- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.374
- 548
Hahah günaydın perim sen nasılsın
İyi yapmışsın canımYok kuzum yarın gidicem inşaAllahh hastane değişikliği yaptım randevular sarktı
Almam mı canımm eşim uzakta ya onun için alacam hem de anı kalsın inşaAllahİyi yapmışsın canımhadi inşallah güzel haberlerini de alırız
Kayıt almayı unutma. Rica et doktorahatıra olarak kalır
Sorma kurbikim yaAh kuzum ya sana dediğime bakma bende yapamıyorum bazen. Sessiz kaldığımız için kaybediyoruz işte. Ama artık kalma kuzum biraz dişini göster. Valla bak sende özel sektördesin bilirsin az çok. Ben de çalıştığım yerlerden biliyorum
Diş gösterenin işini tıkır tıkır işletirler aman cazırdamasjn bir an önce işi bitsin gitsin diye
Artık onlara biraz ekşi surat gösterme vakti kuzum
İşlerini doğru düzgün yapsınlar
Olan sana oluyor hem maddi ve manevi yıprandın kuzum ya
Yaa yerim seni dün insta da bir video gördüm. Onun da eşi şehir dışındaymışAlmam mı canımm eşim uzakta ya onun için alacam hem de anı kalsın inşaAllahaslında kalp haftaya ben bebeğe gidiyorum ama belki kalp de görülebilirmiş ekrandan
ah kıyamam sana . işte böyle olunca da eziyolar insanları pisler. çok kızıyorum. beni çağıraydın senSağlıkla gelsin kuzum da gönül ister normal olsun ama önemli olan sağlık çok şükür ki sezeryan diye de Bi kolaylık var
Asıl sekreteri iki haftadır yok yerine iki kişi bakıyo mal gibiler tövbeler olsun
Koca kafalı hep
Allah a havale ediyorum ozom ne diyim yani olan oldu şimdi geri işe gidicem
Ve artık iş yerindeki ler bile bunlar seni yoluyor gibi geliyor kaç aydır diyor
Bu işleri bilmiyorlar ki kime neyi nasıl anlatayım çürüdüm artık ya
Yeminle yapamıyom o çirkefliği eğer olsun başkası Bi güzel de ağzına geleni söyler
Ben beceremem mal gibi susar içime akıtırım Allah bildiği gibi yapsın 8 aydır şuraya verdiğim paraların hesabı yok
Kan sonucunu değerlendiririz diyorlar bide neyini değerlerndirceksin fuzuli paramı aldınız olcak ya hemşire iki kolumu da deldi bu defa damar bulamadım diye
Ah ah ne benim bu çilem bilmem ki
İnşallaah hocam inşallah
midem daha iyi beybitom şimdi de alerjim tuttu burnum akıyo boğazım kaşınıyo sesim borozan gibi oldu. yaşlanıyom kurbikim yaşlandıkça bişiler çıkıyoVuhuu enercikkk baağğyann
Niden nasıl oldu balım senin
İyiyim kurabiyem sabahın 6.30dan kalktım anama geldim gözler uykudan böyleHahah günaydın perim sen nasılsın
Yaaaaaa gözlerim dolduuu Allah hepsinin yardımcısı olsunnnYaa yerim seni dün insta da bir video gördüm. Onun da eşi şehir dışındaymış
Doktor detaylıca anlatıyor. Endişelenme babası diyor şu kesesi şu bilmem nesi böyle detaylı detaylı anlatıyordu
Kaç haftalık olacak canım
Ben 6. Haftada duydum o sesibiraz cızırtı ile çıkıyor ama küçük olduğu için
Bunlar sonucu İstanbul a mı gönderiyor o yüzden mi bekletiyor seniSorma kurbikim ya
İnanır mısın ilk gittim sabahtan muayene ettiler kan sonucu çıktı hocaya gönderdik cevap gelsin bekle
Allah bekleye bekleye saat akşam oldu 5
Sinirimden ağlıyorum artık döne döne soruyorum cevap gelmedi diyorlar Dr da kayboldu gitti koca bir günüm hastanede geçti hem de boş yere
Sonra ben ağlayınca sekreterler aldı odaya noldu iyimisiniz nasıl iyi olim
Sonra Dr geldi süreç kolay olmuyor bazen bazılarımız için ebik kabık
Sonradan şükür ki kan veriyorum muayene ediyor haberleşelim öğleden sonra diyor
