- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
Günaydın tam olarak böyle olasım var
Nasılsın tinnoşumGünaydın minnoşumm
Yaaa kıyamam
İş heyecanından uyuyamadım
Yenii yatışa geçiyorum bugun sahuru beklemeden yatacam minnoşummmNasılsın tinnoşum
canım bebeğim Hayırlı cumalarEki Görüntüle 3057944
@ASSOSyal
@Hogwartss
Minnosprenses
@Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
@D u t
@Migim
@bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Lna16
@NesNa
@Feminas
Noisy Girl
@Mabellee
@gunces
@PiXiEE
MssPARE
@sebbo
@Magnifiaque
@Morrmeneksee
@My_Moonlight06
ahahah daha yeni görüyorum o yüzden dün geceyi kaçırdım. bu gece yapalımAmin canım amin
Gece birbirimizi gaza getirip bi kahveye ne dersin
Bendee böylee çiçeğimmm
Aayy işe mi baslıyorsun cok güzel
İş heyecanından uyuyamadım
Allah razı olsun kuşum benimKüsmeee ozommmm
Yaaâaa seni yerimmmmmbebek için dua ederken benim gibi bekleyenlere dedim gözyaşı dökenlere emek verenlere annelik babalık duygusunu tattırsın bizi mahrum etmesin dedim ozommmmmm her zaman dualardasınız
Senin ağzından çıkan güzel kelimeleri severim senin kalbini yerimmmozommmm cansın birtanem tatlım çiçeğim
hahaha adaşım canım aynısını ben de sormuştum öğrendim ama şirket müsade etmediği için koyamıyorum ve çok canım çekiyoBu gifleri nerden buluyorsunuz cok tatilar yaa sırrını ver
Kız sirket nerden biliyorhahaha adaşım canım aynısını ben de sormuştum öğrendim ama şirket müsade etmediği için koyamıyorum ve çok canım çekiyo
hahahaha şirket beni takipteKız sirket nerden biliyor
Cok tatlılar ya ölüyorum anlasana
Kız sirket nerden biliyor
Cok tatlılar ya ölüyorum anlasana
Ahh çiçeğimmm tühh aman neysee engellemsinler seniihahahaha şirket beni takipteşirkette çoğu site engelli o yüzden burda paylaşılan o müzikleri gifleri falan hiç birini göremiyorum ben Bu siteyi de ben çok giriyorum diye engellemezlerse iyi
Aaaa inanamıyorum ciddiymişsin baya bayahahahaha şirket beni takipteşirkette çoğu site engelli o yüzden burda paylaşılan o müzikleri gifleri falan hiç birini göremiyorum ben Bu siteyi de ben çok giriyorum diye engellemezlerse iyi
Yetiştim bacımmm
Aaaa inanamıyorum ciddiymişsin baya baya
Amann neyse canım cookk da seeeetmemek lazım hic tatlı değiller ki
Ay tinnos yaaa sgagafagag harikasın
beni engellemesinler tinnoşum yoksa ben sizsiz naparımAhh çiçeğimmm tühh aman neysee engellemsinler senii
ahahah evet canım. bi ara gazete bile okuyamıyoduk ki çok şükür açtılar artık onuAaaa inanamıyorum ciddiymişsin baya baya
Amann neyse canım cookk da seeeetmemek lazım hic tatlı değiller ki
Ay tinnos yaaa sgagafagag harikasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?