Bunların birbirine bağımlılık yapmış hergün birbirini görmeden yapamıyorlar
He valla normal de haftada 1 kezdi bayram beridir millet Türkiye'ye gidicek diye hergün birine gidelim dediler sanki dünyanın sonu
Gidip sanki geri gelmeyecekler

hahahaha bizler memnuniyetsiziz işteyken evde olayım derim, evdeyken işte haklısın kuzum o da bir yere kadar. her şey dozunda güzel aslında.
Evet ozommm aynen dediğin gibi oluyor çalışınca evde kalmak istiyorsun aman izinlerin gelse dinlensem evde otursan çalışmak diyorsun boşuna yaşıyorum bu hayatı boş boş
O yüzden herşey kararında ama çalışmak güzel hahahahajaaj

Aaaaaaaaa ayyy cok sevindimmm mucizemm canımm kuzummm çok guzel düşünmüssünn rabbimmm tutunmasına nasip etsin inşaallahh hele hele o embriyolarr şıp diye bulsunn yumoşlarınıı
Peki neresinde bu istanbulun
İstanbul tüp bebek merkezi kuzum Ayy Rabbim kolaylaştırsın inşallah nolur dua et joum nolur
Tiniminimavihanim kızzzzz bunasıl nickk iyice uzattınn resimden tanımasam anlamıcaktım hahahaha
Ben de bulamadm yaaa kaç kere eyiketlerdim

Ayyyyyyyy fatmammmmmm benimmmm şuan gözlerim dolu dolu yazıyorum
Çok sevindim birtanem
Hadi hayırlısı olsun aşkomm hayırlı haberlerle gellll pozitiflerle inşallah ay ay şenlik var
Çok sevindim şuanda
Rabbim yar ve yardımcınız olsun Allah utandırmasın kuzum benim
Dualarım seninle fatmammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…