Delisin bebeGunaydin beybisularşöyle sabah duşu da alam kendime gelem
günaydın askoskoloskolar uleynnn hanifeğğğğğğğğğ
Ne bakıyoruz yaaaaa sabah sabah dusumu aldım ohhh msspare oldum Alla Allaaa varmı bir şey ne var yani cık cık
ASSOSyal
@Hogwartss
@Minnosprenses
@Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
@D u t
@B O Z A
@bir mucizee
@Fatmazell
@tiniminihaniim
Saliha40
Lna16
@NesNa
@Feminas
@ozo1907
@Mabellee
@PiXiEE
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
Güzel yüreğinizden öperimBenim Güzel Kızlarımm
Öncelikle hayırlı sahurlar olsun
Bu 3 aylık sürede hep birlikte idik acısı tatlısı ile dertlerimizi ortak olup dertlestik ağladık güldük hüzünlendik..
Hakkınızı helal edin en başta
Hepimizin derdi farklı farklı hepimizin içinde bir haceti bir umudu var ileriye dönük ..
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin en güzelini en hayırlısını nasip etsin inşaallah
@tiniminihaniim sayesinde geldim burayaMssPARE topiği sayesinde tanıştık 3 ay oldu hepiniz tebessümleriniz kadar gönlünüzün güzel ve samimi olduğunu düşünüyorum ve öylesiniz cansınız
Fazla yine duygusaala bağladım
Kısa keseyim, Rabbimmm sizler gibi gönlü güzel insanlara denk getirsin yollarımızı ..
Hepinizden Allah razı olsun ve birbirimize olan dualarımızı kabul etsin bilinmez belki de birimizden birimizin duası kabul oldu inşallah
Anne olmayı bekleyen çabalayan gözyaşı döken arkadaşlarıma tez zamanda Rabbim o duyguyu yaşamayı nasip etsinnnn
Gebe olan arkadaşlarımda sağlıkla doğum edip bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin inşallah
Şimdiden Arifeniz mübarek olsun Hayırlı Bayramlar
Tadında bir Bayram geçirmeniz dileğiyle
Bizim ailelerimiz çok uzakda @tiniminihaniim ile içimiz buruk, hüzünlüAilenizle bayramlaşırken sıkı sıkı sarılın benim yerime de
ASSOSyal
@Hogwartss
@Minnosprenses
@Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
@D u t
@Migim
@bir mucizee
@Fatmazell
@tiniminihaniim
Saliha40
Lna16
@NesNa
@Feminas
@ozo1907
@Mabellee
@madammor
@PiXiEE
MssPARE
@sebbo
@Magnifiaque
@Morrmeneksee
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
karamel Latte
Canım mucişkomm cok öptümCanlarım ciğerlerim ballı böreklerim
Ben sabah 5 buçukta yola çıktım memleketime doğru Rabbim sağ salim hayırlısıyla gidip dönmek nasip etsin
MssPARE el salla 3 saate konyadan geçicim
Hepinize şimdiden hayırlı bayramlar güzel kızlarım hepinizi çok seviyorum hiçbirinizi görmesek de kalpte sıcaklığınızı derinden hissediyorum hepinizi kocamaaannn öpüyorum
@Ballikabak
MssPARE
@Fatmazell
M Mavi Menekse
@ozo1907
@tiniminihaniim
@Catlak-kurabiye
Jou
karamel Latte
@BlueBerry4268
@mavikelebek34
@Minnosprenses
@D u t
@coconatt
@Hogwartss
ASSOSyal
@NesNa
@madammor
Saliha40
Güzel yüreğinize sağlık çanimlar iyi ki varsınizNe güzel şeyler yazmissiniz, iyiki dua grubu yapmışım ki sizleri tanımışım
Meleklerin benim,bal lokmalarım,tulumba tatlılarım,fıstıklı dondurmalarım,tirilicelerim,kalbi guzellerim❤ ⚘
@bir mucizee konya dan geçtin mi soğuk sular içtim mi
pare seni seviyor
Bir selam verdin mi⚘
Lna16 kuzum bende iyi ki tanıdım sizleri hep diyorum dua grupların da tanıştık rabbim kendi yolunda birleştirdi inşallah dualarımızın kabulü sevinci yaşatır ⚘
Uzaklar da bir kalbi güzeli
O ne tatlı diller
Allah dualarını kabul etsin
Kucağına versin bebeler
Eki Görüntüle 3058943
ASSOSyal
@Hogwartss
@Minnosprenses
@Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
@D u t
@B O Z A
@bir mucizee
@Fatmazell
@tiniminihaniim
Saliha40
Lna16
@NesNa
@Feminas
@ozo1907
@Mabellee
@PiXiEE
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
Muazzam ..Bizimkisi bir aşk hikayesi
