Amin kuzum en başı o
Bende napayım canım işte hep aynı evet az kaldı 1 bucuk hafta artuk
Bende şu tahlillerimi yaptırayımda biran evvel başlıyım istiyorum

Amin kuzum en başı o
Bende napayım canım işte hep aynı evet az kaldı 1 bucuk hafta artuk
Bende şu tahlillerimi yaptırayımda biran evvel başlıyım istiyorum
Hadi inşallah balım bende ramazandan sonra başlamıştım inşallah her şey yolunda gider. Şimdi merkeze falan karar verdiniz dimi

Hadi inşallah balım bende ramazandan sonra başlamıştım inşallah her şey yolunda gider. Şimdi merkeze falan karar verdiniz dimi
Verdik canım şişli kolan hastanesine karar verdik doktorun istediği testler vardı lupus mu ne öyle birşeyler onları yaptırıcam sonucu cıkınca ilk adetle başlıcam nasipse

Hafif biraz kötü gibi reglden bir gün önce geçer kurabiyemmm
Gelmesin inşallah regl kuşum balım. Ah bu hormonlar ya insanın elinde olmuyor ne yapsa fayda etmiyor. Kadın olmak çok zor
Verdik canım şişli kolan hastanesine karar verdik doktorun istediği testler vardı lupus mu ne öyle birşeyler onları yaptırıcam sonucu cıkınca ilk adetle başlıcam nasipse
Hadi bakalım yolun açık olsun inşallah canım güzel müjdelere vesile olsun yoğunluktan bazen hızlı geçiyorum mesajları. Eğer soracağın bir şey olursa özelden mutlaka yaz balım biliyorsun

Ah inşallah kurabiyem hemde çok zor vallahi bıktım şu döngüden

Ah kurabiyem çok teşekkür ederim zaten iyikivarsın her daim yanımda hissettiriyorsun

Perişimm bendee şimdii okudumm.Çıktığın bu yolda mucizenle dönmeyi rabbim nasip etsin inşAllah aminn Peşinden de biz gelicez zaten bitanemmm

Perişimm bendee şimdii okudumm.Çıktığın bu yolda mucizenle dönmeyi rabbim nasip etsin inşAllah aminn Peşinden de biz gelicez zaten bitanemmm
Güzel tinim Allah razı olsun inşallah siz benim peşimdem gelmeyin siz gebişlerin peşinden gidin yol yakınken o tarafa dön sen

Güzel tinim Allah razı olsun inşallah siz benim peşimdem gelmeyin siz gebişlerin peşinden gidin yol yakınken o tarafa dön sen
Yaa seniiii severiiimmmm periiimmmm oyyy rabbim işlerimizii kolaylaştırsın inşAllah hep duamdasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…