- 20 Aralık 2020
- 17.171
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.576
- 548
Hep böyle dua ettim hayırlısıyla diyerekten öznuşummm rabbim biliyor içimizi inşAllah hayrlısyla aminnAmiinn tinnosumbiz de bir sonraki bayrama 2-3 aylık bebişlerimizle erişelim inşaAllah
Burda seni anlayan senin gibi hissetmiş olan ve hala öyle hisseden o kadar çok kişi var ki isim isim yazamam ama onlardan biride benim.Hic sevmiyorum bayramları. Yıldım bebe soranlardan yok iste yok tövbe yaratıcı ben miyim.. Türk filmi vardı Fatma girik oynadığı bos besik diye orada abarttılar derdim çidden de o filim gibi hayatım. Zorla strese sokacak millet..
Ben anlamadım kuzum öyle gıcıklıgına yapmaz salişimmKuzummm benimm teşekkür ederimm beni yanlış anlamadınnn sanki kötü birşey demişimde saliha beğenmedim bastı gerçekten üzgünüm
Oyy kurabiyemmmŞeker tadında bir bayram sözü çok sıradan gelebilir ama o kadar anlamlı ki. Maalesef psikolojik baskılar, laf sözler hiç bitmiyor. kanayan yaralarımızı bile bile canımızı acıtmayı sever insanoğlu
O yüzden hepsini nokta nokta edin verin cevaplarını.
Bayramınızı zehir etmelerine izin vermeyin
Hayırlı bayramlar olsun herkese
Yoğunum okuyamadım tüm mesajları ama seviyorum sizi
Tamam kuzumBen anlamadım kuzum öyle gıcıklıgına yapmaz salişimmbence orda o sana beğenmedim değil yaşadıklarına etrafa çiçeğim bana öyle geldi
Aminn kuzumBurda seni anlayan senin gibi hissetmiş olan ve hala öyle hisseden o kadar çok kişi var ki isim isim yazamam ama onlardan biride benim.
"Kafana takma, kimseyi duyma, görme...vs" demek yaşamayan birileri için söylerken basit ama bizler için basit değil heleki icraate dökmesi hiç basit değil. Bu yüzden birisi sana birşey söylediğinde yada sorduğunda o kişiyi bozacak cevap vermediğin müddetçe tepene tepene vururlaren acıyan yerinden hemde. Eğri çiviye kimse vurmaz hep dik olana vururlar belki ama sen yinede dik dur. Başkalarının yanında içine at yalnız kalınca ağla dök ne varsa. Bizler hep burdayız ne anlatmak istersen dertleşmek istersen. Yapabildiğimiz tek şey dua etmek ve dertlerimizi paylaşmak olsada bu bile bazen yetiyor inan bana. Bizi bizden başkası anlamaz.
