Bilgilendirsemde pazartesi anca görüşürüz
Ama bugün şuan iyiyim biraz

Son düzenleme:
M Mavi Menekse yorumumu görmemişsin beybii
Dedim cvp sız bıraktığımı düşünmesin diye diyeyim dedim

Kuzum benim noldu ki öyle acaba mutlaka doktoruna git görün su falan iciyor musun havalar cok sıcak aman dikkat et
M Mavi Menekse yorumumu görmemişsin beybii
Dedim cvp sız bıraktığımı düşünmesin diye diyeyim dedim
Yok kuzum ancak girdim simdi gördüm

Reactions: Jou
Kuzum benim noldu ki öyle acaba mutlaka doktoruna git görün su falan iciyor musun havalar cok sıcak aman dikkat et

Yok kuzum ancak girdim simdi gördüm
Içiyorum canımda sıcaktanda olabilir dün çok sıcaktı ventilatörüde açmak aklıma gelmedi eşim dedi aç bugünde öyle daralırsan diye pazartesi görünecem

Içiyorum canımda sıcaktanda olabilir dün çok sıcaktı ventilatörüde açmak aklıma gelmedi eşim dedi aç bugünde öyle daralırsan diye pazartesi görünecem
Bi anda ısındı hava dün inanılmaz sıcaktı görün tabi inşallah hersey yolundadır sıcaklardandır cok birşeycigin de kalmamıs Rabbim hayırlı vakitte tamamlatsın

Bi anda ısındı hava dün inanılmaz sıcaktı görün tabi inşallah hersey yolundadır sıcaklardandır cok birşeycigin de kalmamıs Rabbim hayırlı vakitte tamamlatsın
Son aylara girincee nurcumm yamulduk artık vücudumuz şaştı bugece iki bacağım birden ağrıdı hep nasıl uyuyacağımı şaşırdımmm sırt ustü yatsam olmuyo

Son aylara girincee nurcumm yamulduk artık vücudumuz şaştı bugece iki bacağım birden ağrıdı hep nasıl uyuyacağımı şaşırdımmm sırt ustü yatsam olmuyo
Ay kıyamam kuzum bu agrılar icin birşey yapmıyolar mı kız ha gayret kız daha da uykusuz olacagın günlere az kaldı simdi tadını cıkar

Heee ben izliyordum geç kalmışsın hacıı izlemek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…