Sanada iyi bayramlar şimdiden canımCanlarım ciğerlerim ballı böreklerim
Ben sabah 5 buçukta yola çıktım memleketime doğru Rabbim sağ salim hayırlısıyla gidip dönmek nasip etsin
Hepinize şimdiden hayırlı bayramlar güzel kızlarım hepinizi çok seviyorum hiçbirinizi görmesek de kalpte sıcaklığınızı derinden hissediyorum hepinizi kocamaaannn öpüyorum
@Ballikabak
MssPARE
@Fatmazell
M Mavi Menekse
@ozo1907
@tiniminihaniim
@Catlak-kurabiye
Jou
karamel Latte
@BlueBerry4268
@mavikelebek34
@Minnosprenses
@D u t
@coconatt
@Hogwartss
ASSOSyal
@NesNa
@madammor
Saliha40
Kız bende de bir görümce varBizimkisi bir aşk hikayesi
Ayyy canımmmm Allah razı olsunnn sendenNe güzel şeyler yazmissiniz, iyiki dua grubu yapmışım ki sizleri tanımışım
Meleklerin benim,bal lokmalarım,tulumba tatlılarım,fıstıklı dondurmalarım,tirilicelerim,kalbi guzellerim❤ ⚘
pare seni seviyor
Bir selam verdin mi⚘
Lna16 kuzum bende iyi ki tanıdım sizleri hep diyorum dua grupların da tanıştık rabbim kendi yolunda birleştirdi inşallah dualarımızın kabulü sevinci yaşatır ⚘
O ne tatlı diller
Kucağına versin bebeler
Eki Görüntüle 3058943
ASSOSyal
@Hogwartss
@Minnosprenses
@Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
@D u t
@B O Z A
@bir mucizee
@Fatmazell
@tiniminihaniim
Saliha40
Lna16
@NesNa
@Feminas
@ozo1907
@Mabellee
@PiXiEE
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
Yav boşver ne yapacan keyfine bakkk.. o düşünsun esas kurabiye geliyor ne yapicammmm ben şimdi diye hihhhhŞimdi ben yarın bayram diye sevineyim miii
Eltimi görcem diye üzüleyim miiii
Oyy oyyy dağlar oyyy oyy
Yollar oyy
Benim eltim varda coooooh uzaklarda ve yabancı gelin Amerikalı geeeeendüsüü hiç tanışmadik ee sanirim amerikalida gıcık elti olamaz değil miBenim eltiş yok olursada insaallah anlaşırızz
YhaaaaBu yumoslarin cinsiyeti var mi . Beyaz bayan siyah irkek mi
Olsunn canımm takılıyorum ben sanaKuzum mmmm off tam yapıyodum aklımadydı düzenlerken gitmişş
Bayramın mübarek olsun seni seviyorum canm benimmmmmmm
Sağolasın canm benim
Hayırlı yolculuklar fatmamCanlarım ciğerlerim ballı böreklerim
@Ballikabak
MssPARE
@Fatmazell
M Mavi Menekse
@ozo1907
@tiniminihaniim
@Catlak-kurabiye
Jou
karamel Latte
@BlueBerry4268
@mavikelebek34
@Minnosprenses
@D u t
@coconatt
@Hogwartss
ASSOSyal
@NesNa
@madammor
Saliha40
Benim güzel paremmm, lokumum , balım ay çöreğim yerim seniiiiiNe güzel şeyler yazmissiniz, iyiki dua grubu yapmışım ki sizleri tanımışım
pare seni seviyor
Bir selam verdin mi⚘
O ne tatlı diller
Kucağına versin bebeler
Eki Görüntüle 3058943
ASSOSyal
@Hogwartss
@Minnosprenses
@Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
@D u t
@B O Z A
@bir mucizee
@Fatmazell
@tiniminihaniim
Saliha40
Lna16
@NesNa
@Feminas
@ozo1907
@Mabellee
@PiXiEE
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
Bence olmazz türkiye gibi değildirrr eltiler şanslısınBenim eltim varda coooooh uzaklarda ve yabancı gelin Amerikalı geeeeendüsüü hiç tanışmadik ee sanirim amerikalida gıcık elti olamaz değil mi
Yok kuzummm hiç tanışmadik.. ama buraya gelirlerse belki yaizn filan görüşebiliriz ben isterim yani İngilizcem de var ana dilim gibi sorun yaşamayızBence olmazz türkiye gibi değildirrr eltiler şanslısıntelde konuşuyonuzmu hiç
Hahahaahha ama yerimmm senii kıızzzzYok kuzummm hiç tanışmadik.. ama buraya gelirlerse belki yaizn filan görüşebiliriz ben isterim yani İngilizcem de var ana dilim gibi sorun yaşamayızHi eltiletto
Kız sen normalde nerelisin bacımYok kuzummm hiç tanışmadik.. ama buraya gelirlerse belki yaizn filan görüşebiliriz ben isterim yani İngilizcem de var ana dilim gibi sorun yaşamayızHi eltiletto
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?