Rabbim gönlünüzden geçen hatta kimseye diyemediğiniz her isteğinizi önünüze sersin inşallah
İyi bayramlar hepinize

Saliha40 salihacım benim not defterimde kalmış nickler yoksa senide etiketler dim ama beğenmedim basmanda artık çok ayıp ediyorsun

Durumunu bilmiyorum pek ama allahh dilediğinde dileklerini kabul eylesin inşallahh

Buyüzden bana beğenmedim basıyorsun peki diğerlerine basıyormusun çok merak ediyorum ?

Belki sen benden daha eski evlisindir benim henuz evleneli 1 bucuk yıl oldugu halde gelen gecen yolda gören bile yok mu birşey diye soruyor..
Üzgünüm insanların cenesini kapatamayız 1 olsa 2 yok mu yap derler hayat bu. Bazılarımızın da imtihanı bu. Soranlara siz mi büyütüceksiniz de gec bu kadar takılma
Sabır sabır sabır sadece..
Rabbim gönlümüzün dileğini versin inşaAllah

Hayırlı bayramlar canlar yoğun geçiyor bakamıyorum ben hepinizi çok öpüyorum

Cümleten huzurlu mutlu şeker gibi bayramlarimiz olsun canımlar

Öyle tabii ben bile o mana demedim dua ettim şu hamile durumda dualar kabul olur diye nese sinirlerim bozuldu

Şeker tadında bir bayram sözü çok sıradan gelebilir ama o kadar anlamlı ki. Maalesef psikolojik baskılar, laf sözler hiç bitmiyor. kanayan yaralarımızı bile bile canımızı acıtmayı sever insanoğlu
O yüzden hepsini nokta nokta edin verin cevaplarını.
Bayramınızı zehir etmelerine izin vermeyin
Hayırlı bayramlar olsun herkese

Yoğunum okuyamadım tüm mesajları ama seviyorum sizi

Oyyy çookça amin çokçaaa Rabbim bir sonraki bayrama kucaklarımızda yavrularımızla girmeyeyi nasip etsiiinn kuzumm hayırlı nice bayramlea çiçeğim sağol

Oyyy çookça amin çokçaaa Rabbim bir sonraki bayrama kucaklarımızda yavrularımızla girmeyeyi nasip etsiiinn kuzumm hayırlı nice bayramlea çiçeğim sağol
Kuzummm benimm teşekkür ederimm beni yanlış anlamadınnn sanki kötü birşey demişimde saliha beğenmedim bastı gerçekten üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…