- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.374
- 548
Ahaha çok şeker ben bulamadım bunları
böyle yakalayalımm kurabiyemmm
İngilizce kaçmak yazdım kurabiyemmm türkçede yazdım çıkanı hemen aldımAhaha çok şeker ben bulamadım bunları
Çok yakıştıAhanda koydumm iki tane kurabiyemmm
Hahahahaha bende ozledimmm sizle takılmayiii kızlar vallaha hep aklimdaydiniz samimi söylüyorumOyy oda doğru kuzum ya liste işi zor zaten
Ne bilem bizde özledik uzun zamandır denk gelmiyoruz
Gözün sevem gitme bdvlere
Hep bu parişi tutmaya çalışırdık şimdi ikinizi birden tutmak lazımMssPARE
İngilizce öğren diyon yaniİngilizce kaçmak yazdım kurabiyemmm türkçede yazdım çıkanı hemen aldım
Öyle ha benim topikte de mavi June gebişssAhanda koydumm iki tane kurabiyemmm
Ahhh kurabiyemmm içimii okuduun sennÇok yakıştıinşallah en kısa zamanda kavuştuk olarak değişsin
evet nickini bende çok seviyorum böyle kalsıntam seni yansıtıyor
Ayy evet özleniyor kuzum ya hissediliyor yokluğunHahahahaha bende ozledimmm sizle takılmayiii kızlar vallaha hep aklimdaydiniz samimi söylüyorum
Yavvv bir tuşlara basıp cikarimmmm en fazlaay hiç de uslubsuzlugummmm yoktur çok düzgün konuştuğuma inanıyorum ama yinede güme gidiyemmm
Heh öyleee tavşanımmmm ciddeen mavide bir keramet oldugunu düşünüyorum artıkÖyle ha benim topikte de mavi June gebişss
Bendee vallaa kaç kere baktım son görülmeni görüyorum ya ah diyom biçare bakmış iki gözümün çiçeği buralara diyeeHahahahaha bende ozledimmm sizle takılmayiii kızlar vallaha hep aklimdaydiniz samimi söylüyorum
Yavvv bir tuşlara basıp cikarimmmm en fazlaay hiç de uslubsuzlugummmm yoktur çok düzgün konuştuğuma inanıyorum ama yinede güme gidiyemmm
Ahhh kurabiyemmm içimii okuduun sennaminn aminnnnn bitanemmm tinimini de senii çook seviyooorr
Bende seni gelemicen sandım çok üzülmüştüm bide kendimi suçladım durdum. Konuşmuştuk ya o doktoru ah dedim nerden söyledim falanBendee vallaa kaç kere baktım son görülmeni görüyorum ya ah diyom biçare bakmış iki gözümün çiçeği buralara diyee
Daha dikkatli olalım kuzumm senin banlar hepe çook uzun ben bir daha gelemicem sanmıştım kendimi
Aminnnnnnnn kurabiyemmm
Çok kalpsuuuezan da okunuyor inşallah Rabbim gönlünüzce nasip etsin kolayca tez zamanda hayırlısıyla sağlıkla amin amin amin çok amin tüm arkadaşlarıma amin
Oy kıyammammmBende seni gelemicen sandım çok üzülmüştüm bide kendimi suçladım durdum. Konuşmuştuk ya o doktoru ah dedim nerden söyledim falanşükür ki geldin tinnoşum
Aminn bitanemmm aminn inşallah inşallahAminnnnnnnn kurabiyemmmkurban oldugum ezan ne güzeldir şimdii heleki sabahh ah şurda gebe kalmak isteyen kim varsaa Rabbim bütün yolları açsın kavuşmamızı nasip etsiiinnnn
Allah kabul etsiiiinnn kurabiyemmm bende senii çok öptüm birde oğluşunuAminn bitanemmm aminn inşallah inşallah
Dualarımızı kabul etsin Rabbim
Ha uyudum ha uyucam derken ezan okundu kalkıp namaz kılıp yatayım bari
Öpüyom sizi ballar iyi uykular
Tiniminimavihanim My_Moonlight06
He ya hemen aklıma kumam geldiOy kıyammammmBallımlaa haberini aldımm kurabiyemmm ay beni düşünmüş üzülmüş diyom bir yandan da sırtarıyom işte yengeç sevgisii
Yav ben ikinizide yeriiiiimmHe ya hemen aklıma kumam geldiBallikabak dedim kesin özelde görüşüyorlardır zaten ondan sonra içim rahat etti. Yoksa müdüre kadar çıkacaktım Hahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?