- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.374
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi geceler tinnoşum![]()
İyi gecelerr kurabiyemmm![]()
Du bende geliyorum kurabiyemmm beraber arayalım![]()
Uykusunu arayan bir kurbik çizeyim şuraya![]()
Güzel hayallere dalarak uyuyayımm bal kurabiyemmm türkümüzüde açayım du sonra uykuuİyi geceler tinnoşumbidenem
mışıl mışıl uyu sabaha kadar
![]()
Hahah Ayy şu tatlılığa bakDu bende geliyorum kurabiyemmm beraber arayalım![]()
Hayallerin en kısa zamanda gerçeğe dönsünGüzel hayallere dalarak uyuyayımm bal kurabiyemmm türkümüzüde açayım du sonra uykuu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kız tinnoş manitayla yazışıyor gibi hissettim haHahah Ayy şu tatlılığa bak
Hadi gel sarılıp uyuyalım
![]()
Oyyy kurabiyemmm sarılalımmm kimseler görmedennHahah Ayy şu tatlılığa bak
Hadi gel sarılıp uyuyalım
![]()
Bendee sırtarıpp durdumm zatenn kurabiyemmmKız tinnoş manitayla yazışıyor gibi hissettim ha
Kociler görmesin hahaha
Hadi kaçtım ben
Tiniminimavihanim
Bilgilendirsemde pazartesi anca görüşürüzSağol balım![]()
Var kuzum yavaş yavaş yapıyoruz bakalım
Doktorunu bilgilendir istersen canım o kadar etkiliyorsa. Bende sadece değer düşük çıkıyor oda stres yorgunluk falan etkiliyordur
Yok kuşum ya mahkumu muckiom izliyordu galiba![]()
bir mucizee
M Mavi Menekse yorumumu görmemişsin beybiiPek sayılmaz kuzumm viraz iyiydim 2 saat önce gene bi düşüyo bi çıkıyo sürekli uyudum gündüz ama gene aynı durumdayımm okadar tuzlu ayran içtim tuzlu tuzlu şeyler yedim baya ama hiç halim yok ölü gibiyim
Kuzum benim noldu ki öyle acaba mutlaka doktoruna git görünPek sayılmaz kuzumm viraz iyiydim 2 saat önce gene bi düşüyo bi çıkıyo sürekli uyudum gündüz ama gene aynı durumdayımm okadar tuzlu ayran içtim tuzlu tuzlu şeyler yedim baya ama hiç halim yok ölü gibiyim
Yok kuzum ancak girdim simdi gördüm
Içiyorum canımda sıcaktanda olabilir dün çok sıcaktı ventilatörüde açmak aklıma gelmedi eşim dedi aç bugünde öyle daralırsan diye pazartesi görünecemKuzum benim noldu ki öyle acaba mutlaka doktoruna git görünsu falan iciyor musun havalar cok sıcak aman dikkat et
Yok kuzum ancak girdim simdi gördüm![]()
Bi anda ısındı hava dün inanılmaz sıcaktıIçiyorum canımda sıcaktanda olabilir dün çok sıcaktı ventilatörüde açmak aklıma gelmedi eşim dedi aç bugünde öyle daralırsan diye pazartesi görünecem![]()
Son aylara girincee nurcumm yamulduk artık vücudumuz şaştıBi anda ısındı hava dün inanılmaz sıcaktıgörün tabi inşallah hersey yolundadır sıcaklardandır
cok birşeycigin de kalmamıs Rabbim hayırlı vakitte tamamlatsın
![]()
İyi bakalım canım dikkat etBilgilendirsemde pazartesi anca görüşürüz
Ama bugün şuan iyiyim biraz![]()
Bendee sırtarıpp durdumm zatenn kurabiyemmmkaç kaçç bendee kaçıyorm çiçeğimmmm
![]()
Ay kıyamam kuzum bu agrılar icin birşey yapmıyolar mı kızSon aylara girincee nurcumm yamulduk artık vücudumuz şaştıbugece iki bacağım birden ağrıdı hep nasıl uyuyacağımı şaşırdımmm sırt ustü yatsam olmuyo
![]()
Heee ben izliyordum geç kalmışsın hacıı izlemek içinSağol balım![]()
Var kuzum yavaş yavaş yapıyoruz bakalım
Doktorunu bilgilendir istersen canım o kadar etkiliyorsa. Bende sadece değer düşük çıkıyor oda stres yorgunluk falan etkiliyordur
Yok kuşum ya mahkumu muckiom izliyordu galiba![]()
bir mucizee