Yooo bize yazmadın halen kurbike dedim gelmiyi bizi begenmiyi çıkarıcam listeden dedimYa aşk olsun
Listeye geri ekle ozaman
Kızlar ben bi süre yani geçen ay diyet topiğindeydim sadece oraya yazıyodum onun için başka topiklere yazıp size yazmamazlık yapmadım yani
Sorma ben bu ramazan öğlen 1 e kadar uyudumBu ramazan seni neettiii asıl zaman geçsin diye buraya gelmen lazımdı
Çok siler kaçırdı neyse bundan sonra gelmezse o zaman dövelim şimdi af edelimBu ramazan seni neettiii asıl zaman geçsin diye buraya gelmen lazımdı
Sadece size özel bişey değil canım kimseyle bi problemim yok biliyorsunuzYooo bize yazmadın halen kurbike dedim gelmiyi bizi begenmiyi çıkarıcam listeden dedimdemi
Catlak-kurabiye
Ne kaçırdım acaba ya bak merak ta ettim şimdiÇok siler kaçırdı neyse bundan sonra gelmezse o zaman dövelim şimdi af edelim
Evett vallahaaa doğruuu bacın alt üst olunca dahada zaman benim gibi değilsinnSorma ben bu ramazan öğlen 1 e kadar uyudumuyandım iş yemek derken akşam oldu sonra hergün bacıma cıktım çaya adamlar okeye gitti eve gel dizi izle derken sahurr al bitti hep böyle devam etti gelemedim valla
Mübarek gün büyüklük bizde kalsın af et elcoBen totosuna vurmaya gidiyorumm pareee
Buseferlikk öyle olsunnÇok siler kaçırdı neyse bundan sonra gelmezse o zaman dövelim şimdi af edelim
İşte bina kalabalk biliyosun hergün birine gitsem çaya ben nasıl aktif olayım işteEvett vallahaaa doğruuu bacın alt üst olunca dahada zaman benim gibi değilsinn
Aynenn oyüzden çok normal gelmemennİşte bina kalabalk biliyosun hergün birine gitsem çaya ben nasıl aktif olayım işte
Ana seksi dedi hemen tükür hemen mübarek gün demeeeeHepimiz genç ve sexsiiii bayanlarız
E bak benim suçum yokAynenn oyüzden çok normal gelmemenn
Hahahaah ama sahura kadar burda olaydın barii delii neseki bundan sonraburda olllE bak benim suçum yok
Kaça kadar uyudun dün paremGece zor uyandim perim cidden kötüydüm sabah uykusu bana gelmiyor
Sahurda dizi izledimHahahaah ama sahura kadar burda olaydın barii delii neseki bundan sonraburda olll
Tamam tamam yeteri kadar fırça yedinSahurda dizi izledim
neyse artık burdayım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?