Oyy seni yirimm bebeeeeEki Görüntüle 3068123
Seviliyorsunuzzz Kızlarrr
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
Jou
D u t
@Migim
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
N NesNa
Noisy Girl
@madammor
@PiXiEE
MssPARE
@sebbo
@Magnifiaque
@Morrmeneksee
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
karamel Latte
@Meral01
Kuzuu çok geçmiş olsun, anksiyeten vardı. Belki kalp ile ilgili sorun yoktur. Atak yasiyorsundur. Bunu düşündün mü? Atak gelince psikolojik olarak çarpıntı ağrı ağırlık başlıyorKızlar günaydın herkese bir kaç gündür keyfim yok iste çoktu gelemedim herkes iyimi..bugün kardolojiye gidicem doktora kalbimde sıkışma daralma oluyor biraz moralim bozuk canım sıkkın Bana dua edin canlar kötü şeyler olmasin sadece gelip geçici belki benim evhamim olsun
Hepinizi öpüyorum kocaman ve çok seviyorum❤⚘ ❄
@ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
Jou
D u t
@B O Z A
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
N NesNa
Noisy Girl
M MaviMabellee
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
karamel Latte
Ballikabak
Günaydın păremKızlar günaydın herkese bir kaç gündür keyfim yok iste çoktu gelemedim herkes iyimi..bugün kardolojiye gidicem doktora kalbimde sıkışma daralma oluyor biraz moralim bozuk canım sıkkın Bana dua edin canlar kötü şeyler olmasin sadece gelip geçici belki benim evhamim olsun
@ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
Jou
D u t
@B O Z A
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
N NesNa
Noisy Girl
M MaviMabellee
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
karamel Latte
Ballikabak
Heee anlaşıldı canoKuzum bi totem yapildi topicte isminde mavi olanlarin gebe kalmasiyla basladi sonra hizla yayildi
Abooooo ozommmm sende mi ikizlerkıs lnam canım sen de mi ikizlersin eneeee o yüzden kan çekiyi demek
çılgınlık renkli ruhluk evet tamam ama hamaratlığa gelince pek katılmıyorum
hahaha hee mutfakta evet hamaratımdır ve çok severimAbooooo ozommmm sende mi ikizler
Hahahahahaja
Demek ki ondan biz kapı gıcırtısına oynayanlardanız hahahahah
Aaaaaa ikizler burçları mutfakta çok iyidir elleri çok yatkındır ve hamarattır
Çok zekilerdirpratik zeka çözümleme üstlerine yoktur
Gerçekten özellikleri böyle yazıldığı gibi
He birde solak mısın öyleyim de tam olsun
Sende oylesindir bence çaktirmiyorsun
Yoksa senin yükselen de mi bir sıkıntı var benim yükselen de ikizler çünkü
Çılgın geldim çılgın gidecem
evetttttttttttttttt aminnnnn canım ablammmm aminnnayyyy gözlerim dolu dolu oldu valla çok sevindim kuzum benimrabbim sağ salim kavuşmayı sana tutunmayı nasip etsin inşallaah hayırlısıyla canımm çok mutlu oldum çoook
inancını seveyim seninnnnnn inşallah Rabbim yüzümüzü güldürsün bir minnoşum lasen zaten hiç umma hep olumsuz düşüninan olacak diyorum sana hep. rabbim bu çabalarını boşa koymaz ben hep inandım sen de inan ki olsun zaten sonu da güzel olacak inşallah
evet kuzum rahimi hazırlıyomuş ama kalınlaşmaya etkili mi bilmiyorum son dk ya kadar 4 mm de geziyodu cts 5,6 mm idi inşallah şifa olur artıkAa femara yArdımcımıymuş acaba kalınlaşmaya
canım parem geçmiş olsun çok Allahn izniyle önemli bişey yoktur üzülme senKızlar günaydın herkese bir kaç gündür keyfim yok iste çoktu gelemedim herkes iyimi..bugün kardolojiye gidicem doktora kalbimde sıkışma daralma oluyor biraz moralim bozuk canım sıkkın Bana dua edin canlar kötü şeyler olmasin sadece gelip geçici belki benim evhamim olsun
@ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
Jou
D u t
@B O Z A
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
N NesNa
Noisy Girl
M MaviMabellee
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
karamel Latte
Ballikabak
Heh onu diyorum işte haramatsınnnn kızzzzzzzzhahaha hee mutfakta evet hamaratımdır ve çok severim
solak değilim canımruh halim bazen çok çabuk değişebiliyo. gülerken bi anda mutsuz olabiliyorum
benim yükselen terazi kıs
ahahahahah kıs ikizleri duyunca millet kaçıyo ama bilmiyolar ki ne kadar eğlenceliyizHeh onu diyorum işte haramatsınnnn kızzzzzzzz
İkizlerin gözünü seveyim ama karamsar huylarını sevmiyorum birşey alınacak 10 kere düşün pat diye alamıyorum
O anlık değişim bende de var biliyor musun 5 önce gülerken 5 DKK sonra ağlıyorum çok duygusalim ya ufff
O kadar yufkalar bir o kadar da gaddar ve soğukkanlı oluyorlar bazen duruma göremerhameti çok ve anlayışlı bir o kadar da saf diyim totoda ki dona kadar paylaşmayı seven hahahaha
