ahhh ahhh ben de öyleydim de son bi kaç aydır enerjimden bir şey kalmadıDimi ya o kadar pozitif ki çok güzel enerji veriyor ve puan konusunda da çok adaletli baktı biri inadına puan mı kırıyor hemen ya diskalifiye ya da uyarı yapıyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahhh ahhh ben de öyleydim de son bi kaç aydır enerjimden bir şey kalmadıDimi ya o kadar pozitif ki çok güzel enerji veriyor ve puan konusunda da çok adaletli baktı biri inadına puan mı kırıyor hemen ya diskalifiye ya da uyarı yapıyor
Kurabiyemmmm günaydın geldimmm geri gidiyorumHu hu
Hu huu
Kimse yok muu
![]()
geçmiş olsun guzuuumOyy yaniiyii boğazımsıcak sıcak iyi olurdu
![]()
Ahahaha kurabiyem iş yeeinde yasakŞükür bari bu defa kısa sürmüş. Eşini kazak giyinmeye ikna et diyeceğim de oranın sıcağında kazakta giyilmez![]()
ayyy göynek ütülemek güzel de çok kırışık olmayan kumaşları ütülemek güzel oluyoAhahaha kurabiyem iş yeeinde yasak![]()
Nedret ediyorumayyy göynek ütülemek güzel de çok kırışık olmayan kumaşları ütülemek güzel oluyo![]()
nedret kim kısNedret ediyorum![]()
Bizede gel kız ötüyenedret kim kısben seviyorum ütü yapmayı ya. açıyorum birde müziği ohhh
![]()
Banlanmamış duruyor pareVallaMssPARE nerede sesi yok banlanmadı inşallah
Minnosprenses desen onu şu sıralar bulabilene aşk olsun
Diğer kızlar da yan komşuya gitmişler bende gidip bi çay içip sohbet ettim geldim
Gerçi çay veren olmadı da![]()
bir mucizee
Hahahha burdayım bandan ucundan dönüyorumBanlanmamış duruyor pareminnoş ev hanımı olunca çok yoğunlaştı kız
Bende mağlum adam evde olunca pek giremiyorum kurabiyem haftaya bombe gibi buralardayım inşallah![]()
Haha o zaman işin var minnoşAhahaha kurabiyem iş yeeinde yasak![]()
Delirmek iyidir bazen boşverKahretsin delirdim
![]()
Yediler mi enerjini bacımmahhh ahhh ben de öyleydim de son bi kaç aydır enerjimden bir şey kalmadı![]()
Sağol canım ya inşallah geçseydi bugün galiba yarın daha iyi olurumgeçmiş olsun guzuuum![]()
Olsun kuzum bu hafta yoğun senin için. Of adamlar da hasta usta olunca ayrı bir nazlı olurBanlanmamış duruyor pareminnoş ev hanımı olunca çok yoğunlaştı kız
Bende mağlum adam evde olunca pek giremiyorum kurabiyem haftaya bombe gibi buralardayım inşallah![]()
Çok yoğundum bugün koştur koştur yeni popomu şuraya bu koyayım dinleneyim sizi de izledim be taaa uzaktaki kızlar
Aramızdaki mesafelere gelsin kızlar
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
D u t
Wilma11
PeRRieR
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
N NesNa
Feminas
Noisy Girl
M MaviMabellee
sebo
Anamm nereye gidiyon kızKurabiyemmmm günaydın geldimmm geri gidiyorum![]()
Çok yoğundum bugün koştur koştur yeni popomu şuraya bu koyayım dinleneyim sizi de izledim be taaa uzaktaki kızlar
Aramızdaki mesafelere gelsin kızlar
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
D u t
Wilma11
PeRRieR
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
N NesNa
Feminas
Noisy Girl
M MaviMabellee
sebo
Verdik canım iki güne gelecekmişOyy parişim yirim seniyüreğinden yaralı bizim hikâyemiz
Dinlen bakalım biraz düdüklü ne alemde verdiniz mi tamire
Iyiyim canım dinlemeye geçtimOhh can hemşom ne iyi geldi
Nasılsın canım beniim![]()
İyi keyifler kuzumIyiyim canım dinlemeye geçtim
Sen nasilsin![]()