Ee tamam öyleyse bu ikisinden yiyeceğim artıkFatoşum hepimiz öyle biliyorduk bende dahil sonra araştırdım bayağ hatta etrafımda yumurtlama döneminde sadece havuç avakodo yiyerek gebe olan arkadaşlarım varBallikabak ballım gibi
Havuç hem erkek hemde kadın için doğurganlığı artırıyormuş hem çok iyi bir antioksidan hemde vitamin deposu çiçeğim
Bende bilmiyordum.. sanırım kaliteli yumurtlama olsun diye yeniyor..Neyyy havuç yumurta mı büyütüyor
Ahahahahaha afiyet olsunnn bebişimmYumoşlarımmm gocamaaaaaan olmalı
https://giphy.com/Oc8lIQHZsXqDu
tiniminihaniimLna16 Jou MssPARE Minnosprenses Catlak-kurabiye @bir mucizee @Tweety Bird @Saliha40 Fatmazell Ballikabak
Kuzum senin bi konunu gördüm yumurta kalitesi ile ilgili sen de oraya link bırakmışsın orda da yazıyor havuç avokado vs faydalı diye belki hatırlarsınBende bilmiyordum.. sanırım kaliteli yumurtlama olsun diye yeniyor..Ballikabak denemiş ve işe yaramış . bizim de havuç muhabbeti bu yüzden
Aynen kuzum ben havuç çatlatır bilgisini sadece kulaktan dolma duymuştum zaten sonra merak edip araştırınca yumurta geliştirdiğini kalite arttırdıgını gördükFatoşum hepimiz öyle biliyorduk bende dahil sonra araştırdım bayağ hatta etrafımda yumurtlama döneminde sadece havuç avakodo yiyerek gebe olan arkadaşlarım varBallikabak ballım gibi
Havuç hem erkek hemde kadın için doğurganlığı artırıyormuş hem çok iyi bir antioksidan hemde vitamin deposu çiçeğim
Evet evet onu bende okudum canım sonradan.. İnshaAllah bakalım hayırlısı şuanda hiç kafamı takmıyorum çok rahatım çok şükürKuzum senin bi konunu gördüm yumurta kalitesi ile ilgili sen de oraya link bırakmışsın orda da yazıyor havuç avokado vs faydalı diye belki hatırlarsın
Teşekkür ederim balımmmBende çok şükür iyiyim
Aa çok sevindim canım hayırlı olsun çalışınca tabi haftasonu evle geçiyor
Gocccamannn olsunnn yumişlerinn sonra biriyle flörte çıksın gezsin tozsun hopp embriyo olarak dönsünYumoşlarımmm gocamaaaaaan olmalı
tiniminihaniimLna16 Jou MssPARE Minnosprenses Catlak-kurabiye @bir mucizee @Tweety Bird @Saliha40 Fatmazell Ballikabak
Iyiyimm idare ederr balımmKuzummmm bende sana cevab verdim sandım mesjaim gitmemiş . İyim canım benim çok şükür sen nasılsın bebiş nasıl geldik mi sona artık çok heyecanlı
Cumarteside çalışıyormusun canım yoksa tatilmiTeşekkür ederim balımmm
Evet düzene koycam bunuda
Tatil balımCumarteside çalışıyormusun canım yoksa tatilmi
Aboooo nasıl da kemiriyor benimkiYumoşlarımmm gocamaaaaaan olmalı
Heaaaa başladm ne yapım hep ilaç alıyorum hemde havuçAboooo nasıl da kemiriyor benimki
Kızyine mi başladın havuca
Şifa olsun kuzum oh büyüsün yumoşlar nasılsın bebekHeaaaa başladm ne yapım hep ilaç alıyorum hemde havuç
Yee kuzummm yee yarasın şifa olsunnEe tamam öyleyse bu ikisinden yiyeceğim artık
İyim elhamdülillah lnammm sen nasılsın?Şifa olsun kuzum oh büyüsün yumoşlar nasılsın bebek
İyiyim bende kuzum dizi keyfisiİyim elhamdülillah lnammm sen nasılsın?
Hmmm nerelerde geziyonnn bakemmmİyiyim bende kuzum dizi keyfisi
Lenaa anca geziyor
Öyleyse birgünü ev işlerine ayır birgünüde kendine ve eşine canımTatil balım
Napsun doğuma ne kadar kaldı hazırlıklar tammiIyiyimm idare ederr balımm
Sona geldik sayılırr gibi yarın belli olur
Tıkandı boğazıma kızçe geleceği yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?