Muco yolun açık olsun güzel haberlerin olsun bayrama bayram gibi giresinAminnn güzell tinnoşum aldım bebişimi elhamdülillah Rabbim bundan sonrasınıni sağlıkla tutunup kucağımıza alabilmesi nasip etsin inşallah
Farketmemistim ozel muameleyi hic sevmememHayırlı cumalar tatlım
Kurbiğin neden 6 yıldızı var
Naberrr bebeğimmSelammmm minnoşum
Pertim çıktı minnoşum misafirlerim vardı çok yorgunumNaberrr bebeğimm
Dinlen artık, iyiyim kuzum baş ağrım var ilaç içtim ama gwçti tekrar başladı biraz uyucam.Pertim çıktı minnoşum misafirlerim vardı çok yorgunumbeybisi sen nasılsın
Hahah yerim seni çiçeğimBeni yıldızla dediiii kurabiyem ondan perimmm hahajaja istek üzerine istersen haftaya da seni yıldızlarimmm
Uzattım bacakları dinleniyorum minnoşumDinlen artık, iyiyim kuzum baş ağrım var ilaç içtim ama gwçti tekrar başladı biraz uyucam.
Bende seni yerim gebosum sen de beniHahah yerim seni çiçeğimtoplu etiketler bildirim olarak gelmiyordu ondan dediydim
Uyudum uyandım geçmiş gibi kuzumUzattım bacakları dinleniyorum minnoşum
Ay neden acaba öyle tekrarladı bebek migren vs yok di mi stres falan mı yaptın işte ondan olabilir mi kuzum
Geçmiş olsun inşallah çabucak geçer premsesler gibi uyursun inşallah
Canım yoktum bugünde ama hep dua ettim senin için. Allah sonucunun hayırlı olmasını nasip etsinKızlaar ben geldim çok çok dualarınızı bekliyorum Rabbim bu cuma hürmetine transferimi kolaylaştırsın sağlıkla bana tutunup sağlıkla kucağımıza alabileyim
Jou
Tiniminimavihanim
Madammor
Fatmazell
Noisy Girl
Catlak-kurabiye
Cookiie
Minnosprenses
Ballikabak
M Mavi Menekse
My_Moonlight06
D u t
Lna16
coconatt
karamel Latte
Kızlaar ben geldim çok çok dualarınızı bekliyorum Rabbim bu cuma hürmetine transferimi kolaylaştırsın sağlıkla bana tutunup sağlıkla kucağımıza alabileyim
Jou
Tiniminimavihanim
Madammor
Fatmazell
Noisy Girl
Catlak-kurabiye
Cookiie
Minnosprenses
Ballikabak
M Mavi Menekse
My_Moonlight06
D u t
Lna16
coconatt
karamel Latte
İnşallah bebis haberini de alırsınOldum Allahm a şükür tinişim
Ama ama ben neden yokumKızlaar ben geldim çok çok dualarınızı bekliyorum Rabbim bu cuma hürmetine transferimi kolaylaştırsın sağlıkla bana tutunup sağlıkla kucağımıza alabileyim
Jou
Tiniminimavihanim
Madammor
Fatmazell
Noisy Girl
Catlak-kurabiye
Cookiie
Minnosprenses
Ballikabak
M Mavi Menekse
My_Moonlight06
D u t
Lna16
coconatt
karamel Latte
Bilemedim ki balımBende seni yerim gebosum sen de benila hemen yaparım
Aaaaa neden acaba kurabiyem ama bazen bana da oluyor o
Aayyy cok şükürr mucizemm balımm sordum cvp vermedin ama girdim baya bu msjı bulmak için ugraştımOldum Allahm a şükür tinişim
Bilemedim ki balımsonradan düzenleyince de bildirim gitmiyor belki öyle oldu ama alışın gari 3 ay paniksuyum hahha
Maşallah kuzuma sen iyi olUyudum uyandım geçmiş gibi kuzum
Oyyyy paremmm nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?