Geçen var bu yeni sekreterler geldi
Kanı verdim yine bekle bekle bekle
Dedim iki saat oldu x hanım beni bekletmiyordu ama kan sonucunu çıkmadı diyor
dedim onu beklemiyoruz muayene edip gidiyordum ben
Öyle diyince hemen alıyorlar şimdi
İnanki gerçekten dil gösteren işini gördürüyou
Ahh ahh inşAllah kuzum inşallahSabrın sonu selamettirr balımm benimm
Yaaaaa off keşke mort ederdin onlarıah kıyamam sana . işte böyle olunca da eziyolar insanları pisler. çok kızıyorum. beni çağıraydın sen
ama diş göstermek zorundasın kuzucum yoksa bu böyle devam eder. en azından ne zorluklarla geldiğini bilsin hödükler
midem daha iyi beybitom şimdi de alerjim tuttu burnum akıyo boğazım kaşınıyo sesim borozan gibi oldu. yaşlanıyom kurbikim yaşlandıkça bişiler çıkıyo
Oo çok rahat duyarsın inşallahYaaaaaa gözlerim dolduuu Allah hepsinin yardımcısı olsunnnben yarın 6+4 olacam canımm inşaAllah cızırtı bile olsa duyarımm Rabbim aminnn
Aynen kuzum sonucu oraya gönderiyolar o ne derse onu yapıyolarBunlar sonucu İstanbul a mı gönderiyor o yüzden mi bekletiyor seni
Sen her defasında hatırlat kuzum gerekirse ses tonunu biraz sertleşir.
Varsın ikide bir hatırlatma yapmış ol hiç fark etmez. Onlar da işlerini daha düzgün yaparlar.
Yoğun olunca kim kime dum Duma oluyor kuzum
Mecbur sen dürtcen sürekli
İnşallah mucizene kavuş da orayla bir daha işin kalmasın kuzum
Off bahar alerjisi zor olur yamidem daha iyi beybitom şimdi de alerjim tuttu burnum akıyo boğazım kaşınıyo sesim borozan gibi oldu. yaşlanıyom kurbikim yaşlandıkça bişiler çıkıyo
Hahah kız niye öyle erken gittin off bayrama börek mi açacaksınız yoksaaaaİyiyim kurabiyem sabahın 6.30dan kalktım anama geldim gözler uykudan böyle
Biz o sesi 6 haftalıkken 3.bebekte duymyştuk eşimde ben de nasıl ağlamıştık sevinçtenOo çok rahat duyarsın inşallah
Yani biraz ultrason cihazjna bağlı olabilir ama sesi açmasada ekranda gösterir. Minik bir parıltı yanıp yanıp sönüyor
Pazartesi dışında bir gün gitmeye çalış. Biliyorum günleri biz seçemiyoruz ama en azından ilgin tam olsun kuzumAynen kuzum sonucu oraya gönderiyolar o ne derse onu yapıyolar
Aşırı yoğun da değil ama pazartesi çok yoğun oluyo anca adımı biliyorlar gerisi pof nerden geldiğimi daha önce de söulemiştim
Zaten şu iş Bi sonuçlansn Bi daha da gelmem buraya
Rabbim sağlıkla yeniden duyursun kuzum sağ salim kavuştursun inşallahBiz o sesi 6 haftalıkken 3.bebekte duymyştuk eşimde ben de nasıl ağlamıştık sevinçten
Aynen diyorum artık pazartesi çağırırsa sorun olmicak sa salı gelsem olur mu diyorum ok diyorPazartesi dışında bir gün gitmeye çalış. Biliyorum günleri biz seçemiyoruz ama en azından ilgin tam olsun kuzum
Amin amin amin KurabişimRabbim sağlıkla yeniden duyursun kuzum sağ salim kavuştursun inşallah
şunlara bak hele terbiyesizlerAhh ahh inşAllah kuzum inşallah
Yaaaaa off keşke mort ederdin onları
Dedim falan yerden geliyorum hadi yaa Bi de ordan Bi geliyorsun diyo Dr kusura bakma ya falan filan öff işte
Geçmiş olsun sana da midene noldu bozuldu muydu
Amin ozom benim amin artık Rabbim kalbimi gönlümü yorgunluğunu biliyorşunlara bak hele terbiyesizlervalla ne diyim canım benim rabbim tez zamanda bu işlerden kurtulmanı nasip etsin ama bunca yorgunluğunun sonunda oh be çok şükür diyeceksin. rabbim karşılığını verecektir kuzum benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?