- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
Amaann o ne kız oyle nazi kampı gibibeni engellemesinler tinnoşum yoksa ben sizsiz naparım
ahahah evet canım. bi ara gazete bile okuyamıyoduk ki çok şükür açtılar artık onuevet bencede çok gereksiz ne o öyle gif falan
ahahahaah sorma bi gardiyanımız eksikAmaann o ne kız oyle nazi kampı gibi
Yasaklar daha tatlıdır halbukiahahahaah sorma bi gardiyanımız eksikinsanlar işini gücünü bırakıp gazete okumasınlar, yok oraya buraya girmesinler diye kapatıyolar işte. çokta fifi
Geldimm bebitommmmm canimsinnn
31 im aşkoşuuummmmGeldimm bebitommmmm canimsinnn
Kiz bu arada yaşın kaçtı senin benim 33
Artık bende cok olamicam 1 hafta aklım buralarda dolasırım
Ben moduma geçiyorum ama siz çok konuşursunz diye böyleyim
Sen nereye gidiyonnnnnn balımmmmmArtık bende cok olamicam 1 hafta aklım buralarda dolasırım
Bugun yolculuk kv ye bikac gun kalıp bayramı edip annemeSen nereye gidiyonnnnnn balımmmmm
Arada bari bakaydinya giiizArtık bende cok olamicam 1 hafta aklım buralarda dolasırım
ahahaha sorma sürekli youtube açmaya çalışıyorum olmayoooYasaklar daha tatlıdır halbukiinsanın baktıkca bakası gelir
Nasıl durcam gız arada bakıcaz mecburenArada bari bakaydinya giiiz
Hahahahaha
Ben moduma geçiyorum ama siz çok konuşursunz diye böyleyim
en güzel yaşlar 40 lı yaşlar bence çünkü ben 41 olcam 1 ay sonraEn güzel yaşlar değil mi bebeğimmm
Vardır aslında bir caresiahahaha sorma sürekli youtube açmaya çalışıyorum olmayooo
Ha tamam öznuşummm bende bir an başka şey sandım kaçak göçek arada selamm dersinBugun yolculuk kv ye bikac gun kalıp bayramı edip anneme
Yesssssss.. yaaa insan merak ediyor ben hepinizi merak ediyorum iyiler mi ne oldu biri kizdimi laf ettimi sayfamda ayrı.mersk ediyorum bebişler geliyor mu diyeNasıl durcam gız arada bakıcaz mecburen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?