Dinlen artık, iyiyim kuzum baş ağrım var ilaç içtim ama gwçti tekrar başladı biraz uyucam.
Uzattım bacakları dinleniyorum minnoşum
Ay neden acaba öyle tekrarladı bebek migren vs yok di mi stres falan mı yaptın işte ondan olabilir mi kuzum
Geçmiş olsun inşallah çabucak geçer premsesler gibi uyursun inşallah

Canım yoktum bugünde ama hep dua ettim senin için. Allah sonucunun hayırlı olmasını nasip etsin dikkat et kendine artık iki canlısın

Rabbim çok güzel haberlerle mutluluk al kanatlan rabbim yüzünü güldürsün sende sağlıkla beğene tutun oda sana tutunsun yüzünde baharlar açsın mucizem inşallah dualarimdasin

Oldum Allahm a şükür tinişim
Aayyy cok şükürr mucizemm balımm sordum cvp vermedin ama girdim baya bu msjı bulmak için ugraştım o yumoşlarına sıkı sıkı tutunsun inşaallahhh rabbim sağlıcakla kucağina nasip etsin sakın strest li şeyler uğraşma kendini yorma tutunana kadar işlere kalkışma ve hep derin nefes al güzelcee hiçbirşey için üzülmee hayata pozitif bak

Bilemedim ki balım sonradan düzenleyince de bildirim gitmiyor belki öyle oldu ama alışın gari 3 ay paniksuyum hahha
valla olabilir kurabiyem ama lütfen 3 ayın sonunda kurabiye olur musun yerim seniiii göbüşten ham yaparım çiçeğim portakallı kekimmmm muahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…