- 20 Aralık 2020
- 17.171
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.576
- 548
Canımm paremm geçmiş olsunn çok şükür Rabbim gönlüne ferahlık versin daraltmasın inşAllahKızlar dr den geldim şükür bir şey çıkmadı ne kalpte ne ciğerlerde dr dedi ki muhtemelen stres ve anksiyete var bide oraya görün dedin şükür rabbime rahatladım ya kaç gündür moralim bozuk huzursuzum sizden de allah razı olsun canlar iyi varsın, rabbim sizinde zor işlerinize kolaylık versin gönlümüzde ne varsa hemen olsun❄❤ ⚘
@ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
@Paniksu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
coconatt
Jou
@D u t
@B O Z A
bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
M Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
Bombasin daha stres hepimiz de var takmamaya calis bal bocugumKızlar dr den geldim şükür bir şey çıkmadı ne kalpte ne ciğerlerde dr dedi ki muhtemelen stres ve anksiyete var bide oraya görün dedin şükür rabbime rahatladım ya kaç gündür moralim bozuk huzursuzum sizden de allah razı olsun canlar iyi varsın, rabbim sizinde zor işlerinize kolaylık versin gönlümüzde ne varsa hemen olsun❄❤ ⚘
@ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
@Paniksu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
coconatt
Jou
@D u t
@B O Z A
bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
M Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
Püüü bize
Nasıl masum şiiiler onlar öyleMasum şiiyler yapıyoruz parişim ya dimi Hahah
Bide minnoş ile cocoya sormak lazım @Minnosprensescoconatt
PüüüBi zaman önce bende bunlara kötü kötü şeyler söylerdimm birbirlerine düşsünlerde buluşmasınlar diyee@Minnosprenses coconatt
Engeller görüşmemize mani değil az bir zaman sonra yine çatlatırızHahah bizde full dövüyoruz ama yine buluşuyorlar
Gizli olunca daha güzel oldu yasaklar tatlı hesabıAhahaah sonradan gizli buluştuk
Iyi tükürdün bizee heePüüü bize
Nasıl masum şiiiler onlar öylegeç görünce anlamadım iyi şiiler mi acep
Püüü
Engeller görüşmemize mani değil az bir zaman sonra yine çatlatırız
Gizli olunca daha güzel oldu yasaklar tatlı hesabı
Parem geçmiş olsun üzüyorsan kendini ondan oluyor işte yoktur birşey inşallahKızlar günaydın herkese bir kaç gündür keyfim yok iste çoktu gelemedim herkes iyimi..bugün kardolojiye gidicem doktora kalbimde sıkışma daralma oluyor biraz moralim bozuk canım sıkkın Bana dua edin canlar kötü şeyler olmasin sadece gelip geçici belki benim evhamim olsun
Hepinizi öpüyorum kocaman ve çok seviyorum❤⚘ ❄
@ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
@Paniksu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
coconatt
Jou
@D u t
@B O Z A
bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
M Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
Yok benim doğum günümeşinin doğum günü mü kısaaa ne ameliyatı kuzum, geçmiş olsun
İnşallah olucak canım gönlünü ferah tutevetttttttttttttttt aminnnnn canım ablammmm aminnn
inancını seveyim seninnnnnn inşallah Rabbim yüzümüzü güldürsün bir minnoşum la
evet kuzum rahimi hazırlıyomuş ama kalınlaşmaya etkili mi bilmiyorum son dk ya kadar 4 mm de geziyodu cts 5,6 mm idi inşallah şifa olur artık
Çok şükür paremKızlar dr den geldim şükür bir şey çıkmadı ne kalpte ne ciğerlerde dr dedi ki muhtemelen stres ve anksiyete var bide oraya görün dedin şükür rabbime rahatladım ya kaç gündür moralim bozuk huzursuzum sizden de allah razı olsun canlar iyi varsın, rabbim sizinde zor işlerinize kolaylık versin gönlümüzde ne varsa hemen olsun❄❤ ⚘
@ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
@Paniksu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
coconatt
Jou
@D u t
@B O Z A
bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
M Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
inşalllah güzelliğmmmİnşallah olucak canım gönlünü ferah tut
Agagahahaj kız deluuuYapp kuzucum yaap bende herşeyi mavi görüyorum kocama da günlük 10kere mavi kalp atıyorum
Güzel olurdu hakikaten heeNicklerin rengi kendi isteğimizle bi harf mavi olsa iyi olurdu haaa bende yapardım pempee
Napim yoğun gadınımHiç girmesen öyle olur
evveetttttttttttttttt cococmmmm Allahm a bin şükür bu ay yumurta üzerinden denicek diyordu dr mbir mucizee kuzum bende bir doktordan duymuştum. Rahim kalınlaşması olmazsa en son yumurta geliştirici ile deniyoruz diye. Şimdi senin yazdığını okudum aklıma geldi. Yumurta geliştikçe rahim kalınlaşırmış. Bu defa dahada inan olacak hayırlısı sağlıklısı inşallah
Napim yoğun gadınım
Ayyy cumaya Allah tan bir aksilik olmazsa transfer mi olacaksın mucizemevveetttttttttttttttt cococmmmm Allahm a bin şükür bu ay yumurta üzerinden denicek diyordu dr m
Allah ma şükür sonuç aldık cuma ya rahim kalınlığı düşmezse bi aksilik olmazsa inşallah
Allah nasip ederse evet kuzum inşallahAyyy cumaya Allah tan bir aksilik olmazsa transfer mi olacaksın mucizem
Ayyy çok çok mutlu oldumAllah nasip ederse evet kuzum inşallah
ederim mutlaka kuzum benim sabah 9 da orda olun dediler önce muayene ediyo ona göre işleme alıyolar çok tuhaf hissediyorumAyyy çok çok mutlu oldumkesinleşince transfer saatini mutlaka söyle etiketle benide unutma. birde mübarek gün çok dua edelim o gün o saatte inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?