O guzel döken gözyaşlarını öpeyimm güzell linoşumm hele hele iyiki bende senle tanışmışımmBenim Güzel Kızlarımm
Öncelikle hayırlı sahurlar olsun
Bu 3 aylık sürede hep birlikte idik acısı tatlısı ile dertlerimizi ortak olup dertlestik ağladık güldük hüzünlendik..
Hakkınızı helal edin en başta
Hepimizin derdi farklı farklı hepimizin içinde bir haceti bir umudu var ileriye dönük ..
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin en güzelini en hayırlısını nasip etsin inşaallah
Tiniminimavihanim sayesinde geldim buraya MssPARE topiği sayesinde tanıştık 3 ay oldu hepiniz tebessümleriniz kadar gönlünüzün güzel ve samimi olduğunu düşünüyorum ve öylesiniz cansınız
Fazla yine duygusaala bağladım
Kısa keseyim, Rabbimmm sizler gibi gönlü güzel insanlara denk getirsin yollarımızı ..
Hepinizden Allah razı olsun ve birbirimize olan dualarımızı kabul etsin bilinmez belki de birimizden birimizin duası kabul oldu inşallah
Anne olmayı bekleyen çabalayan gözyaşı döken arkadaşlarıma tez zamanda Rabbim o duyguyu yaşamayı nasip etsinnnn
Gebe olan arkadaşlarımda sağlıkla doğum edip bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin inşallah
Şimdiden Arifeniz mübarek olsun Hayırlı Bayramlar
Tadında bir Bayram geçirmeniz dileğiyle
Bizim ailelerimiz çok uzakdaTiniminimavihanim ile içimiz buruk, hüzünlü Ailenizle bayramlaşırken sıkı sıkı sarılın benim yerime de
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
Jou
D u t
@Migim
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
N NesNa
Feminas
Noisy Girl
M MaviMabellee
@madammor
PiXiEE
MssPARE
@sebbo
@Magnifiaque
@Morrmeneksee
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
@karamel Latte
Amiiinn kuzummm iyi bayramlarrrrHayırlı sahurlar, hayırlı bayramlar olsun inşallah
Arefe günü yapılan dualar da kabul olur diye biliyorum. Dualarda buluşalım
Rabbim kimin gönlünde ne sıkıntısı varsa tez vakitte feraha çıkarsın inşallah
Kimin gönlünde ne dileği varsa da hayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla nasip etsin tez vakitte
Tiniminimavihanim @Ballikabak MssPARE Lna16 Minnosprenses coconatt Cookiie Noisy Girl bir mucizee ASSOSyal M Mavi Menekse My_Moonlight06 Jou D u t mavikelebek34 Fatmazell M MaviMabellee Saliha40 @Laavinia N NesNa @madammor @karamel Latte BlueBerry4268
Amin kurbikim, Rabbim dualarımızı kabul etsin. Dualarda buluşalım. Allah razı olsunHayırlı sahurlar, hayırlı bayramlar olsun inşallah
Arefe günü yapılan dualar da kabul olur diye biliyorum. Dualarda buluşalım
Rabbim kimin gönlünde ne sıkıntısı varsa tez vakitte feraha çıkarsın inşallah
Kimin gönlünde ne dileği varsa da hayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla nasip etsin tez vakitte
Tiniminimavihanim @Ballikabak MssPARE Lna16 Minnosprenses coconatt Cookiie Noisy Girl bir mucizee ASSOSyal M Mavi Menekse My_Moonlight06 Jou D u t mavikelebek34 Fatmazell M MaviMabellee Saliha40 @Laavinia N NesNa @madammor @karamel Latte BlueBerry4268
Amiiinn seneyede artık tutarım.busene biraz buruk geçti içim biran önce bitse gitse diyordumSon sahur kızlar Rabbim tutmuş oldugunuz oruçlarinizi yapmis oldugunuz ibadet ve dualarinizi kabul etsinVe seneye Ramazana erdirsin bizleri insallah yine dualarla birlik olalim
Amin canım benim Rabbim gönlümüzdeki duaları hayırlısıyla tez zamanda yaşamayı nasip etsinBenim Güzel Kızlarımm
Bu 3 aylık sürede hep birlikte idik acısı tatlısı ile dertlerimizi ortak olup dertlestik ağladık güldük hüzünlendik..
