- 20 Aralık 2020
- 17.171
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.575
- 548
OyyyyOyyyyy çok güzel oluyo ya ooo sıcak sıcak tereyağ sür yee
Öylee vallahaa ben eşimden yana tedirgin oluyorum babannem abuk subuk konusuyo çünküOlsunn kızz gönüllerin sığdığı yere herşey sığarberabersiniz ya önemli olan o
Ahhh kuzumm kesin öyle daha sahur kalmadı ama bugece ben erken uyurum belki hiç uyuyamadı.Oyyyyben sonraa gelirim kuzumm ben gelmeye gidersnizz ama
Grip oldum ya hapsirik tiksirikNapiyiniz looo dedim görmediler totommm
Yaşlıların çoğu öyle yaÖylee vallahaa ben eşimden yana tedirgin oluyorum babannem abuk subuk konusuyo çünkü
Ahhh kuzumm kesin öyle daha sahur kalmadı ama bugece ben erken uyurum belki hiç uyuyamadı.
Anneannem mesela melek gibii yaaa anneanneme gidemicezz bise demezz babanneme gidemezsek demediğini bırakmazYaşlıların çoğu öyle ya
Bende oldum bugün biraz kuzu ve başımda çatlıyoGrip oldum ya hapsirik tiksirik
Havalar arada soğuyor ya ondan galiba kuzuBende oldum bugün biraz kuzu ve başımda çatlıyo
Canım matmazelimm Allah razı olsun beybimOyy geçmiş olsun kirazımm
Suskızz vallahaa olmayalımm hava değişikliği dün hava buz gibiydi bugün sıcak yarın gene soğukHavalar arada soğuyor ya ondan galiba kuzucorona olmayiz ins
KızzKız plakamla geziyorum ya görmüyor musun? 06
Aminn kuzu,sanada geçmiş olsunSuskızz vallahaa olmayalımm hava değişikliği dün hava buz gibiydi bugün sıcak yarın gene soğuk
Oyy vallahaa sağol ballılokmamm sevgilimmAminn kuzu,sanada geçmiş olsun
Cıvık cıvıkk hareketlerii biraaahhhh
Hele kıskandın demiCıvık cıvıkk hareketlerii biraaahhhh
EvettHele kıskandın demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?