İyiym balım uyanma çabaları içindeyim acaba uyandım mı
Sen napıyorsun bakalım bugün nereye gideceksin
Ay bebeğim kıyamam yaaa uyu dinlen kız ne işin var sabahın köründe misler gibi uuyuuuu
Bende kahvaltı sonrası az 1 saat falan yatıcam
Ay bebeğim şükürler olsun bugün evdeyim biraz daha temizlik isim kaldı onları halledicem yarın misafirler var ya

Hahah iyi bari bugün evdeysen dicektim yarın misafir varmış
Kolay gelsin balım orada değişik tarifler yapıyor musunuz beğendiğin sevdiğin şiiyler olursa at bize

Kolay gelsin balım orada değişik tarifler yapıyor musunuz beğendiğin sevdiğin şiiyler olursa at bize
sağol beybisiiiii teşekkür ederim
Hamişim bunlarda sağolsunlar yeme kültürleri yok sanki kahveyle dünyaya gelmişler sanki ellerinde hep kahve içecek vs evde yemek yapmazlar fazla ve onun için bizim gibi hazırlık şeysileri yok askom bunlar fast foodcular Yaaa
Çalışıyorlar diye hep hazır pizzalar vs ...
Bir kelem sarmaları var fasulye çorbaları var birde lokma kızartması zaten barbekü yapmadan duramıyorlar içiyorlar çünkü hepsi bu..
Adam akıllı ne yemek ne hazırlık var ve bilmiyorlar
Hamarat değil bunlar Yaaa amannn ne varsa bizde var kurban olurum Türk milleti kadınlarına ben taşını sıksa çorba yapar içilir canım Türkiyem
O yüzden bebek bizim usulde ne varsa onu yapıyorum aşkım gel birlikte yiyelim hepiniz gelin

Ama böyle değişik bizim tadımıza göre bişi olursa atarım aşkım
Şimdiye kadar denk gelmedi

Bende gideyim bebeğim az uyuyayım öpüyorum sizi kocamannnn
Görüşürüz hamiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…