Hepimizin derdi farklı farklı hepimizin içinde bir haceti bir umudu var ileriye dönük ..
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin en güzelini en hayırlısını nasip etsin inşaallah
Tiniminimavihanim sayesinde geldim buraya MssPARE topiği sayesinde tanıştık 3 ay oldu hepiniz tebessümleriniz kadar gönlünüzün güzel ve samimi olduğunu düşünüyorum ve öylesiniz cansınız
Kısa keseyim, Rabbimmm sizler gibi gönlü güzel insanlara denk getirsin yollarımızı ..
Hepinizden Allah razı olsun ve birbirimize olan dualarımızı kabul etsin bilinmez belki de birimizden birimizin duası kabul oldu inşallah
Anne olmayı bekleyen çabalayan gözyaşı döken arkadaşlarıma tez zamanda Rabbim o duyguyu yaşamayı nasip etsinnnn
Gebe olan arkadaşlarımda sağlıkla doğum edip bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin inşallah
Bizim ailelerimiz çok uzakdaTiniminimavihanim ile içimiz buruk, hüzünlü Ailenizle bayramlaşırken sıkı sıkı sarılın benim yerime de
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
Jou
D u t
@Migim
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
N NesNa
Feminas
Noisy Girl
M MaviMabellee
@madammor
PiXiEE
MssPARE
@sebbo
@Magnifiaque
@Morrmeneksee
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
@karamel Latte
Mucizeee hayırlı yolculuklar sağ salim kavuşunCanlarım ciğerlerim ballı böreklerim
Ben sabah 5 buçukta yola çıktım memleketime doğru Rabbim sağ salim hayırlısıyla gidip dönmek nasip etsin
MssPARE el salla 3 saate konyadan geçicim
Hepinize şimdiden hayırlı bayramlar güzel kızlarım hepinizi çok seviyorum hiçbirinizi görmesek de kalpte sıcaklığınızı derinden hissediyorum hepinizi kocamaaannn öpüyorum
@Ballikabak
MssPARE
Fatmazell
M Mavi Menekse
Noisy Girl
Tiniminimavihanim
Catlak-kurabiye
Jou
@karamel Latte
BlueBerry4268
mavikelebek34
Minnosprenses
D u t
coconatt
Cookiie
ASSOSyal
N NesNa
@madammor
Saliha40
Seninde arefe günün kutlu olsun aşkoommmNe güzel şeyler yazmissiniz, iyiki dua grubu yapmışım ki sizleri tanımışım
Meleklerin benim,bal lokmalarım,tulumba tatlılarım,fıstıklı dondurmalarım,tirilicelerim,kalbi guzellerim❤ ⚘
bir mucizee konya dan geçtin mi soğuk sular içtim mi
pare seni seviyor
Bir selam verdin mi⚘
Lna16 kuzum bende iyi ki tanıdım sizleri hep diyorum dua grupların da tanıştık rabbim kendi yolunda birleştirdi inşallah dualarımızın kabulü sevinci yaşatır ⚘
Uzaklar da bir kalbi güzeli
O ne tatlı diller
Allah dualarını kabul etsin
Kucağına versin bebeler
Eki Görüntüle 3058943
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
Jou
D u t
@B O Z A
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
N NesNa
Feminas
Noisy Girl
M MaviMabellee
PiXiEE
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
Totimde pireler savurmayaNereye kiz
Benim Güzel Kızlarımm
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
Jou
D u t
@Migim
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
N NesNa
Feminas
Noisy Girl
M MaviMabellee
@madammor
PiXiEE
MssPARE
