Covid mi geçirdin kuzum
Canım 1 hafta kadar rahatsıztım grip gibi falan ama baya ağırdı kendimi izole ettim. Geiptir diye düşündüm eşimde de birşey olmayınca 6. Gün koku almadığımı farkettim. Gideyim test vereyim dedim eşimde 1 haftadır zaten hastasın öyle olsa bile düzelmeye başladın artık dedi. Bende öyle bıraktım ama büyük olasılık diyorum

Canım 1 hafta kadar rahatsıztım grip gibi falan ama baya ağırdı kendimi izole ettim. Geiptir diye düşündüm eşimde de birşey olmayınca 6. Gün koku almadığımı farkettim. Gideyim test vereyim dedim eşimde 1 haftadır zaten hastasın öyle olsa bile düzelmeye başladın artık dedi. Bende öyle bıraktım ama büyük olasılık diyorum
Hee o zaman covid olabilir canım ama inşallah değildir. Onunla geçmiş olsun Rabbim uzak etsin inşallah

Hee o zaman covid olabilir canım ama inşallah değildir. Onunla geçmiş olsun Rabbim uzak etsin inşallah
Çok şükür geçti gitti canım 2 gafta önce bugün hastalanmıştım tam. Hala seste bozukluk biraz öksürük ve çok baş ağrısı kaldı ama hasta gibi değilim

Çok şükür geçti gitti canım 2 gafta önce bugün hastalanmıştım tam. Hala seste bozukluk biraz öksürük ve çok baş ağrısı kaldı ama hasta gibi değilim
Hee anladım canım biraz etkileri uzun sürüyormuş çabucak atarsın inşallah onları da. Yarın da güzel haberlerle gel 🤗😍

Denemedim hiç canım onu
Yani çok aşırı para vermeyi gerektirecek bir işlem değil. Yine sen ilaçları kullanıyorsun yumurta büyüyor Çatlatma iğnesi verip tam çatlama süresinde süzülüp işlemden geçen spermler enjekte ediliyor. Sperm de hareket, hız sorunu olanlar için daha çok öneriyorlar canım. Ama yine de deneyim diyorsan da dediğim gibi sakın pahalı bir yere yaptırma
Misal burada birinde görmüştüm 4 bin küsüre yaptırmış. Şok oldum ben tüp bebek yaptırdm 4700 e düşün yani ilaçlar hariç tabi bu ama aşılama kesinlikle o paraya değecek bir şey değil

milk-and-mocha-lapar.gif

Back
X