Ayy Raabbiim sen bu Fatma kulunun yüzünü güldür ona mucizesini nasip ett canımsın ama duygulandımmmm
Aminnnnnn duasını sevdiğim beraber gülelim canm tinnoşum ,
Allah razı olsun aminnnn aminnn güzel lenoşum Rabbim burda tez zamanda bir bir müjdelesin güzel haberlerle sevindirsin hepimizi inşallah tutunur ve bu defa bırakmaz bizi
Yaaaaaaaa şimdi 10 gün mü bekleyeceksin bebeğim test için geçsin hemen zaman
Rapor alsaydın dinlen yorma kendini
Yarın gitmicem kuzum olmazsa pazar da gitmem 1 haziran test günü
bir mucizee bebişimm naptınnn soramadım senidee haziran annelerinde peşpeşe doğum gelincee
Yoldayız kuzum geri dönüyoruz
Muco yolun açık olsun güzel haberlerin olsun bayrama bayram gibi giresin
Sağol salişim Amin amin çifte bayram olsun inşallah

valla olabilir kurabiyem ama lütfen 3 ayın sonunda kurabiye olur musun yerim seniiii göbüşten ham yaparım çiçeğim portakallı kekimmmm muahhhhh
Yaa niden sevmediniz mi paniksuyumu
Ayy parişim yyaaa çok tatlısın ne çok uğraşmışsın eline sağlık yüreği güzel kankim bidenem çok çok tatlısın soğuk baklavam benim çıtır halka tatlım magnoliammm püskevitli pastam
Benimki tam uymuş Hahah bayıldım

Canım yoktum bugünde ama hep dua ettim senin için. Allah sonucunun hayırlı olmasını nasip etsin dikkat et kendine artık iki canlısın
Allah razı olsun cocom Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah dualarınız vesile olsun yolumuza çıkanlar vesile olsun Rabbim oldursun inşallah sağlıkla bu sefer o güzel kokusu bana da nasip olsun inşallah
Rabbim çok güzel haberlerle mutluluk al kanatlan rabbim yüzünü güldürsün sende sağlıkla beğene tutun oda sana tutunsun yüzünde baharlar açsın mucizem inşallah dualarimdasin
Aminnn canm paremmm Allah razı olsun sizlerin dualarında olduğumu bilmek o kadar mutlu ediyor ki Rabbim gönlünden ne geçiyorsa hayırlısıyla nasip etsin bitanem canm parem
İnşallah bebis haberini de alırsın
İnşallaah canm
Ama ama ben neden yokum
Yaaaaa ama kuzum heyecandan inan atlamışımdır parem yoksa seni unur muyum canımm şekerim paremmm
Kuzum görmemişimdir kusura bakma inan çok yorulduk dün
Güzel duana kocaman Aminnnnnn canm joum dikkat edicem inşallah o kadar duygusuzum ki hiç böyle beklentim ne olduğunu anlamıyorum sanki hamile gibi ama değilim daha ama içimde gibi ama tutar mı tutmaz mı hiç ne olduğunun bilincinde değilim resmen 8 ayın sonunda alabildik elhamdülillah tek şans tek embriyo yani bilmiyorum Rabbim sağlıkla nasip etsin İnşallaah da göz aydınlığı hayırlı Salih Saliha evlatlar olarak nasip eylesin olmazsa da bilmiyorum yani elden gelen hiç bişey yok ümitlenmemek de lazm öyle işte karışık
bir mucizee mucimm a101 de avokado 5 TL miş balım şimdi katalog da gördüm. Eşin tüm marketleri dolaşsın toplasın
Ne yaptınız geldiniz mi
Şoktan da aldım dün biraz daha kuzum 7 bişeydi offf çok fena kazıklanmışjm 15 e bilsem almazdım neyse 101 e daha gidemedim ordan da alırım biraz

Geldik kuzum gece arabada yattık biraz sabah 6 buçuk gibi geldik yatıyoduk ilaçlarımı içtim de uzanıyorum Bi ton ilaç var yadötüm döbeğim delik deşik olcak ama hiç umrumda değil yeterki sağlıkla tutunsun sağlıkla kucağımıza gelsin
Yaaa bunlar çok tatlı

Yaaa canım parem canım komşum bayıldım çok teşekkürler

Aynen senin gibi tatlis❤

Ayy ne güzel hepimizin gifi
Seni perim yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…