Canımm paremm geçmiş olsunn çok şükür Rabbim gönlüne ferahlık versin daraltmasın inşAllah

Bombasin daha stres hepimiz de var takmamaya calis bal bocugum

Püüü bize
Masum şiiyler yapıyoruz parişim ya dimi Hahah
Bide minnoş ile cocoya sormak lazım @Minnosprenses coconatt
Nasıl masum şiiiler onlar öyle geç görünce anlamadım iyi şiiler mi acep

Bi zaman önce bende bunlara kötü kötü şeyler söylerdimm birbirlerine düşsünlerde buluşmasınlar diyee @Minnosprenses coconatt
Püüü
Hahah bizde full dövüyoruz ama yine buluşuyorlar
Engeller görüşmemize mani değil az bir zaman sonra yine çatlatırız
Ahahaah sonradan gizli buluştuk
Gizli olunca daha güzel oldu yasaklar tatlı hesabı

Iyi tükürdün bizee hee

Parem geçmiş olsun üzüyorsan kendini ondan oluyor işte yoktur birşey inşallah

Ben yoğunum bu aralar buralarda görünmüyorum ama hiçbiriniz unutup etiketi eksik etmemişsiniz teşekkür ederim kızçelerim öpüyorum sizi çokca

İnşallah olucak canım gönlünü ferah tut

Çok şükür parem
Takma kafanı hiçbirşeye senin sağlığından değwrli birşey yok

bir mucizee kuzum bende bir doktordan duymuştum. Rahim kalınlaşması olmazsa en son yumurta geliştirici ile deniyoruz diye. Şimdi senin yazdığını okudum aklıma geldi. Yumurta geliştikçe rahim kalınlaşırmış. Bu defa dahada inan olacak hayırlısı sağlıklısı inşallah

Hiç girmesen öyle olur
Napim yoğun gadınım

evveetttttttttttttttt cococmmmm Allahm a bin şükür bu ay yumurta üzerinden denicek diyordu dr m
Allah ma şükür sonuç aldık cuma ya rahim kalınlığı düşmezse bi aksilik olmazsa inşallah

evveetttttttttttttttt cococmmmm Allahm a bin şükür bu ay yumurta üzerinden denicek diyordu dr m
Allah ma şükür sonuç aldık cuma ya rahim kalınlığı düşmezse bi aksilik olmazsa inşallah
Ayyy cumaya Allah tan bir aksilik olmazsa transfer mi olacaksın mucizem

Ayyy çok çok mutlu oldum kesinleşince transfer saatini mutlaka söyle etiketle benide unutma. birde mübarek gün çok dua edelim o gün o saatte inşallah
ederim mutlaka kuzum benim sabah 9 da orda olun dediler önce muayene ediyo ona göre işleme alıyolar çok tuhaf hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…