- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
Bende katılamadım kuzum annemdeyim onunla geziyoruzİyimm öznuşummm napayımm sabah çok katılamadım size o yüzden bir yazayım dediimm yemek yapmaya gidicem
En güzelini yapıyorsunn bitanemmmBende katılamadım kuzum annemdeyim onunla geziyoruz
Kolay gelsin tinnim
Gıdını severim ısırırım gıdındanOy beniim kurabiyemmm sanki gerçek gibi hissettim gıdığıma dokundum güldümiyim bitanemmm şükür arada geliyor gidiyor
Aa nolmuş ki
Çok şükür iyi kuzum Tansiyonu düşmüş biraz sabahta burnundan kan gelmiş ama bebeğin hareketlerini falan hissediyor iyi ikiside çok şükür gelince kendi daha detaylı anlatır
Yavv yirimmm hele şiirin güzelliğineeeGıdını severim ısırırım gıdından
Gıdı gıdı gıdından
Yeni çıktı fırından
Tazedir öpücükler
Almaz mısın bi sağdan bi soldan
Amann iyi olsunlarr Fatoşummm dinlensin güzelce yormasın kendiniÇok şükür iyi kuzum Tansiyonu düşmüş biraz sabahta burnundan kan gelmiş ama bebeğin hareketlerini falan hissediyor iyi ikiside çok şükür gelince kendi daha detaylı anlatır
Benimde düşük çıkıyor bu aralar galiba stres falan etkiliyor dikkat etÇok şükür iyi kuzum Tansiyonu düşmüş biraz sabahta burnundan kan gelmiş ama bebeğin hareketlerini falan hissediyor iyi ikiside çok şükür gelince kendi daha detaylı anlatır
Selaaam meleeğiiimm
Sizleri bir yoklayım dedim çiçekler
MssPARE
ASSOSyal
@Hogwartss
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
@bir mucizee
Fatmazell
@D u t
@Saliha40
Lna16
@NesNa
@sebbo
@ozo1907
@Mabellee
@PiXiEE
M Mavi Menekse
@My_Moonlight06
Ballikabak
@madammor
@karamel Latte
Tansiyonu düşmüş kuzuAa nolmuş ki
İyiyse sıkıntı yok kuzum daha da iyi olsun inşallahÇok şükür iyi kuzum Tansiyonu düşmüş biraz sabahta burnundan kan gelmiş ama bebeğin hareketlerini falan hissediyor iyi ikiside çok şükür gelince kendi daha detaylı anlatır
Yaa sende dikkat et kuzum sen de iyi olBenimde düşük çıkıyor bu aralar galiba stres falan etkiliyor dikkat etJou dinlen bolca
Selam tatlısımm
MssPARE
ASSOSyal
@Hogwartss
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
@bir mucizee
Fatmazell
@D u t
@Saliha40
Lna16
@NesNa
@sebbo
@ozo1907
@Mabellee
@PiXiEE
M Mavi Menekse
@My_Moonlight06
Ballikabak
@madammor
@karamel Latte
Oy kolay gelsin çiçeğim annenler falan yakında değil mi yardımcı olacak birisi yok mu hamile iken zor kuzum yaİyiym balım temizliğe dalıyorum işte sonra pert halde uzanmaca
Alışmak için 3 ay var
Kolay gelsin canım benimBende mutfağa doğru yol alıyorum çiçeğimsana iyi seyirler
Bencede salis bunu kazen abiye yazalımBegen butonu yanına öpücük butonu da koymalilardi
Selamssssssss tinnoş
MssPARE
ASSOSyal
@Hogwartss
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
@bir mucizee
Fatmazell
@D u t
@Saliha40
Lna16
@NesNa
@sebbo
@ozo1907
@Mabellee
@PiXiEE
M Mavi Menekse
@My_Moonlight06
Ballikabak
@madammor
@karamel Latte
Evet canımOy kurban olurum sende bendensin heheehehsen Bursa'da misin
Pek sayılmaz kuzumm viraz iyiydim 2 saat önce gene bi düşüyo bi çıkıyo sürekli uyudum gündüz ama gene aynı durumdayımm okadar tuzlu ayran içtim tuzlu tuzlu şeyler yedim baya ama hiç halim yok ölü gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?