@sebbo
@Magnifiaque
@Morrmeneksee
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
@karamel Latte
Demek yanlız kaldın be Tinnnoşş
Canlarım ciğerlerim ballı böreklerim
Ben sabah 5 buçukta yola çıktım memleketime doğru Rabbim sağ salim hayırlısıyla gidip dönmek nasip etsin
MssPARE el salla 3 saate konyadan geçicim
Hepinize şimdiden hayırlı bayramlar güzel kızlarım hepinizi çok seviyorum hiçbirinizi görmesek de kalpte sıcaklığınızı derinden hissediyorum hepinizi kocamaaannn öpüyorum
@Ballikabak
MssPARE
Fatmazell
M Mavi Menekse
Noisy Girl
Tiniminimavihanim
Catlak-kurabiye
Jou
@karamel Latte
BlueBerry4268
mavikelebek34
Minnosprenses
D u t
coconatt
Cookiie
ASSOSyal
N NesNa
@madammor
Saliha40
Oyy ballarım ağzınıza yüreğinize sağlıkNe güzel şeyler yazmissiniz, iyiki dua grubu yapmışım ki sizleri tanımışım
Meleklerin benim,bal lokmalarım,tulumba tatlılarım,fıstıklı dondurmalarım,tirilicelerim,kalbi guzellerim❤ ⚘
pare seni seviyor
Bir selam verdin mi⚘
Lna16 kuzum bende iyi ki tanıdım sizleri hep diyorum dua grupların da tanıştık rabbim kendi yolunda birleştirdi inşallah dualarımızın kabulü sevinci yaşatır ⚘
O ne tatlı diller
Kucağına versin bebeler
Eki Görüntüle 3058943
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
Jou
D u t
@B O Z A
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
N NesNa
Feminas
Noisy Girl
M MaviMabellee
PiXiEE
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
Sağol canm benimMucizeee hayırlı yolculuklar sağ salim kavuşun
Konyadan geçtimNe güzel şeyler yazmissiniz, iyiki dua grubu yapmışım ki sizleri tanımışım
pare seni seviyor
Bir selam verdin mi⚘
O ne tatlı diller
Kucağına versin bebeler
Eki Görüntüle 3058943
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
Jou
D u t
@B O Z A
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
N NesNa
Feminas
Noisy Girl
M MaviMabellee
PiXiEE
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
Niye len elini sevmiyor musunŞimdi ben yarın bayram diye sevineyim miii
Eltimi görcem diye üzüleyim miiii
Oyy oyyy dağlar oyyy oyy
Yollar oyy
Sağol kuzuşummmm
Abooo kolayyy gele bu eltişler de ne fena yaŞimdi ben yarın bayram diye sevineyim miii
Oyy oyyy dağlar oyyy oyy
Yollar oyy
Şimdi ben yarın bayram diye sevineyim miii
Oyy oyyy dağlar oyyy oyy
Yollar oyy
Seninde kutlu olsun bayramınSeninde arefe günün kutlu olsun aşkoommm
Çok sevdiğimden be MucikomSağol canm benim
Konyadan geçtim
Oruçluyum su içmedim
Sana selam ettim görmedin
Pare pare neden böle ettin
Niye len elini sevmiyor musun
Sağol kuzuşummmm
Kolay gelir inşallahAbooo kolayyy gele bu eltişler de ne fena ya
Oyy ben senin manilerini yerimKurbikim sakin üzülme sen
O eltini döverim ben
Bayram diye sevin sen
o mendeburu iki gün çekicen
Benim eltiş yok olursada insaallah anlaşırızzKolay gelir inşallahkalbim tekliyor aklıma geldikçe
Oo şanslısın bak kıymetini bil bu günlerinBenim eltiş yok olursada insaallah anlaşırızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?