Madem zararlı çifte kavrulmuş olsun bari peyimOh duble yapıyorsun
Offffff çokta pahalandi ve kurbisimBende ketçaplısınaaa
He ya zukkum zamlardan oda almış nasibiOffffff çokta pahalandi ve kurbisim
Off ne kötü olur kız alsın eşin de azcık ucundan ye bariOff kıtır kıtırnkurabiyem çok canım istedi bugünde direniyorum
Aminn canım inşallahAllah razi olsun canimSende insallah
YemicezHe ya zukkum zamlardan oda almış nasibikız dondurma da öyle görünce şok oldum 5 TL ye aldığımız dondurmalar 10 TL olmuş onu da çok severdim
Ucuyla yetinmiyorum ya neyse yemicem tutcam kendimiOff ne kötü olur kız alsın eşin de azcık ucundan ye bari
Aminn canım inşallah
Hahah tamam konuyu dağıtalım yağmur yağdı mı yağmurUcuyla yetinmiyorum ya neyse yemicem tutcam kendimi
Yok kız baya sıcaktı butün yarın gösteriyor yağmurHahah tamam konuyu dağıtalım yağmur yağdı mı yağmur
Bunların birbirine bağımlılık yapmış hergün birbirini görmeden yapamıyorlarHeyy maşallah kız ne buluyorsunuz her gün konuşacakhaftada bir falan yapın özleyin az birbirinizi
Bademsubalsu cansu aysu çaysuu çayazamgeldisuuu kahvezatenelyakıyorsuu busenebitermisuu uzaylılargelirmisuuu
He kız nasıl güzel geziyor keşke ışınlanma icat edilse de linoşun yanına uçsak
Unutma beni ısırırım seni
He kız çatlak patlak yusyuvarlak
Selamssssssss fatmam nasılsınYavrı mı biz Yavrı çıkaramıyoz
Günaydın tatlı kuşum
Evet ozommm aynen dediğin gibi oluyor çalışınca evde kalmak istiyorsun aman izinlerin gelse dinlensem evde otursan çalışmak diyorsun boşuna yaşıyorum bu hayatı boş boşhahahaha bizler memnuniyetsizizişteyken evde olayım derim, evdeyken işte haklısın kuzum o da bir yere kadar. her şey dozunda güzel aslında.
Aaaaaaaaa ayyy cok sevindimmm mucizemm canımm kuzummm çok guzel düşünmüssünn rabbimmm tutunmasına nasip etsin inşaallahh hele hele o embriyolarr şıp diye bulsunn yumoşlarınııYaaa bana bakın nnnn benimm transferim belli olduuu cumaaaa ist gidiyoruz Allah izin verirse yaaaa çok mutluyum nolur bana dua edin nolur
Lna16
Noisy Girl
Catlak-kurabiye
MssPARE
Jou
Fatmazell
Madammor
Cookiie
@tiniminihaniim
İstanbul tüp bebek merkezi kuzum Ayy Rabbim kolaylaştırsın inşallah nolur dua et joum nolurAaaaaaaaa ayyy cok sevindimmm mucizemm canımm kuzummm çok guzel düşünmüssünn rabbimmm tutunmasına nasip etsin inşaallahh hele hele o embriyolarr şıp diye bulsunn yumoşlarınıı
Peki neresinde bu istanbulun
Ben de bulamadm yaaa kaç kere eyiketlerdim
Ederimm balimm etmemmii hazır doğumada az kaldı aklımdasınİstanbul tüp bebek merkezi kuzum Ayy Rabbim kolaylaştırsın inşallah nolur dua et joum nolur
Ben de bulamadm yaaa kaç kere eyiketlerdim
Ay gercektenmi canım o kdar sevindimkiYaaa bana bakın nnnn benimm transferim belli olduuu cumaaaa ist gidiyoruz Allah izin verirse yaaaa çok mutluyum nolur bana dua edin nolur
Lna16
Noisy Girl
Catlak-kurabiye
MssPARE
Jou
Fatmazell
Madammor
Cookiie
Tiniminimavihanim
Ayyyyyyyy fatmammmmmm benimmmm şuan gözlerim dolu dolu yazıyorumYaaa bana bakın nnnn benimm transferim belli olduuu cumaaaa ist gidiyoruz Allah izin verirse yaaaa çok mutluyum nolur bana dua edin nolur
Lna16
Noisy Girl
Catlak-kurabiye
MssPARE
Jou
Fatmazell
Madammor
Cookiie
Tiniminimavihanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?