- 20 Aralık 2020
- 17.171
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.576
- 548
Ayyy inşAllah çiçeğimmm bolca bolca dualar et bizeeBulaşsınnn hemde teninnn tenimeee
Çok dua edicem size doguma giderken
Fatoşum çok yeme bende sabah az tırtıkladımNapiyniz bakıyım ben oturdum çips yerken sizi düşünüyorum
Etcem tabii balımmmAyyy inşAllah çiçeğimmm bolca bolca dualar et bizee
Yemem çiçeğiim ama bu illette bağımlılık gibiFatoşum çok yeme bende sabah az tırtıkladım
TinnossuummRegl sendromu genee öznuşummm
Benim yerime de ye kızNapiyniz bakıyım ben oturdum çips yerken sizi düşünüyorum
Yaa seniiii severiiimmmm periiimmmm oyyyrabbim işlerimizii kolaylaştırsın inşAllah hep duamdasın
Yerim tweetim napinTinnossuummgececek kız biz de görmeyecegiz o kanı
Benim yerime de ye kız
EvetGüldün mü
Bendeee seve seve hahaha
Hee hatırlıyorum ismini hadi bakalım inşallah tüm isteyenlerden gelsin o güzel haber
Ohh keyfini çıkar bende 101 deyim oynarım öyleAnnemdeyim kuzuumm sen napıyorsun
Agustos 15 görünüyor perişimmİnşallah cNım benim ne zaman dönüş senin
Çok iyi anlıyorum bitanemAh inşallah kurabiyem hemde çok zor vallahi bıktım şu döngüden
Sende iyi ki varsın balımAh kurabiyem çok teşekkür ederim zaten iyikivarsın her daim yanımda hissettiriyorsun
He vallaaa kurabiyemmm gelmee istemiyorum diyom daha totomdan ayrılmıyorÇok iyi anlıyorum bitanemyüzsüz bu halalar diyorum işte istenmediklerini bile bile geliyorlar
Sende iyi ki varsın balımbizi bizden başka kim anlar
Hâlâ kim giÇok iyi anlıyorum bitanemyüzsüz bu halalar diyorum işte istenmediklerini bile bile geliyorlar
Sende iyi ki varsın balımbizi bizden başka kim anlar
Kim kedi miHe vallaaa kurabiyemmm gelmee istemiyorum diyom daha totomdan ayrılmıyor
He vallaaa kurabiyemmm gelmee istemiyorum diyom daha totomdan ayrılmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?