- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.374
- 548
Ayy inşallah kuzum yaay inşallah bende kv harici dırdır yapcak olan yokta inşallah oda yapmaz
Neden canım birşeymi varAyy inşallah kuzum yabu bayram çok stresliyim
Sıkıntınızmı var canım eltiyleYok kız işte elti şeysi
Aa aşk olsun duymamış olayım reca ederim ifinimSıkıntınızmı var canım eltiyle
Eltiyle gecinememektr zaten nebileyim olacak iş değilAa aşk olsun duymamış olayım reca ederim ifinimne dedim ben
Bizimkisi bir aşk hikayesi dedim
Sorma kurbisim ya o etiketler de tadı tuzu buraninOlsun balımm tahmin ettim çok etiket var arada kaynadım dedimbende seni çok seviyorum aşkom şu kpss bitse her şey gönlünce olsa da sık sık gelsen
İnşallah canım benimSorma kurbisim ya o etiketler de tadı tuzu buraniniyi ki varsınız hepiniz ins biter güzel Bi şekilde canımın ici
Yani yani yaaEltiyle gecinememektr zaten nebileyim olacak iş değil
Allah razı olsun canım benimmmm sana da hayırlı bayramlar şimdidenCanlarım ciğerlerim ballı böreklerim
Ben sabah 5 buçukta yola çıktım memleketime doğru Rabbim sağ salim hayırlısıyla gidip dönmek nasip etsin
MssPARE el salla 3 saate konyadan geçicim
Hepinize şimdiden hayırlı bayramlar güzel kızlarım hepinizi çok seviyorum hiçbirinizi görmesek de kalpte sıcaklığınızı derinden hissediyorum hepinizi kocamaaannn öpüyorum
@Ballikabak
MssPARE
@Fatmazell
@Tweety Bird
@ozo1907
Tiniminimavihanim
Catlak-kurabiye
@Jou
@karamel Latte
@BlueBerry4268
@mavikelebek34
@Minnosprenses
@D u t
@coconatt
Cookiie
ASSOSyal
N NesNa
@madammor
@Saliha40
Allah razı olsun tatlımmm seninde şimdiden bayramın mübarek olsunHayırlı sahurlar, hayırlı bayramlar olsun inşallah
Arefe günü yapılan dualar da kabul olur diye biliyorum. Dualarda buluşalım
Rabbim kimin gönlünde ne sıkıntısı varsa tez vakitte feraha çıkarsın inşallah
Kimin gönlünde ne dileği varsa da hayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla nasip etsin tez vakitte
Tiniminimavihanim @Ballikabak MssPARE @Lna16 @Minnosprenses @coconatt Cookiie @ozo1907 @bir mucizee ASSOSyal @Tweety Bird My_Moonlight06 @Jou @D u t @mavikelebek34 @Fatmazell @Mabellee @Saliha40 @Laavinia N NesNa @madammor @karamel Latte @BlueBerry4268
Allah razı olsun tatlımm yeni gördüm msjı şimdiden sana da hayırlı huzurlu Bayramlar canım benimEki Görüntüle 3058914
ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
@D u t
@Migim
@bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Lna16
N NesNa
@Feminas
@ozo1907
@Mabellee
@madammor
@PiXiEE
MssPARE
@sebbo
@Magnifiaque
@Morrmeneksee
My_Moonlight06
@Tweety Bird
@karamel Latte
Dimi kurbişim yaaYani yani yaainsan eltisiyle de geçinemiyorsa atsın kendini çekyattan aşağı
Hem arefe günün hemde Bayramın mübarek olsun paremmNe güzel şeyler yazmissiniz, iyiki dua grubu yapmışım ki sizleri tanımışım
Meleklerin benim,bal lokmalarım,tulumba tatlılarım,fıstıklı dondurmalarım,tirilicelerim,kalbi guzellerim❤ ⚘
@bir mucizee konya dan geçtin mi soğuk sular içtim mi
pare seni seviyor
Bir selam verdin mi⚘
@Lna16 kuzum bende iyi ki tanıdım sizleri hep diyorum dua grupların da tanıştık rabbim kendi yolunda birleştirdi inşallah dualarımızın kabulü sevinci yaşatır ⚘
Uzaklar da bir kalbi güzeli
O ne tatlı diller
Allah dualarını kabul etsin
Kucağına versin bebeler
Eki Görüntüle 3058943
ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
@D u t
@B O Z A
@bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Lna16
N NesNa
@Feminas
@ozo1907
@Mabellee
@PiXiEE
My_Moonlight06
@Tweety Bird
Aminn canım inşallahAllah razı olsun tatlımmm seninde şimdiden bayramın mübarek olsunRabbim seninde gönlünden geçen bütün dualarını hayırla kabul etsin İnşaAllah Aminnn
Yok vallaha cidden çok şükür istememdeAcilmissiniz dünya genelinde.. kv kp ayni ülkemi.
Senin gorunce elti derdin olmaz ohh mis
Anaaamm valaa hissettim bacım
Benim esim cankırılı Ankaralı sayılırlar
Anladım senin bir angaralı tarafın var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?