- 19 Eylül 2013
- 4.881
- 9.360
- 408
Benim de ay burcum ikizlerAbooooo ozommmm sende mi ikizler
Hahahahahaja
Demek ki ondan biz kapı gıcırtısına oynayanlardanız hahahahah
Aaaaaa ikizler burçları mutfakta çok iyidir elleri çok yatkındır ve hamarattır
Çok zekilerdirpratik zeka çözümleme üstlerine yoktur
Gerçekten özellikleri böyle yazıldığı gibi
He birde solak mısın öyleyim de tam olsun
Sende oylesindir bence çaktirmiyorsun
Yoksa senin yükselen de mi bir sıkıntı var benim yükselen de ikizler çünkü
Çılgın geldim çılgın gidecem
Cok sukur kuzumKızlar dr den geldim şükür bir şey çıkmadı ne kalpte ne ciğerlerde dr dedi ki muhtemelen stres ve anksiyete var bide oraya görün dedin şükür rabbime rahatladım ya kaç gündür moralim bozuk huzursuzum sizden de allah razı olsun canlar iyi varsın, rabbim sizinde zor işlerinize kolaylık versin gönlümüzde ne varsa hemen olsun❄❤ ⚘
ASSOSyal
@Hogwartss
@Minnosprenses
@Paniksu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
@D u t
@B O Z A
@bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
M MaviMabellee
@My_Moonlight06
M Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
Ooyyy teyzesi gibi benim kızçede ikizler olcakAbooooo ozommmm sende mi ikizler
Hahahahahaja
Demek ki ondan biz kapı gıcırtısına oynayanlardanız hahahahah
Aaaaaa ikizler burçları mutfakta çok iyidir elleri çok yatkındır ve hamarattır
Çok zekilerdirpratik zeka çözümleme üstlerine yoktur
Gerçekten özellikleri böyle yazıldığı gibi
He birde solak mısın öyleyim de tam olsun
Sende oylesindir bence çaktirmiyorsun
Yoksa senin yükselen de mi bir sıkıntı var benim yükselen de ikizler çünkü
Çılgın geldim çılgın gidecem
Kuzu biliyordum, bak gördün müKızlar dr den geldim şükür bir şey çıkmadı ne kalpte ne ciğerlerde dr dedi ki muhtemelen stres ve anksiyete var bide oraya görün dedin şükür rabbime rahatladım ya kaç gündür moralim bozuk huzursuzum sizden de allah razı olsun canlar iyi varsın, rabbim sizinde zor işlerinize kolaylık versin gönlümüzde ne varsa hemen olsun❄❤ ⚘
ASSOSyal
@Hogwartss
@Minnosprenses
@Paniksu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
@D u t
@B O Z A
@bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
M MaviMabellee
@My_Moonlight06
M Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
Cok sevindim cok sukurKızlar dr den geldim şükür bir şey çıkmadı ne kalpte ne ciğerlerde dr dedi ki muhtemelen stres ve anksiyete var bide oraya görün dedin şükür rabbime rahatladım ya kaç gündür moralim bozuk huzursuzum sizden de allah razı olsun canlar iyi varsın, rabbim sizinde zor işlerinize kolaylık versin gönlümüzde ne varsa hemen olsun❄❤ ⚘
ASSOSyal
@Hogwartss
@Minnosprenses
@Paniksu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
@D u t
@B O Z A
@bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
M MaviMabellee
@My_Moonlight06
M Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
Sosyalim bitanem kışın dr vermişti senle çok konuştuk ya bitanem ilaç bitti ben dr gittim tekrar gerek yok kullanma dedi keşke kullansaydım aynen kalp krizi gibi oldu günlerdir doğru düzgün nefes alamıyorum kendimi üzdüm korktum kuzum ya yoruldum bayaKuzu biliyordum, bak gördün mübende de anksiyete var atak gelince kalp krizi geçiriyorum sanıyorum hep kendimi büyük ihtimal atak dönemindeyim,ilacı kendi kendine kesmedin dimi
İyi yapmışsın balıminşallah sıradaki müjdeler sizlerden gelsin doğuma giderken liste yapcam o gün korku stres panikle unuttuğum kimse kalmasın diye
Yoksa sende de ritm bozukluğuna karşı çarpıntı mi var ben öyleyim 2sefer hatta acilllik oldum paremmmmKızlar günaydın herkese bir kaç gündür keyfim yok iste çoktu gelemedim herkes iyimi..bugün kardolojiye gidicem doktora kalbimde sıkışma daralma oluyor biraz moralim bozuk canım sıkkın Bana dua edin canlar kötü şeyler olmasin sadece gelip geçici belki benim evhamim olsun
Hepinizi öpüyorum kocaman ve çok seviyorum❤⚘ ❄
@ASSOSyal
@Hogwartss
@Minnosprenses
@Paniksu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
@D u t
@B O Z A
@bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
M MaviMabellee
@My_Moonlight06
M Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
Önceleri pek sallamadım kurabiyemmm amaa gördükçe gördükçe yap işte dediim belki ol der oluverir çiçeksummmmGebelik topiğinde nickleri mavili yapma akımı
Benim haberim yoktu ilk grubu görünce Allah Allah deidm niye bunlar mavilenmiş acaba aynı kişinin birden fazla hesabı mı var diyordum içimdentinnoşum aydınlattı Tiniminimavihanim
Biraz göze uzun gibi gelebilir ama bir çırpıda söyleniyor hemen öznuşummmAnaaa tinim de mavi olmus yaa ben yeni nick değiştirdim taa 3 ay sonra
İşe yaramıs mı kız profil fotosu falam ayarlasak
Amin ALLAH razı olsun kızlar
Twety bak tinos mavi mabelle mavi olmuşlar
Ayy tinniminnicimmm inşallahh hayırlı haberlerin gelirBiraz göze uzun gibi gelebilir ama bir çırpıda söyleniyor hemen öznuşummm
Şimdide mavili bir pp resmim vardı onu buluyum tamam
Üç ay dolar dolmaz hemencik mavili nick düşünelim sanada
O dua topiğinden şuanda bir kişi daha gebee kurabiyemmm birde benim arkadaşım hacer oda hamileeİlk grubun hepsi hamile demişti tinnoşum
Ahh aminnnn bitaneemmmAyy tinniminnicimmm inşallahh hayırlı haberlerin gelir
Bende pp değiştirdim olmus mu daha farklı birşey mi bulayım
Ayy herseyimi mavi yapıp mavi giyip dolanıcam heeAhh aminnnn bitaneemmm
Pp güzell mavilere odaklan çiçeğim
Kuzucumm Şimdi gebelik topiklerinde nerden baksan mavili nickler geliyor hamile sonra totemm yapalım dediik cidden peş peşe haberler gelmeye başladıMavi işi anlamadım ben niye mavi
Çok güzell bişe kuzuu iyi etmişsinniizzKuzucumm Şimdi gebelik topiklerinde nerden baksan mavili nickler geliyor hamile sonra totemm yapalım dediik cidden peş peşe haberler gelmeye başladı
Yapp kuzucum yaap bende herşeyi mavi görüyorum kocama da günlük 10kere mavi kalp atıyorumAyy herseyimi mavi yapıp mavi giyip dolanıcam hee
Nicklerin rengi kendi isteğimizle bi harf mavi olsa iyi olurdu haaa bende yapardım pempeeAyy herseyimi mavi yapıp mavi giyip dolanıcam hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?