Yavaş yap canın yprma kendini yardım eden varmı bariDip bucak temizlik kuzum ya yavaş yavaş yapıyoruz işte o yüzden bitmiyor bi türlü
Var var kuzumYavaş yap canın yprma kendini yardım eden varmı bari
Aslm. Hoş geldinizselamm
Ay yokk vallaha arka arkaya denk geldi canım.. kaç senedir burdayım toplasan 4 kez filan gitmişimdirBende çokşükür iyiyim canım haftasonu işleri işte
Seni 3 gün görüyorsak 1 hafta gri oluyosun kız nerelere kayboluyosun
hosbuldum ^_^Aslm. Hoş geldiniz
Hazırlıklar bitti gibi canım gününü bekliyoruz artık sadeceVar var kuzum
Düğün hazırlıkları ne alemde
Aman birdaha düşme zor oluyor çok ben 1 kere gittim sağlam gittim 1 ayda zor döndümAy yokk vallaha arka arkaya denk geldi canım.. kaç senedir burdayım toplasan 4 kez filan gitmişimdir
Anlamıyorum ki neden okadar uzun sürüyorAman birdaha düşme zor oluyor çok ben 1 kere gittim sağlam gittim 1 ayda zor döndüm
Şey sanırım üst üste olursa eğer her defasında bieaz daha gün uzuyor diye biliyoeum birdeAnlamıyorum ki neden okadar uzun sürüyor
Benimkisi polemik oluyor genel de ve brn fazla tartışmaya girmem girsemde üslubumu bozmam ama şöyle düşün bı keresinde farkında olmadan eski bir konu mu silmişim diye ceza aldim hemde 5 günŞey sanırım üst üste olursa eğer her defasında bieaz daha gün uzuyor diye biliyoeum birde
Birde Suçuna bağlı galiba canım ben biraz fazla halt yemiştim
Kazaya gitmişin sendeBenimkisi polemik oluyor genel de ve brn fazla tartışmaya girmem girsemde üslubumu bozmam ama şöyle düşün bı keresinde farkında olmadan eski bir konu mu silmişim diye ceza aldim hemde 5 gün
Haklısın vallahaKazaya gitmişin sendeAy oluyor be bazen insan tutamıypr kendisini ne saçma insanlar görüyoesun sonucta
Konuyu nasıl sildin kız oyle birşey olduğunu ilkkez duyuyorum silineceğiniBenimkisi polemik oluyor genel de ve brn fazla tartışmaya girmem girsemde üslubumu bozmam ama şöyle düşün bı keresinde farkında olmadan eski bir konu mu silmişim diye ceza aldim hemde 5 gün
Benimde benimde paremmmm yaa gecelerim artık anlamsız geçiyorGece 4 de amma konuşmuşunuz
Sahur geldi aklıma ayy ya ne güzeldi hemen geldi geçtiCatlak-kurabiye
Tiniminimavihanim
My_Moonlight06
❤❤❤
Perişimmmm iyimm yenii uyandım sen napıyonn nasılsınSelamm kızlar nasılsınız
Aleyküm selamm hoşgeldinzselamm
Öyle değil kuzum düzenlerken siliniyor ya o şekilde olmuşKonuyu nasıl sildin kız oyle birşey olduğunu ilkkez duyuyorum silineceğini
Heee evettt bidaha olmasınnnÖyle değil kuzum düzenlerken siliniyor ya o şekilde olmuş
Peki tatlimmmmHeee evettt bidaha olmasınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?