He vallahaaaSekreterlik yapıyorum şuan canım
Öyle mi,
Evett abla hayal oldu uçtu puf oldu16 Haziran hayal mi şimdi
Sağlıkla kucağınıza alınHe vallahaaa
Amin kuzum benimSağlıkla kucağınıza alın
Çok güzel canım senin için güzel bir iş olsun daimi olsun inşallahSekreterlik yapıyorum şuan canım
Öyle mi,
Aminnn balımmÇok güzel canım senin için güzel bir iş olsun daimi olsun inşallah
Canım minnoşum
Kuzucum 26sinda sezeryan benim nasipse
Oyy kuzu ikinizede çok az kaldı inşallah,rabbim sagsalim kavuşmayı nasip etsin canım morcumKuzucum 26sinda sezeryan benim nasipseDoktor ona da 3haziran demis gününü degistirmis o da
Derslee ne durumda sosyaliöCanım minnoşum
Sağ salim kucağına al inşallah canım benimKuzucum 26sinda sezeryan benim nasipseDoktor ona da 3haziran demis gününü degistirmis o da
Allah razi olsun sosyalimm kiraz güzelimmOyy kuzu ikinizede çok az kaldı inşallah,rabbim sagsalim kavuşmayı nasip etsin canım morcum
Amin minnosum Allah razi olsunSağ salim kucağına al inşallah canım benim
Benim misafirim var gelemiyorum yaa
ay seninki de ikizler olacak o zamannn kısmetseKuzucum 26sinda sezeryan benim nasipseDoktor ona da 3haziran demis gününü degistirmis o da
Heyy maşallah kız ne buluyorsunuz her gün konuşacakHahahahaah
He valla kurabiyem gezme dün misafirim vardı bugünde ben gidiyorum
Cuma günü inşallah cümbür cemaat şeklinde gelecekler misafirliğe
Bende temizlik bişiler başlarım Çarşamba günü yavaş yavaş bebiş
Gel kız valla gezdireyim seniiiibana takıl sennnnn
Ay kuzum benim kolay gelsin lütfen kendini yorma kendini birtanem
Yavaş yavaş
Bademsu
He kız nasıl güzel geziyor keşke ışınlanma icat edilse de linoşun yanına uçsakhayat sana güzel kuzucum canım
Unutma beni ısırırım seniAhaha
hha adın değişince
He kız çatlak patlak yusyuvarlakpaniksu çatlak kurabiye miydi ben niye bilemedim
ben bilemedim nicki aradim bulamadim kurabiyem yazinca anladim:)Heyy maşallah kız ne buluyorsunuz her gün konuşacakhaftada bir falan yapın özleyin az birbirinizi
Bademsubalsu cansu aysu çaysuu çayazamgeldisuuu kahvezatenelyakıyorsuu busenebitermisuu uzaylılargelirmisuuu
He kız nasıl güzel geziyor keşke ışınlanma icat edilse de linoşun yanına uçsak
Unutma beni ısırırım seni
He kız çatlak patlak yusyuvarlak
Evet tam olarak şöyleben bilemedim nicki aradim bulamadim kurabiyem yazinca anladim:)
paniksu nasıl biri titreşimli su mu
panik atak denince kayınvalidem geliyor aklıma. o zaman taniştim panik atakin nasıl bişi olduğu ama çok zor hastalık Allah kimseye yaşatmasin .. ben sonradan öğrendim eskiden sinir ederdi beni demek ondanmiş.Evet tam olarak şöyle
İyi diyelim iyi olsun minnoşumDerslee ne durumda sosyaliö
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?