- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.374
- 548
Ne zaman rüzgar esse minnoş gelir aklıma hahaha
Aaaa hemen
AhahahahahaAsla unutmamsabah onu hatırlatmaya çalıştım işte
Bundan spnra benimde gelicekNe zaman rüzgar esse minnoş gelir aklıma hahaha
Tükürükle bile oluyor ne diyorsunAaaa hemensürtünerek oluyorsa rüzgarlada olur
Ayyy allahummm nasıl uzun yazaayyyy bu kızzzHahahahahahaa
Ozommmm sanki beni anlatıyorsun gerçekten böyle
Evet yaaâaa sevmeyi mincirmayi çok seviyorum hahahahaha
Aman hep böyle olalım ruhumuz yaslanmasin
Hep enerjik hem renkli kalalım kafamızın estigini yapan kişiliklerizzz
Kaçarlar çünkü bizim bakışlar keskin sanarsın soğuk nevale hahahaja
Evet yaaâaa duygusallıkta usutumuze yok sanırım biri karşımda bişi anlatsın o ağlamadan ağlarım bende sen gibi göz ucumda hep bir diziye bile bazen kızıyorum kendime ama elde değil
Temizlik hastalığı var mı sende de sürekli el yıkama alışkanlığı pipiriklik
Herkes ruh hastası olduğumu dusunuyor
Aaaaa ozommm diyorum sana hep abla diyim mı
Oyy kuzum allah bir daha yaşatmasin tinnosum bitanem psikoloji dedi bana rabbim herkese şifa versin bitanemYoksa sende de ritm bozukluğuna karşı çarpıntı mi var ben öyleyim 2sefer hatta acilllik oldum paremmmm
Sosyalim nefes zor alıyorum kalbim daralıyor nefes alicam diye galiba soluk borumu tahriş ettim acıyor şimdi aynen ya çok acayip bir durum bir haftadır neler yaşadım ya bugün daha iyiyim ama yoruldum cidden halim yokAh canım bilmez miyimbende ilacı kesince ayni atakları yasadimsende atak donemindesin, çok zor oluyor gerçekten çok çok iyi anlıyorum seni. Ama bu dönemde insan gerçekten ilaca çok ihtiyaç duyuyor çünkü basedemiyorsun. Anlamadan aniden geliyor bu meret ben bayılacak gibi oluyordum,elim ayağım titremeye başlıyordu.bas dönmesi halsizlik sanki yigilicam allah'ım çok kötü ruhen çok yorucu kuzucum yaa, umarım tekrar ilacını yine alırsın. Ben ilaca tekrar başladım da sonra iki hafta geçti de öyle toparladım kendimi
Oy kuzum sende iyi varsın hepiniz iyiki varsınızAy părem gözün aydın aşkım
Ne güzel haberlerle geldin şükürler olsun stres yapmamaya çalış bebeğim şeker de çıkmıştı yükselmesin lütfen aşkım
Herşey olacağına varıyor zaten çok düşünüp çok ince detayci olmak bazen insanı yipratip yoruyor o yüzden akışına bırakmak lazım bazen...
Senden de Allah razı olsun can paremmm Kıbrıs tatlım
İyi ki varsın iyi ki
Seviliyorsun kocaman öpüp sarılıyorum sana
O tükürük konusu neydi ya kaçırdım benTükürükle bile oluyor ne diyorsunrüzgarla olması çok çok normal
Canimmmmm çok büyük geçmiş olsun haberim bile olmadı rahatsızlığındanKızlar dr den geldim şükür bir şey çıkmadı ne kalpte ne ciğerlerde dr dedi ki muhtemelen stres ve anksiyete var bide oraya görün dedin şükür rabbime rahatladım ya kaç gündür moralim bozuk huzursuzum sizden de allah razı olsun canlar iyi varsın, rabbim sizinde zor işlerinize kolaylık versin gönlümüzde ne varsa hemen olsun❄❤ ⚘
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
@D u t
@B O Z A
@bir mucizee
@Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
M MaviMabellee
My_Moonlight06
@Tweety Bird
@karamel Latte
@Ballikabak
Ya çok uzayamadan uçtu gittiO tükürük konusu neydi ya kaçırdım ben
Hahah Ayy ciddi ciddi hemde hahahhahahahahhaYa çok uzayamadan uçtu gitti
Mastürbasyon yapmışta yaparken parmağını tükürüklemiş o yüzden hamile kalırmıymış diye soruyordu
Cok iyi anlıyorum kuzum o dönem ölü gibi geziyordum resmenSosyalim nefes zor alıyorum kalbim daralıyor nefes alicam diye galiba soluk borumu tahriş ettim acıyor şimdi aynen ya çok acayip bir durum bir haftadır neler yaşadım ya bugün daha iyiyim ama yoruldum cidden halim yok
Ben denicem kendimden hamie bırakcam kendimiHahah Ayy ciddi ciddi hemde hahahhahahahahha
Kesin hamilesin bacım deseydinAyy şu kk da ne çok bebek yapma yöntemi varmış neden 5 sene önce keşfetmedim ki
Aayy evett ya ozomm ikizler diyince herkese birşey oluyorrr benim kuzenim ikizler ve aşirı eglenceli deli dolu bi kızzz girişkendirr neyine bukadar şey ediyolar anlamıyorum sinir oluyorumm herzaman burçlarr hep aynı olmaz bu karakterle ilgilidir yaniahahahahah kıs ikizleri duyunca millet kaçıyo ama bilmiyolar ki ne kadar eğlenceliyiz
ayyy ben de öyleyim işte fena duygusalım. gözyaşım gözümün ucunda durur
çok merhametlidir evet hem de fenaaa bazen bu kadar merhamet iyi midir diye soruyom kendime üzülüyorum çok çünkü
ben 41 olcam ama inan ruhum henüz 40 olmadı çocuk ruhlarımız hiç kaybolmayacak sanırsam
birde çok sevgi pıtırcığı oluyolar yani ben öyleyim de sen de öylesin böyle sarılayım öpeyim çok severim
Bi totem kuzum ya gebelik topigindenEnerjiğiz elhamdülillah
Nabersin fıstıkımmmm ya senide etiketleme yapacaktım baktım nick değişmiş mavili olmuşsunuz sonradan fark ettim kuzum
Hayr mavinin anlamı nedir
İkiz yap yapmışkenBen denicem kendimden hamie bırakcam kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?