Bende uzaktayım tiniminim kimisi uzağı yakın kimiside yakını uzak ediyor. İlla laf yiyecekler

En güzeli sanki susunca "Aa susuyor, cevap vermiyor." deyip susuyorlar.
Aynen öyle valahi susmamak en iyisi uzak dursunlar biraz
En iyisi kuzum hatta de ki
Kocamla ne zaman sevişeceğimi size mi sorcam
Valla ya,
Böyle cevaplar lazım öglelerine yüzleri kızaeacak ki ağzını açamasınlar
Kız
Ne iyi laf etmişsin
En güzelini yapıyonn kuzummm diğer türlü olan bize olcak
Bana kendi stresimiz yetiyor zaten olan onlara olsun

Aynı benim taktik
Masayı dolana kadar ac sonra sar sar gitsin
Kolay gelsin kuzucum anlamadan yorulmadan bitsin
Yarın bidon yaprağım kalmış sıcaklar bastırmadan sarayım buzdolabına atayım dedim amma belim de koptu yatıyom biraz tekrar sarmaya oturuyorum sağol çiçeğim inşallah hemen biter

dolaba atınca hazır iyi olur ama tek başına yapması çok zorlar kız
Vala öyle zor oluyor tek başıma ama yapmazsam da sıcaklar bastıracak kötü olacak yapraklar emek emek kurdu babanemiz bitiremezsem yarına sararım artık nasıl olsa gündüzleri elim boş gönlüm hoş

Vala öyle zor oluyor tek başıma ama yapmazsam da sıcaklar bastıracak kötü olacak yapraklar emek emek kurdu babanemiz bitiremezsem yarına sararım artık nasıl olsa gündüzleri elim boş gönlüm hoş
O zaman beline koluna kuvvet cınım birgünden bitirmek zorunda değilsin dediğin gibi iki güne biter Allahın izniyle. Yakın olsak gelirdim benimde elim boş gönlüm hoş

Yarın bidon yaprağım kalmış sıcaklar bastırmadan sarayım buzdolabına atayım dedim amma belim de koptu yatıyom biraz tekrar sarmaya oturuyorum sağol çiçeğim inşallah hemen biter
Amaniinn yarım bidonu nasıl sarıcan aynı gunde tam deluu
Kolayların en kolayı gelsin bacım sana

Can kızlar hayırlı bayramlar minnoşlarımm

Sana da ve isteyen herkese nasip etsin kuzu

Aminn kuzum
Kesinlikle öyle
Cevabını vermeden susmuyor insanlar bende hep sessiz kaldım ama en son cevaplarını verince biraz olsun susmuşlardı
Dediğin gibi yaşamayan bilemez
Bn veremiyorum hepsi buyuk koca kadinlar . Gerçi yasit yada küçük olanlarda var . Gecen muhatabım değil hocaya git ufursun diyor nutkum tutuldu edepsizlik yapip laf veremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…