El açık yani
Çok renklilerr ama ruhen hiç yaslanmayacağım gibime geliyor
Aboooo terazi mı dengesiz seni
Parecim çok geçmiş inşallah kötü bişey çıkmaz canımKızlar günaydın herkese bir kaç gündür keyfim yok iste çoktu gelemedim herkes iyimi..bugün kardolojiye gidicem doktora kalbimde sıkışma daralma oluyor biraz moralim bozuk canım sıkkın Bana dua edin canlar kötü şeyler olmasin sadece gelip geçici belki benim evhamim olsun
@ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
Jou
D u t
@B O Z A
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
N NesNa
Noisy Girl
M MaviMabellee
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
karamel Latte
Ballikabak
ÇOK şükürKızlar dr den geldim şükür bir şey çıkmadı ne kalpte ne ciğerlerde dr dedi ki muhtemelen stres ve anksiyete var bide oraya görün dedin şükür rabbime rahatladım ya kaç gündür moralim bozuk huzursuzum sizden de allah razı olsun canlar iyi varsın, rabbim sizinde zor işlerinize kolaylık versin gönlümüzde ne varsa hemen olsun❄❤ ⚘
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
Jou
D u t
@B O Z A
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
N NesNa
Noisy Girl
M MaviMabellee
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
karamel Latte
Ballikabak
Çok şükür paremmKızlar dr den geldim şükür bir şey çıkmadı ne kalpte ne ciğerlerde dr dedi ki muhtemelen stres ve anksiyete var bide oraya görün dedin şükür rabbime rahatladım ya kaç gündür moralim bozuk huzursuzum sizden de allah razı olsun canlar iyi varsın, rabbim sizinde zor işlerinize kolaylık versin gönlümüzde ne varsa hemen olsun❄❤ ⚘
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
Jou
D u t
@B O Z A
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
N NesNa
Noisy Girl
M MaviMabellee
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
karamel Latte
Ballikabak
Çok şükürKızlar dr den geldim şükür bir şey çıkmadı ne kalpte ne ciğerlerde dr dedi ki muhtemelen stres ve anksiyete var bide oraya görün dedin şükür rabbime rahatladım ya kaç gündür moralim bozuk huzursuzum sizden de allah razı olsun canlar iyi varsın, rabbim sizinde zor işlerinize kolaylık versin gönlümüzde ne varsa hemen olsun❄❤ ⚘
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
Jou
D u t
@B O Z A
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
N NesNa
Noisy Girl
M MaviMabellee
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
karamel Latte
Ballikabak
Parem dikkat et. Stres yapmaKızlar dr den geldim şükür bir şey çıkmadı ne kalpte ne ciğerlerde dr dedi ki muhtemelen stres ve anksiyete var bide oraya görün dedin şükür rabbime rahatladım ya kaç gündür moralim bozuk huzursuzum sizden de allah razı olsun canlar iyi varsın, rabbim sizinde zor işlerinize kolaylık versin gönlümüzde ne varsa hemen olsun❄❤ ⚘
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
Jou
D u t
@B O Z A
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
N NesNa
Noisy Girl
M MaviMabellee
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
karamel Latte
Ballikabak
Çok şükür parem gelmis geçmiş olsun çok sevindimKızlar dr den geldim şükür bir şey çıkmadı ne kalpte ne ciğerlerde dr dedi ki muhtemelen stres ve anksiyete var bide oraya görün dedin şükür rabbime rahatladım ya kaç gündür moralim bozuk huzursuzum sizden de allah razı olsun canlar iyi varsın, rabbim sizinde zor işlerinize kolaylık versin gönlümüzde ne varsa hemen olsun❄❤ ⚘
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
Jou
D u t
@B O Z A
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
N NesNa
Noisy Girl
M MaviMabellee
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
karamel Latte
Ballikabak
çok sevindim kuşum çok şükürKızlar dr den geldim şükür bir şey çıkmadı ne kalpte ne ciğerlerde dr dedi ki muhtemelen stres ve anksiyete var bide oraya görün dedin şükür rabbime rahatladım ya kaç gündür moralim bozuk huzursuzum sizden de allah razı olsun canlar iyi varsın, rabbim sizinde zor işlerinize kolaylık versin gönlümüzde ne varsa hemen olsun❄❤ ⚘
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
Jou
D u t
@B O Z A
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
N NesNa
Noisy Girl
M MaviMabellee
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
karamel Latte
Ballikabak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?