Oy beniim kurabiyemmm sanki gerçek gibi hissettim gıdığıma dokundum güldüm iyim bitanemmm şükür arada geliyor gidiyor
Gıdını severim ısırırım gıdından

Gıdı gıdı gıdından
Yeni çıktı fırından
Tazedir öpücükler
Almaz mısın bi sağdan bi soldan

Jou bi yerde tansiyonunla alakalı birşey gördüm iyi misin
Çok şükür iyi kuzum Tansiyonu düşmüş biraz sabahta burnundan kan gelmiş ama bebeğin hareketlerini falan hissediyor iyi ikiside çok şükür gelince kendi daha detaylı anlatır

Çok şükür iyi kuzum Tansiyonu düşmüş biraz sabahta burnundan kan gelmiş ama bebeğin hareketlerini falan hissediyor iyi ikiside çok şükür gelince kendi daha detaylı anlatır
Amann iyi olsunlarr Fatoşummm dinlensin güzelce yormasın kendini

Benimde düşük çıkıyor bu aralar galiba stres falan etkiliyor dikkat et Jou dinlen bolca

Tansiyonu düşmüş kuzu
İyiyse sıkıntı yok kuzum daha da iyi olsun inşallah
Benimde düşük çıkıyor bu aralar galiba stres falan etkiliyor dikkat et Jou dinlen bolca
Yaa sende dikkat et kuzum sen de iyi ol

Jou bi yerde tansiyonunla alakalı birşey gördüm iyi misin
Pek sayılmaz kuzumm viraz iyiydim 2 saat önce gene bi düşüyo bi çıkıyo sürekli uyudum gündüz ama gene aynı durumdayımm okadar tuzlu ayran içtim tuzlu tuzlu şeyler yedim baya ama hiç halim yok ölü gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…