- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tinimm yine işe yaramadımıKurabiyemmm derin araştrmalara girmiş bulunmaktayım.Tüp bebek için siz uyurken bende topik okuyorum
bi yanım Gökalp beyde dedi eledim onu Semih bey ve Mustafa bey arasındayım artık ypacak herşeyi yaptım ben herşeye pür dikkat ediyorum yok demek ki bişiler ters gidiyor
Yok kuzum İstanbul bahçecide plKayseride mi o doktor mucizem bakayımm
Çok sempatik bir doktormuş kuzumm aklımızda kalsın![]()
Aynen samimi geliyo ama bilmiyorum ben insatada n bişeyler sordum cevap verdi yorum yazmıştım Kayıplarımla ilgili güzel bişeyler yazmıştıÇok sempatik bir doktormuş kuzumm aklımızda kalsın![]()
Günaydın canım nerelerdeydinUzzun bir aradan sonra günaydin. uzak durup ara verdim, iyi geldi. Nasılsınız kızlar iyi misiniz?![]()
![]()
Canımmmm nasıl oldunn![]()
Allah razı olsun balımm. Çok şükür sanki bugün daha iyiyim ya inşallah geçer gider bir an önce. Sende atlatmıştın dimi canım. Tat koku kaybı oldu muCatlak-kurabiye kuzum pozitif gelmişsin. Çok geçmiş olsun bol bol vitaminlen geçip gider 1 haftaya hiç merak etme
![]()
Mustafa taş da meşhur kayserideYok kuzum İstanbul bahçecide pl
Aynen samimi geliyo ama bilmiyorum ben insatada n bişeyler sordum cevap verdi yorum yazmıştım Kayıplarımla ilgili güzel bişeyler yazmıştı
Diğerleri Bi çoğu gösteriş kendini beğenme gibi geldi bana ha gök.. P da dahil
Ha bak kayseri Mustafa taş onu da düşünebilirsib
Aynen canmMustafa taş da meşhur kayseride
Tamda anlattığın gibiyimm neler kuruyorum kafamda bilsenn neyse kurabiyemmmm Rabbim en hayırlısını versiin inşAllah görelim Mevlam neyler neylerse güzel eylerHayır hayır kuzum sakın öyle düşünme. Nasip bu nerede ve hangi zamana gizlendi bilemeyiz. Yani bakma sana dediğime bende çok düştüm o hisse sanki hiç gelmeyecek gibi hiç olmayacak gibi hissediyor bazen. O yüzden hala inanması zaman alıyor. Beyini ne kadar olumsuza adapte etmişsem olumluyu kabul edemedi şaşırdı
Karar senin canım eğer çok yıpratmayacaksa seni gelmeden önce değerlendirirsin. Ama şöyle git ya zaten vaktim bol onu değerlendiriyorum olursa da olmazsa da moduna gir
Olmadı perişimmm ilk defa sancı ağrı hissetmedim regle dair umutlanmıştım boşa çıktı.Aklımdakı direk tüp bebek çiçeğimm o doktoru biliyorum evet ama eşim elektrik alamamış ondan gülmesine takmışTinimm yine işe yaramadımıolsun inşallah hele bir gelin direk tüp bebekle nasip olur artık
mehmrt reşit asoğluna baksana birde bende bu ay olmazsa ona gitmek istiyorum nasipse
![]()
Mustafa Taş aklımda mucizemmm evet galiba direk ona gidecem ah ah inşAllah hiç gerek kalmasa ama zor işteYok kuzum İstanbul bahçecide pl
Aynen samimi geliyo ama bilmiyorum ben insatada n bişeyler sordum cevap verdi yorum yazmıştım Kayıplarımla ilgili güzel bişeyler yazmıştı
Diğerleri Bi çoğu gösteriş kendini beğenme gibi geldi bana ha gök.. P da dahil
Ha bak kayseri Mustafa taş onu da düşünebilirsib
İnşallah hiç gerek kalmaz bitanemTamda anlattığın gibiyimm neler kuruyorum kafamda bilsenn neyse kurabiyemmmm Rabbim en hayırlısını versiin inşAllah görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler
Olmadı perişimmm ilk defa sancı ağrı hissetmedim regle dair umutlanmıştım boşa çıktı.Aklımdakı direk tüp bebek çiçeğimm o doktoru biliyorum evet ama eşim elektrik alamamış ondan gülmesine takmış
Mustafa Taş aklımda mucizemmm evet galiba direk ona gidecem ah ah inşAllah hiç gerek kalmasa ama zor işte![]()
Amiiinnnnnnnn kurabiyemmmmm Allah razı olsun geboşummİnşallah hiç gerek kalmaz bitanem
Rabbim kolaylaştırsın gönlünce olsun her şey
Hamiş gelmeyi nasip etsin Rabbim inşallah![]()
Koku kaybı oldu kuzum. Tad kaybı olmadı ama yediğim şeyden hiç zevk alamıyordum.Allah razı olsun balımm. Çok şükür sanki bugün daha iyiyim ya inşallah geçer gider bir an önce. Sende atlatmıştın dimi canım. Tat koku kaybı oldu mu
Hayırlısı olsun canım çare bitmez şükür biraz daha çaba gerekiyor demekkiTamda anlattığın gibiyimm neler kuruyorum kafamda bilsenn neyse kurabiyemmmm Rabbim en hayırlısını versiin inşAllah görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler
Olmadı perişimmm ilk defa sancı ağrı hissetmedim regle dair umutlanmıştım boşa çıktı.Aklımdakı direk tüp bebek çiçeğimm o doktoru biliyorum evet ama eşim elektrik alamamış ondan gülmesine takmış
Mustafa Taş aklımda mucizemmm evet galiba direk ona gidecem ah ah inşAllah hiç gerek kalmasa ama zor işte![]()
Hee anladım canım galiba benim de öksürük uzun kalacak gibi. Ona da pekmez iyi geliyor ya sürekli içiyorum bakalımKoku kaybı oldu kuzum. Tad kaybı olmadı ama yediğim şeyden hiç zevk alamıyordum.
Ben 4. 5. Gün çok çok kötü oldum sonrasında düzelmeye başlamıştım. Öksürük ve baş ağrısı 1 hafta kadar devam etti sonrasında
Balım perim dua grubuna bak güzelim özelin kapalı yazamadım tatlımKoku kaybı oldu kuzum. Tad kaybı olmadı ama yediğim şeyden hiç zevk alamıyordum.
Ben 4. 5. Gün çok çok kötü oldum sonrasında düzelmeye başlamıştım. Öksürük ve baş ağrısı 1 hafta kadar devam etti sonrasında
Yirim ben seni yirimAmiiinnnnnnnn kurabiyemmmmm Allah razı olsun geboşumm![]()
Hayırlısı olsun canım çare bitmez şükür biraz daha çaba gerekiyor demekkiİlla olucak birgün hayırlı zamanda sağlıkla olsun inşallah
Ya çok gülüyor gerçekten ama yaklaşım vs çok iyi duruyor sayfasında tabi pradamı öyle gözüküyor bilmiyorum ama benimde içimden o geliyor direkahah gülmesine takması çok iyi amaya
![]()
Güzel sayılır kocişime haşır neşirdikSen nasılsın bakalım pazarın nasıl geçiyor![]()