Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahaha öyle olunca oluyor ama net bence dekaygısız oll taamm mı![]()
Hadi bakalım rastgeleAhahaha çatlağım yaa neyseki gerek kalmadı![]()
Sen neler yapıyorsun kuzum senin oğlan geliyor dimii nasılsınız başladımı yaramazlıklaraHadi bakalım rastgele![]()
İnşallah canım benimBende kullanıcam nasip olursa iğneleri. İnşallah sağlıklıca olur canım. Bir git bence de takip yapılsın nasip olur Allahın izniyle![]()
Aynen canım oğluş. Düzenli olarak hissedemiyorum hareketlerini işte biraz daha büyüyünce net olacak sanırım şuan 20. HaftadayızSen neler yapıyorsun kuzum senin oğlan geliyor dimii nasılsınız başladımı yaramazlıklara![]()
Başlar artık bence canım iyice hissetmelerinAynen canım oğluş. Düzenli olarak hissedemiyorum hareketlerini işte biraz daha büyüyünce net olacak sanırım şuan 20. Haftadayız![]()
Ay ay maşallah kurabiş yaaaa sağlıkla büyüyünnn inşallahAynen canım oğluş. Düzenli olarak hissedemiyorum hareketlerini işte biraz daha büyüyünce net olacak sanırım şuan 20. Haftadayız![]()
Mugesiz olmaz
Allah razı olsun canım benimAy ay maşallah kurabiş yaaaa sağlıkla büyüyünnn inşallah![]()
Bos muhabbetlere bakmama dünkü vok sacma bi programdi .. mesela yine büyücü muskaci bölümleri de öyle. .. su ara cozuttuAy yok bacım benim psikolojim dayanmıyor![]()
Allah razı olsun canım benimBaşlar artık bence canım iyice hissetmelerinoy maşallah ya ne büyümüş kızz
![]()
Sen nas il patlattın tencereyi kemik mi koymustun açtın mı aniden
Ben bi ara kadir ezildi izliyordum ya en azından güldürüyorBos muhabbetlere bakmama dünkü vok sacma bi programdi .. mesela yine büyücü muskaci bölümleri de öyle. .. su ara cozuttu
Yok canım yarışmaya çorba yapıcaktım tavuk koydumSen nas il patlattın tencereyi kemik mi koymustun açtın mı aniden