Amin kuzum en başı oHayırlısıyla, sağlıkla kolaylıkla gelsin diyorum kuzum geneldehangisi olursa artık. Sen neler yapıyorsun düğüne az kaldı herhalde dimi
Hahah beni de maaşa bağlasınlar Pariş her gün polemik çıkarmazsam..... İm
Senin güzel kalbimin eseri onlar balımRabbim yolunuza hep iyileri çıkarsın inşallah hamiş kim kız tanıyor muyuz
Kutusu mu hahaha muciko tabi ki kapalı olacak açsın mı bide ulu ortakukular kutular kapalı
Tabi bee al kahvemi uzat bacaklarını ohh mis gibiMutluyuz böyle
Oyy ben çeni yerim duygularını da yerim
Gene bir duygu değişimi yaşıyorum birden bire
Güldün müYaaaa kurbiiiiii
Bendeee seve seve hahahaBen her an çıkarabilirim polimik
Hee hatırlıyorum ismini hadi bakalım inşallah tüm isteyenlerden gelsin o güzel haberYaaaa canım benim güzel hamiş
Busenurakay diye bir kız kurabiyem bu ay femara kullanmış gebe maşallah
Hadi inşallah balımAmin kuzum en başı o
Bende napayım canım işte hep aynı evet az kaldı 1 bucuk hafta artuk
Bende şu tahlillerimi yaptırayımda biran evvel başlıyım istiyorum
Oyy ben çeni yerim duygularını da yerimiyimisin bakim
Verdik canım şişli kolan hastanesine karar verdik doktorun istediği testler vardı lupus mu ne öyle birşeyler onları yaptırıcam sonucu cıkınca ilk adetle başlıcam nasipseHadi inşallah balımbende ramazandan sonra başlamıştım inşallah her şey yolunda gider. Şimdi merkeze falan karar verdiniz dimi
Aayy nolmus benim tinnimeee
Gene bir duygu değişimi yaşıyorum birden bire
Gelmesin inşallah regl kuşum balım. Ah bu hormonlar ya insanın elinde olmuyor ne yapsa fayda etmiyor. Kadın olmak çok zorHafif biraz kötü gibi reglden bir gün önce geçer kurabiyemmm
Hadi bakalım yolun açık olsun inşallah canımVerdik canım şişli kolan hastanesine karar verdik doktorun istediği testler vardı lupus mu ne öyle birşeyler onları yaptırıcam sonucu cıkınca ilk adetle başlıcam nasipse
Ah inşallah kurabiyem hemde çok zor vallahi bıktım şu döngüdenGelmesin inşallah regl kuşum balım. Ah bu hormonlar ya insanın elinde olmuyor ne yapsa fayda etmiyor. Kadın olmak çok zor
Hadi bakalım yolun açık olsun inşallah canımgüzel müjdelere vesile olsun yoğunluktan bazen hızlı geçiyorum mesajları. Eğer soracağın bir şey olursa özelden mutlaka yaz balım biliyorsun
Ah kurabiyem çok teşekkür ederim zaten iyikivarsın her daim yanımda hissettiriyorsunGelmesin inşallah regl kuşum balım. Ah bu hormonlar ya insanın elinde olmuyor ne yapsa fayda etmiyor. Kadın olmak çok zor
Hadi bakalım yolun açık olsun inşallah canımgüzel müjdelere vesile olsun yoğunluktan bazen hızlı geçiyorum mesajları. Eğer soracağın bir şey olursa özelden mutlaka yaz balım biliyorsun
Regl sendromu genee öznuşummmAayy nolmus benim tinnimeee
Perişimm bendee şimdii okudumm.Çıktığın bu yolda mucizenle dönmeyi rabbim nasip etsin inşAllah aminnVerdik canım şişli kolan hastanesine karar verdik doktorun istediği testler vardı lupus mu ne öyle birşeyler onları yaptırıcam sonucu cıkınca ilk adetle başlıcam nasipse
Güzel tinim Allah razı olsun inşallah siz benim peşimdem gelmeyin siz gebişlerin peşinden gidin yol yakınken o tarafa dön senPerişimm bendee şimdii okudumm.Çıktığın bu yolda mucizenle dönmeyi rabbim nasip etsin inşAllah aminnPeşinden de biz gelicez zaten bitanemmm
Benim peşimden geliiiinnnnGüzel tinim Allah razı olsun inşallah siz benim peşimdem gelmeyin siz gebişlerin peşinden gidin yol yakınken o tarafa dön sen
Yaa seniiii severiiimmmm periiimmmm oyyyGüzel tinim Allah razı olsun inşallah siz benim peşimdem gelmeyin siz gebişlerin peşinden gidin yol yakınken o tarafa dön sen
Gelemmm kuzummm bulaşsınn banaaa
Bulaşsınnn hemde teninnn tenimeeeGelemmm kuzummm bulaşsınn banaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?