O guzel döken gözyaşlarını öpeyimm güzell linoşumm hele hele iyiki bende senle tanışmışımm rabbimm anne olmakk isteyenn herkese nasip etsin inşaallahh

Son düzenleme:
Amiiinn kuzummm iyi bayramlarrrr
Günaydınnn

Amin kurbikim, Rabbim dualarımızı kabul etsin. Dualarda buluşalım. Allah razı olsun

Son sahur kızlar Rabbim tutmuş oldugunuz oruçlarinizi yapmis oldugunuz ibadet ve dualarinizi kabul etsin Ve seneye Ramazana erdirsin bizleri insallah yine dualarla birlik olalim
Amiiinn seneyede artık tutarım.busene biraz buruk geçti içim biran önce bitse gitse diyordum

Amin canım benim Rabbim gönlümüzdeki duaları hayırlısıyla tez zamanda yaşamayı nasip etsin seneye bugünlerde tüm isteyen bekleyen herkesin doğumu olmuş bebeğiyle vakit geçiriyor olsun

En kısa zamanda da ailelerinize sağlıkla kavuşun kuzum

Mucizeee hayırlı yolculuklar sağ salim kavuşun

Ne güzel şeyler yazmissiniz , iyiki dua grubu yapmışım ki sizleri tanımışım
Meleklerin benim,bal lokmalarım,tulumba tatlılarım,fıstıklı dondurmalarım,tirilicelerim,kalbi guzellerim

bir mucizee konya dan geçtin mi soğuk sular içtim mi
pare seni seviyor
Bir selam verdin mi

Lna16 kuzum bende iyi ki tanıdım sizleri hep diyorum dua grupların da tanıştık rabbim kendi yolunda birleştirdi inşallah dualarımızın kabulü sevinci yaşatır ⚘

Uzaklar da bir kalbi güzeli
O ne tatlı diller
Allah dualarını kabul etsin
Kucağına versin bebeler

ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
Jou
D u t
@B O Z A
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
N NesNa
Feminas
Noisy Girl
M MaviMabellee
PiXiEE
My_Moonlight06
M Mavi Menekse

Seninde arefe günün kutlu olsun aşkoommm

Totimde pireler savurmaya

Demek yanlız kaldın be Tinnnoşş

Oyy ballarım ağzınıza yüreğinize sağlık bende iyi ki tanımışım sizleri iyi ki geldiniz hepinizzz iyi ki varsınız dualarımız kabul olsun inşallah

Mucizeee hayırlı yolculuklar sağ salim kavuşun
Sağol canm benim
Konyadan geçtim
Oruçluyum su içmedim
Sana selam ettim görmedin
Pare pare neden böle ettin

Şimdi ben yarın bayram diye sevineyim miii
Eltimi görcem diye üzüleyim miiii
Oyy oyyy dağlar oyyy oyy
Yollar oyy
Niye len elini sevmiyor musun
bir mucizee kız yazmayı unuttum hayırlı yolculuklar
Sağol kuzuşummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…