• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben karamel Latte karamel Latte etiket yaptım ilk başlarda hiç gelemedi selam vermedi sonra raahtsiz etmeyim diye listeden çıkardım aynen gelmiyor oysa çok sohbetimiz oldu döverek mi ne mucizem 🤣🤣🤣👍👍
Bende etiketleme yapmıştım yeniden toplanalım topiğinde birlikte idik ya içim isinmisti biraz bir kaç sohbetimiz olmuştu dedim etiketleme yapayım buraya cuma günü 1 yaptım 2 yaptım 3 yaptım sonrası yok yani şey yok o_O
Selam yok :olamaz:
Cuma mesajı yok :KK51:
Beğeni muhteşem yok :bicak:
Denk geldiğinde konuşuyor falan bende direk listeden çıkarttım :eek::eek::dua::skandal:
Kız gel burası deli topic karamel Latte karamel Latte :p:p:p:p:p
Ramazan da bitti sahurlar çok güzel oldu burda keşke olsaydın 🤣🤣🤣🤣🤭🤭🤭
Neyse seneye artık diyelim 🥰

Bende etiketleme yapmıştım yeniden toplanalım topiğinde birlikte idik ya içim isinmisti biraz bir kaç sohbetimiz olmuştu dedim etiketleme yapayım buraya cuma günü 1 2 3 sonrası yok yani şey yok o_O
Denk geldiğinde konuşuyor falan bende direk listeden çıkarttım :eek::eek::dua::skandal:
Dövmelim diyorum ama hak ediyor :sinirli: :sinirli: :sinirli:

Çok şükür gördüm bugün bebeği de kalbi de güm güm 😍😍 doğum pakedini hallettik hemen 9barkod verdi kan idrar aldılar bakalım bayramdan sonra görüşcez sonuçları🥰
Anaaa hayırlı olsun canım benim. Rabbim kucağına aldığın günleride göstersin 🤲🏻🥰

Bende etiketleme yapmıştım yeniden toplanalım topiğinde birlikte idik ya içim isinmisti biraz bir kaç sohbetimiz olmuştu dedim etiketleme yapayım buraya cuma günü 1 yaptım 2 yaptım 3 yaptım sonrası yok yani şey yok o_O
Sende vur tamam başka varmı😂😂
Canım bu sene cok sahur beklemedim uyudum beklediğim zamanda dizi izledim 😂
Daha açıklama yapayımmı 🤭🤭

Sende vur tamam başka varmı😂😂
Canım bu sene cok sahur beklemedim uyudum beklediğim zamanda dizi izledim 😂
Daha açıklama yapayımmı 🤭🤭
:ukala::ukala::ukala: konuş konuş hı bitmedi daha yeni başlıyor:KK53::KK47::KK47::KK47:
Kız sadece sahur için değil cuma mesajları diye de etiketleme yaptıydım bennnn:sus:

Bende trilice sık yapıyorum sonra kıbrıs tatlısı muhteşem oluyor :KK68: :KK68: :KK68: :dondurma::dondurma::dondurma::dondurma::KK76::KK76::KK76::KK76:
Ayyyy triliçe çok severim onuda sık sık yaparım părem bir ara da onu hafta da 2 kez yapıyordum ama o yaz ayları süper gidiyor :KK53::KK73::KK73::KK73::KK73:
Sütlü tatlı olsun banaaaa ne olursa olsunnn:KK24::KK24::KK24:

Back
X