- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.620
- 248
- 36
Evet mesela dün beni kurtardı eşim gecenin bir yarısı acıkıncaHe ya icat edenin elini öperimzor zamanların kurtarıcısı
Oy beniim tatlı kurabiyemmm
Tamam bitanemOy beniim tatlı kurabiyemmmgece belki çişe kalkarsan dürtüver benii çiçeğimm
Benim en pratik kıymalı makarnaPratik tarifi olan söylesin minnoşMinnosprenses gibi kebap yapacak olan varsa hiç sormadım farz edin
FaslıBen namı değer Faslı GelinYabancı ben değilim aslında ama öyleymisim gibi konuşuluyor bazen .. Eşim yabancı Faslı olan o
Ben dibine kadar angaraliyimmm canım
Sağol canm benim aleyküm selamHayırlı yolculuklar kuzum
Hayırlı bayramlar selam söyle ailene
Sağol çiçeğimHayırlı yolculuklar fatmam
Rabbim sağ salim gidip gelmeyi nasip etsin inşallah
Ama bu listeye beni eklememişsin
Bilmiyorum ki çiçeğim olsunnnnSağol canm benim aleyküm selam
Sağol çiçeğim
Yaaaa nasıl olmuş anlamadm ama yapmıştım senide
Amin canm benim sağolasınAllah razı olsun canım benimmmm sana da hayırlı bayramlar şimdiden
Rabbim çok çok güzel bir bayram geçirmeni nasip etsin... Çifte bayramın olsun İnşaAllah Aminnn
Ye benim kalbimi yiyebilirsinBilmiyorum ki çiçeğim olsunnnn
Ben biliyorum kalbini sesinnnn mucizemmmm
Yok beybim ben evtimeİnşallah canım benimbayramda nerdesin bakim sende gitcen mi kv ye
Anacuğumla görüntülüdeydim kuzuş sen napiyinNapiyiniizzz looo
Ooo iyimiş cano yarın anneme gidiyoreeeAnacuğumla görüntülüdeydim kuzuş sen napiyin
Oyyy gözün aydın git tabiiOoo iyimiş cano yarın anneme gidiyoreee
He vallahaa anneme kiracilar geliyormuş akşama babanneme kalcaz hep beraber mecburOyyy gözün aydın git tabii
Pita ekmek yapmaya çalışıyorum canımcımm son iftaraNapiyiniz looo dedim görmediler totommm
Oyyyyy çok güzel oluyo ya ooo sıcak sıcak tereyağ sür yeePita ekmek yapmaya çalışıyorum canımcımm son iftara
Olsunn kızz gönüllerin sığdığı yere herşey sığarHe vallahaa anneme kiracilar geliyormuş akşama babanneme kalcaz hep beraber mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?