Şu mübarek günlerde Rabbim bir an önce ama hayırlı ve sağlıkla evlat kokusunu tattırsın sanada
Kesinlikle bitanem uzakta olmak en güzeli bazenOyy kurabiyemmm❤ bayramın mübarek olsunn öyle haklısın kii her dediğinde diyorum ki iyikii uzaktayım yoksa çok yaralanacaktım
Bazen uzak olmak da faydasız kuzucum uzaktaydım bayrama geldim yine soran soruyor üzgünüm ama ben tutamıyorum kendimi siz mi bakıcaksınız hayat zorluğunda vs diyorumOyy kurabiyemmm❤ bayramın mübarek olsunn öyle haklısın kii her dediğinde diyorum ki iyikii uzaktayım yoksa çok yaralanacaktım
En başta hepimiz öyle sessiz sessiz izliyoruz, dinliyoruz balım. Sonradan bir güç veriyor Rabbim ki o güçle kimse birşey diyemez oluyor.Aminn kuzum
Kesinlikle öyle
Cevabını vermeden susmuyor insanlar bende hep sessiz kaldım ama en son cevaplarını verince biraz olsun susmuşlardı
Dediğin gibi yaşamayan bilemez
Bence de kötü bir niyetle basmadı elço. Maalesef çevrenin psikolojik baskısı bitmiyor. Ağzı olan saçma sapan konuşuyor. Üstelik bazen çok yaralayıcı olabiliyor sözleri.Kuzummm benimm teşekkür ederimm beni yanlış anlamadınnn sanki kötü birşey demişimde saliha beğenmedim bastı gerçekten üzgünüm
Bende uzaktayım tiniminim kimisi uzağı yakın kimiside yakını uzak ediyor. İlla laf yiyeceklerOyy kurabiyemmm❤ bayramın mübarek olsunn öyle haklısın kii her dediğinde diyorum ki iyikii uzaktayım yoksa çok yaralanacaktım
En güzeli sanki susunca "Aa susuyor, cevap vermiyor." deyip susuyorlar.Bazen uzak olmak da faydasız kuzucum uzaktaydım bayrama geldim yine soran soruyor üzgünüm ama ben tutamıyorum kendimi siz mi bakıcaksınız hayat zorluğunda vs diyorum
En iyisi kuzum hatta de kiBazen uzak olmak da faydasız kuzucum uzaktaydım bayrama geldim yine soran soruyor üzgünüm ama ben tutamıyorum kendimi siz mi bakıcaksınız hayat zorluğunda vs diyorum
En güzelini yapıyonn kuzummm diğer türlü olan bize olcakBazen uzak olmak da faydasız kuzucum uzaktaydım bayrama geldim yine soran soruyor üzgünüm ama ben tutamıyorum kendimi siz mi bakıcaksınız hayat zorluğunda vs diyorum
Ah ah o kadar vebal ki yaEn başta hepimiz öyle sessiz sessiz izliyoruz, dinliyoruz balım. Sonradan bir güç veriyor Rabbim ki o güçle kimse birşey diyemez oluyor.
Kozun bizim elimize geçince ne olacağını düşünmüyorlar ki o zamanda konuşan herkes kayıp ara ki bulasın
Ödeyemezler kuzum Allahın huzurunda hepsi tek tek hesap verecek inşallah.Ah ah o kadar vebal ki ya
Gerçekten nasıl ödeyecekler bizleri kırıklarının hakkını
Ya ben telaşla hızlı yazıyorum kızlad
Çç
Kaçtım öpüyorum sizledi
Doğru diyon cocoomm birazdan arama merasimi başlar hiç fırsat vermeden kapatmam lazımBende uzaktayım tiniminim kimisi uzağı yakın kimiside yakını uzak ediyor. İlla laf yiyecekler
En güzeli sanki susunca "Aa susuyor, cevap vermiyor." deyip susuyorlar.
Aynen canım benim sorarlarsa da cevaplarını verip kapatmak lazım vız gelsin tırıs gitsin, bana dert olacağına onların içinde patlasın kudurasıcalarDoğru diyon cocoomm birazdan arama merasimi başlar hiç fırsat vermeden kapatmam lazım
Biliyorumm canım bende yaşadım bunu böyle kötü hissedeceğini bilseydim yazmazdım iyi niyetimle yazdım amaBence de kötü bir niyetle basmadı elço. Maalesef çevrenin psikolojik baskısı bitmiyor. Ağzı olan saçma sapan konuşuyor. Üstelik bazen çok yaralayıcı olabiliyor sözleri.
Kendileri farkına varmadan çok kırıcı sözler söyleyebiliyorlar sonra da ben ne dedim ki diyorlar aman işte hepimiz yaşadık. Bitmiyor bu baskılar
Gene gell kurabiyemmmAh ah o kadar vebal ki ya
Gerçekten nasıl ödeyecekler bizleri kırıklarının hakkını
Ya ben telaşla hızlı yazıyorum kızlad
Çç
Kaçtım öpüyorum sizledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?