- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
Aynen öyle valahi susmamak en iyisi uzak dursunlar birazBende uzaktayım tiniminim kimisi uzağı yakın kimiside yakını uzak ediyor. İlla laf yiyecekler
En güzeli sanki susunca "Aa susuyor, cevap vermiyor." deyip susuyorlar.
KızEn iyisi kuzum hatta de ki
Kocamla ne zaman sevişeceğimi size mi sorcam
Valla ya,
Böyle cevaplar lazım öglelerine yüzleri kızaeacak ki ağzını açamasınlar
Bana kendi stresimiz yetiyor zaten olan onlara olsunEn güzelini yapıyonn kuzummm diğer türlü olan bize olcak
Aynı benim taktikKıslarrr gelin hele sağın solun dediğini boşverin bana yardıma gelin kafanız dağılsın benim yapraklarda bitiversin
M Mavi MenekseJou Tiniminimavihanim Catlak-kurabiye coconatt Eki Görüntüle 3059355
Yarın bidon yaprağım kalmış sıcaklar bastırmadan sarayım buzdolabına atayım dedim amma belim de koptu yatıyom biraz tekrar sarmaya oturuyorumAynı benim taktik
Masayı dolana kadar ac sonra sar sar gitsin
Kolay gelsin kuzucum anlamadan yorulmadan bitsin
Aaaayyyy fatmooommm hiç şuan edecek halde değilimm patladım haaKıslarrr gelin hele sağın solun dediğini boşverin bana yardıma gelin kafanız dağılsın benim yapraklarda bitiversin
M Mavi MenekseJou Tiniminimavihanim Catlak-kurabiye coconatt Eki Görüntüle 3059355
Ayy kolay gelsin canım, gelelim gelmesine de biz gelene kadar bitirirsin senKıslarrr gelin hele sağın solun dediğini boşverin bana yardıma gelin kafanız dağılsın benim yapraklarda bitiversin
Hele niye çok mu yedinAaaayyyy fatmooommm hiç şuan edecek halde değilimm patladım haa
Yokk kızzz daha bir çok dinlenmeye geçtim şimdi uzandım bel mel kalmıyor yoksaAyy kolay gelsin canım, gelelim gelmesine de biz gelene kadar bitirirsin sen
dolaba atınca hazır iyi olur ama tek başına yapması çok zorlar kızYokk kızzz daha bir çok dinlenmeye geçtim şimdi uzandım bel mel kalmıyor yoksa
Oyy bebişin büyüdükçe midenim yeride küçülüyor durBirşey yiyim hemen patlıyom kızzz
Vala öyle zor oluyor tek başıma ama yapmazsam da sıcaklar bastıracak kötü olacak yapraklar emek emek kurdu babanemizdolaba atınca hazır iyi olur ama tek başına yapması çok zorlar kız
O zaman beline koluna kuvvet cınımVala öyle zor oluyor tek başıma ama yapmazsam da sıcaklar bastıracak kötü olacak yapraklar emek emek kurdu babanemizbitiremezsem yarına sararım artık nasıl olsa gündüzleri elim boş gönlüm hoş
Hee bak onu düşünmemiştim olabilirdeOyy bebişin büyüdükçe midenim yeride küçülüyor dur
Amaniinn yarım bidonu nasıl sarıcan aynı gunde tam deluuYarın bidon yaprağım kalmış sıcaklar bastırmadan sarayım buzdolabına atayım dedim amma belim de koptu yatıyom biraz tekrar sarmaya oturuyorumsağol çiçeğim inşallah hemen biter
Nice sağlıklı hayırlı tatlı bayramlara
Hepinizi sevgiyle kucaklıyorumsevdiklerinizle bol sarılmalı hasret gidermeli bayramlar dilerim
Eki Görüntüle 3059216
MssPARE
@ASSOSyal
@Hogwartss
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
coconatt
Jou
bir mucizee
Fatmazell
@D u t
Saliha40
Lna16
@NesNa
@sebbo
@ozo1907
@Mabellee
@Ballikabak
@PiXiEE
@My_Moonlight06
M Mavi Menekse
@madammor
@Magnifiaque
@karamel Latte
Eki Görüntüle 3059219
Nice sağlıklı hayırlı tatlı bayramlara
Hepinizin yanaklarından öperim
MssPARE
Lna16
Tiniminimavihanim
Catlak-kurabiye
Jou
@My_Moonlight06
Saliha40
Fatmazell
@Ballikabak
@ozo1907
bir mucizee
@ASSOSyal
@Hogwartss
@Minnosprenses
@D u t
Eki Görüntüle 3059229
Eki Görüntüle 3059230
@ASSOSyal
@Hogwartss
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
coconatt
Jou
@D u t
@B O Z A
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
@NesNa
@Feminas
@ozo1907
@Mabellee
@PiXiEE
@My_Moonlight06
M Mavi Menekse
Can kızlar hayırlı bayramlar minnoşlarımmHAYIRLI BAYRAMLAR CANLARIM ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Jou
MssPARE
@ASSOSyal
@Hogwartss
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
coconatt
@D u t
@Migim
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
@ozo1907
@Mabellee
@Nosking
@Mi-Ok Yun
Eki Görüntüle 3059300
Vallaha ben sardım pişirdim dün gece sana göndereyim bebeğimKıslarrr gelin hele sağın solun dediğini boşverin bana yardıma gelin kafanız dağılsın benim yapraklarda bitiversin
Bni yazmamissinBuyüzden bana beğenmedim basıyorsun peki diğerlerine basıyormusun çok merak ediyorum ?
Sana da ve isteyen herkese nasip etsin kuzuBurda seni anlayan senin gibi hissetmiş olan ve hala öyle hisseden o kadar çok kişi var ki isim isim yazamam ama onlardan biride benim.
"Kafana takma, kimseyi duyma, görme...vs" demek yaşamayan birileri için söylerken basit ama bizler için basit değil heleki icraate dökmesi hiç basit değil. Bu yüzden birisi sana birşey söylediğinde yada sorduğunda o kişiyi bozacak cevap vermediğin müddetçe tepene tepene vururlaren acıyan yerinden hemde. Eğri çiviye kimse vurmaz hep dik olana vururlar belki ama sen yinede dik dur. Başkalarının yanında içine at yalnız kalınca ağla dök ne varsa. Bizler hep burdayız ne anlatmak istersen dertleşmek istersen. Yapabildiğimiz tek şey dua etmek ve dertlerimizi paylaşmak olsada bu bile bazen yetiyor inan bana. Bizi bizden başkası anlamaz.
Şu mübarek günlerde Rabbim bir an önce ama hayırlı ve sağlıkla evlat kokusunu tattırsın sanada
Bn veremiyorum hepsi buyuk koca kadinlar . Gerçi yasit yada küçük olanlarda var . Gecen muhatabım değil hocaya git ufursun diyor nutkum tutuldu edepsizlik yapip laf veremedim.Aminn kuzum
Kesinlikle öyle
Cevabını vermeden susmuyor insanlar bende hep sessiz kaldım ama en son cevaplarını verince biraz olsun susmuşlardı
Dediğin gibi yaşamayan bilemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?