- 18 Kasım 2020
- 20.732
- 49.856
- 548
Teşekkür ederim tinnoşummmYaaa kıyamamgünün Çiçek gibi geçsiin bebeğimm uğur şans seninle olsunn
Amin teşekkür ediyorum canımAy tinnosum nolcak bu uyku
Aayy işe mi baslıyorsun cok güzel
Tebrik ederim hayırlı olsun işin sana sansıyla mutluluguyla gelsin
Ebet kuzumişe mi başlican minnoş :)
ben de ettim sana adını budunu söyledim hem de :)
Hayırlı cumalar parem
Amiiinn canımm benimne güzellllllll olleyyyy sağlıkla gelişsiin
AY hayırlı olsun kızzzzzzzzzzzzzz :)Teşekkür ederim tinnoşummm
Amin teşekkür ediyorum canım
Ebet kuzum
Maşallah maşallah canımÇok şükür gördüm bugün bebeği de kalbi de güm gümdoğum pakedini hallettik hemen 9barkod verdi kan idrar aldılar bakalım bayramdan sonra görüşcez sonuçları
Amiiin inşaAllah canım benimMaşallah maşallah canım
Sağlıkla sıhhatle büyüsün, vakti zamanında Rabbim sağ salim kavuştursun inşallahsankim oğlun olacak gibi hissediyorum
ayy ne güzelÇok şükür gördüm bugün bebeği de kalbi de güm gümdoğum pakedini hallettik hemen 9barkod verdi kan idrar aldılar bakalım bayramdan sonra görüşcez sonuçları
Amiiiiin canım benim çok sağollayy ne güzelsağlıkla, güzellikle gelsin inşallah
Hayırlı cumalar paremmmmm
Allah razı olsun kuşum beniminşallah rabbim hepimize annelik duygusunu tattırsın en güzel en hayırlı zamanda. valla yazarken bile gözlerim dolu dolu oluyo birbirimize o güzel müjdeli haberi verelim inşallaaaah
ben de seni yerim kuzum benimmm güzel kalplim
Tam o sırada gitmişim mucizem karşılaşamadık
Sakinn ol bebeğim Şöylee gelllllBilmiyorum ki dün çok bişey yapmadım ama sinir oldum kendime tam dalıyorum sanki bişey olmuş gibi sıkıntı basıyor geri uyan. Geri dal geri uyan vskendimi eşek sudan gelinceye kadar pataklayasım var
Hayırlı nurlu cumalarr paremmmmmm
Ohh çok şükürrr bitanemmmm hamd olsunnnÇok şükür gördüm bugün bebeği de kalbi de güm gümdoğum pakedini hallettik hemen 9barkod verdi kan idrar aldılar bakalım bayramdan sonra görüşcez sonuçları
canımmmmmmcanım ozommmmm kıyamam senin gözyaşlarınaaa duygusal ozommmmm
Olur bana uyarahahah daha yeni görüyorum o yüzden dün geceyi kaçırdım. bu gece yapalım
kızzzz sen yaşıyor musun nerelerdesin kaçakkkkkkOlur bana uyar
Anaamm bir hatıralayan daha cıktıkızzzz sen yaşıyor musun nerelerdesin kaçakkkkkk
Tövbeler olsun ozommm öyle şeyler dene çok ayıp ne yaşlanması yaafcanımmmmmm
yaşlandıkça daha çok duygusallaşıyo insan sanırım
Kız hiç gelmüyün kiAnaamm bir hatıralayan daha cıktı
Valla hep buralardaydım ben yaşıyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?