Aminnn kurabiyem tatlı balımmm hayırlı bayramlar olsun bitanemm
Benden yana helal olsun minnoşum çok şükür güzel zikirler dualar yaptık MssPARE mm sayesinde bizi bir araya getirdi topladı vesile oldu Rabbim razı olsun boncuğum dan ve hepimizden inşallah yine nasip olsun
Duygusal böcüğüm benimm Rabbim bu yılda bebişlerimizi pohunu bakımını konuşmak nasip olsun inşallah

Üzülme bitanem gurbet nedir çok iyi bilirim inşallah sizde kavuşursun uz en kısa zamanda ailelerinize
Hayırlı bayramlar olsun çiçeğim

Canlarım ciğerlerim ballı böreklerim
Ben sabah 5 buçukta yola çıktım memleketime doğru Rabbim sağ salim hayırlısıyla gidip dönmek nasip etsin
MssPARE el salla 3 saate konyadan geçicim

Hepinize şimdiden hayırlı bayramlar güzel kızlarım hepinizi çok seviyorum hiçbirinizi görmesek de kalpte sıcaklığınızı derinden hissediyorum hepinizi kocamaaannn öpüyorum

Ballikabak
MssPARE
Fatmazell
M Mavi Menekse
Noisy Girl
Tiniminimavihanim
Catlak-kurabiye
Jou
karamel Latte
BlueBerry4268
mavikelebek34
Minnosprenses
D u t
coconatt
Cookiie
ASSOSyal
N NesNa
Madammor
Saliha40

Ben niye yoouuuuummmm o listede

Bu arada hayırlı yolculuklar güzellikle git güzellikle dön.. Ailen ile mutlu bayramlar dilerim

Hayırlııı bayramlar mucizemmmmm bok südük herşeye razıyızzz

Kalpten kalbe bir yol vardır mucizemmmm

Sizede hayırlı yolculuklar aman dikkat edinn hayırla gidip hayırla dönün inşAllah

Arefemiz mübarek olsunnn kuzummmBenden önce davranmışın Linoşşş neyse milleti etiketle şey yapmıyım cümleten arefemiz mübarek olsunn
Hayırlı arefelerimiz olsun kuzular
Rabbim gönlümüzden geceni bize de nasip eylesin inşaallah
Bir an önce sizi de ailelerinizin yanında bayram edebilmeyi nasip eylesin Rabb'im
Bizi burda bir araya getirenden de sizden de Allah razı olsun hepiniz cok samimi sıcaksınız
Hayırlı yolculuklar olsunn kuzum
Hayırlı bayramlar dilerim kalpten kalbe giden yollar vardır dualarda bulustugumuzda bu sıcaklık samimiyet herkes hissediyor

Muhteşemimi attım gidiyorum öznuşummmm

Ooyyy balımmm günaydıınnn ve iyi bayramlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…