İyi yapmışsın canım hadi inşallah güzel haberlerini de alırız
Kayıt almayı unutma. Rica et doktora hatıra olarak kalır
Almam mı canımm eşim uzakta ya onun için alacam hem de anı kalsın inşaAllah aslında kalp haftaya ben bebeğe gidiyorum ama belki kalp de görülebilirmiş ekrandan

Sorma kurbikim ya
İnanır mısın ilk gittim sabahtan muayene ettiler kan sonucu çıktı hocaya gönderdik cevap gelsin bekle

Allah bekleye bekleye saat akşam oldu 5
Sinirimden ağlıyorum artık döne döne soruyorum cevap gelmedi diyorlar Dr da kayboldu gitti koca bir günüm hastanede geçti hem de boş yere
Sonra ben ağlayınca sekreterler aldı odaya noldu iyimisiniz nasıl iyi olim
Sonra Dr geldi süreç kolay olmuyor bazen bazılarımız için ebik kabık

Sonradan şükür ki kan veriyorum muayene ediyor haberleşelim öğleden sonra diyor

Geçen var bu yeni sekreterler geldi
Kanı verdim yine bekle bekle bekle
Dedim iki saat oldu x hanım beni bekletmiyordu ama kan sonucunu çıkmadı diyor
dedim onu beklemiyoruz muayene edip gidiyordum ben

Öyle diyince hemen alıyorlar şimdi
İnanki gerçekten dil gösteren işini gördürüyou

Almam mı canımm eşim uzakta ya onun için alacam hem de anı kalsın inşaAllah aslında kalp haftaya ben bebeğe gidiyorum ama belki kalp de görülebilirmiş ekrandan
Yaa yerim seni dün insta da bir video gördüm. Onun da eşi şehir dışındaymış
Doktor detaylıca anlatıyor. Endişelenme babası diyor şu kesesi şu bilmem nesi böyle detaylı detaylı anlatıyordu
Kaç haftalık olacak canım
Ben 6. Haftada duydum o sesi biraz cızırtı ile çıkıyor ama küçük olduğu için

ah kıyamam sana . işte böyle olunca da eziyolar insanları pisler. çok kızıyorum. beni çağıraydın sen
ama diş göstermek zorundasın kuzucum yoksa bu böyle devam eder. en azından ne zorluklarla geldiğini bilsin hödükler
Vuhuu enercikkk baağğyann
Niden nasıl oldu balım senin
midem daha iyi beybitom şimdi de alerjim tuttu burnum akıyo boğazım kaşınıyo sesim borozan gibi oldu. yaşlanıyom kurbikim yaşlandıkça bişiler çıkıyo

Yaaaaaa gözlerim dolduuu Allah hepsinin yardımcısı olsunnn ben yarın 6+4 olacam canımm inşaAllah cızırtı bile olsa duyarımm Rabbim aminnn

Bunlar sonucu İstanbul a mı gönderiyor o yüzden mi bekletiyor seni
Sen her defasında hatırlat kuzum gerekirse ses tonunu biraz sertleşir.
Varsın ikide bir hatırlatma yapmış ol hiç fark etmez. Onlar da işlerini daha düzgün yaparlar.
Yoğun olunca kim kime dum Duma oluyor kuzum
Mecbur sen dürtcen sürekli
İnşallah mucizene kavuş da orayla bir daha işin kalmasın kuzum

Sabrın sonu selamettirr balımm benimm
Ahh ahh inşAllah kuzum inşallah
Yaaaaa off keşke mort ederdin onları
Dedim falan yerden geliyorum hadi yaa Bi de ordan Bi geliyorsun diyo Dr kusura bakma ya falan filan öff işte

Geçmiş olsun sana da midene noldu bozuldu muydu

Reactions: Jou
Yaaaaaa gözlerim dolduuu Allah hepsinin yardımcısı olsunnn ben yarın 6+4 olacam canımm inşaAllah cızırtı bile olsa duyarımm Rabbim aminnn
Oo çok rahat duyarsın inşallah
Yani biraz ultrason cihazjna bağlı olabilir ama sesi açmasada ekranda gösterir. Minik bir parıltı yanıp yanıp sönüyor

Aynen kuzum sonucu oraya gönderiyolar o ne derse onu yapıyolar
Aşırı yoğun da değil ama pazartesi çok yoğun oluyo anca adımı biliyorlar gerisi pof nerden geldiğimi daha önce de söulemiştim

Zaten şu iş Bi sonuçlansn Bi daha da gelmem buraya

midem daha iyi beybitom şimdi de alerjim tuttu burnum akıyo boğazım kaşınıyo sesim borozan gibi oldu. yaşlanıyom kurbikim yaşlandıkça bişiler çıkıyo
Off bahar alerjisi zor olur ya
Var mı kullandığın bir ilacı falan canım
İyiyim kurabiyem sabahın 6.30dan kalktım anama geldim gözler uykudan böyle
Hahah kız niye öyle erken gittin off bayrama börek mi açacaksınız yoksaaaa
Ahh benim anam da bir güzel yapar ki
Napsam anamı kandırıp börek mi açtırsam

Oo çok rahat duyarsın inşallah
Yani biraz ultrason cihazjna bağlı olabilir ama sesi açmasada ekranda gösterir. Minik bir parıltı yanıp yanıp sönüyor
Biz o sesi 6 haftalıkken 3.bebekte duymyştuk eşimde ben de nasıl ağlamıştık sevinçten

Pazartesi dışında bir gün gitmeye çalış. Biliyorum günleri biz seçemiyoruz ama en azından ilgin tam olsun kuzum

şunlara bak hele terbiyesizler valla ne diyim canım benim rabbim tez zamanda bu işlerden kurtulmanı nasip etsin ama bunca yorgunluğunun sonunda oh be çok şükür diyeceksin. rabbim karşılığını verecektir kuzum benim

Amin ozom benim amin artık Rabbim kalbimi gönlümü yorgunluğunu biliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…