Ana seksi dedi hemen tükür hemen mübarek gün demeeee
Yollarda dogurmzsa iyiKız otursun evinde ne işin var jouuu
Bende etiketleme yapmıştım yeniden toplanalım topiğinde birlikte idik ya içim isinmisti biraz bir kaç sohbetimiz olmuştu dedim etiketleme yapayım buraya cuma günü 1 yaptım 2 yaptım 3 yaptım sonrası yok yani şey yokBenkaramel Latte etiket yaptım ilk başlarda hiç gelemedi selam vermedi sonra raahtsiz etmeyim diye listeden çıkardım aynen gelmiyor oysa çok sohbetimiz oldu döverek mi ne mucizem
Heee ortak konumuz Kıbrıs tatlısıBenkaramel Latte etiket yaptım ilk başlarda hiç gelemedi selam vermedi sonra raahtsiz etmeyim diye listeden çıkardım aynen gelmiyor oysa çok sohbetimiz oldu döverek mi ne mucizem
Dövmelim diyorum ama hak ediyorBende etiketleme yapmıştım yeniden toplanalım topiğinde birlikte idik ya içim isinmisti biraz bir kaç sohbetimiz olmuştu dedim etiketleme yapayım buraya cuma günü 1 2 3 sonrası yok yani şey yok
Selam yok
Cuma mesajı yok
Beğeni muhteşem yok
Denk geldiğinde konuşuyor falan bende direk listeden çıkarttım
Kız gel burası deli topickaramel Latte
Ramazan da bitti sahurlar çok güzel oldu burda keşke olsaydın
Neyse seneye artık diyelim
Çok severim
İnanır misin parem en büyük boy kare borcama yapıyorum haftada 2 kez yapıyorum o kadar seviliyorÇok severim
Anaaa hayırlı olsun canım benim. Rabbim kucağına aldığın günleride göstersinÇok şükür gördüm bugün bebeği de kalbi de güm gümdoğum pakedini hallettik hemen 9barkod verdi kan idrar aldılar bakalım bayramdan sonra görüşcez sonuçları
Sende vur tamam başka varmıBende etiketleme yapmıştım yeniden toplanalım topiğinde birlikte idik ya içim isinmisti biraz bir kaç sohbetimiz olmuştu dedim etiketleme yapayım buraya cuma günü 1 yaptım 2 yaptım 3 yaptım sonrası yok yani şey yok
Selam yok
Cuma mesajı yok
Beğeni muhteşem yok
Denk geldiğinde konuşuyor falan bende direk listeden çıkarttım
Kız gel burası deli topickaramel Latte
Ramazan da bitti sahurlar çok güzel oldu burda keşke olsaydın
Neyse seneye artık diyelim
Aaa o çok başka melese şimdi
Bende trilice sık yapıyorum sonra kıbrıs tatlısı muhteşem oluyorİnanır misin parem en büyük boy kare borcama yapıyorum haftada 2 kez yapıyorum o kadar seviliyor
Sende vur tamam başka varmı
Canım bu sene cok sahur beklemedim uyudum beklediğim zamanda dizi izledim
Daha açıklama yapayımmı
Evet gördüm yalan değil şimdi görmedim diyememkonuş konuş hı bitmedi daha yeni başlıyor
Kız sadece sahur için değil cuma mesajları diye de etiketleme yaptıydım bennnn
İkindi vakti uyumuşsun parem o saatlerde uyumak pek tavsiye edilmiyor aslındaÖğle namazini kıldım 3 gibi yattım 6 da uyandım bir gece öncesi kadir gecesi uykusuz kaldım sonra sarhoş gibiydi kendime gelemedim perim dün ne çektik biz @Catlak-kurabiye ile
Ayyyy triliçe çok severim onuda sık sık yaparım părem bir ara da onu hafta da 2 kez yapıyordum ama o yaz ayları süper gidiyorBende trilice sık yapıyorum sonra kıbrıs tatlısı muhteşem oluyor
Evet gördüm yalan değil şimdi görmedim diyemem
Neyse neyse o konu kapandı artık
Beni görmüş birde görmemezlikten gelmişEvet gördüm yalan değil şimdi görmedim diyemem
Evet iyi demezler o saatleri gerçektenİkindi vakti uyumuşsun parem o saatlerde uyumak pek tavsiye edilmiyor aslında
Nolduu
Şaka bir yana sen nasılsın kuzum görüşmeyeli ramazan nasıl gidiyorEvet gördüm yalan değil şimdi görmedim diyemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?