Ayyy allahummm nasıl uzun yazaayyyy bu kızzz

Sosyalim nefes zor alıyorum kalbim daralıyor nefes alicam diye galiba soluk borumu tahriş ettim acıyor şimdi aynen ya çok acayip bir durum bir haftadır neler yaşadım ya bugün daha iyiyim ama yoruldum cidden halim yok

Oy kuzum sende iyi varsın hepiniz iyiki varsınız

Kuzum bu yıl bahçe beni yordu daha fideler ekilirken biraz ondan oldu
Biraz insanın kendince üzüntüleri oluyor üst üste geldi şükür bir şey çıkmadı

Bende seni seviyorum tatlı arkadaşım

Canimmmmm çok büyük geçmiş olsun haberim bile olmadı rahatsızlığından

Neyseki iyisin Allah'a şükür ler olsun.. canım benim

Ya çok uzayamadan uçtu gitti
Mastürbasyon yapmışta yaparken parmağını tükürüklemiş o yüzden hamile kalırmıymış diye soruyordu
Hahah Ayy ciddi ciddi hemde hahahhahahahahha

Kesin hamilesin bacım deseydin Ayy şu kk da ne çok bebek yapma yöntemi varmış neden 5 sene önce keşfetmedim ki

Sosyalim nefes zor alıyorum kalbim daralıyor nefes alicam diye galiba soluk borumu tahriş ettim acıyor şimdi aynen ya çok acayip bir durum bir haftadır neler yaşadım ya bugün daha iyiyim ama yoruldum cidden halim yok
Cok iyi anlıyorum kuzum o dönem ölü gibi geziyordum resmen geçiyor gerçekten ama tedavine başla parem

Aayy evett ya ozomm ikizler diyince herkese birşey oluyorrr benim kuzenim ikizler ve aşirı eglenceli deli dolu bi kızzz girişkendirr neyine bukadar şey ediyolar anlamıyorum sinir oluyorumm herzaman burçlarr hep aynı olmaz bu karakterle ilgilidir yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…