Cookiie Cookiie
tenor.gif

love-kawaii.gif

Canımmmm nasıl oldunn 💜💜

Kurabiyemmm derin araştrmalara girmiş bulunmaktayım.Tüp bebek için siz uyurken bende topik okuyorum :KK49:

bi yanım Gökalp beyde dedi eledim onu Semih bey ve Mustafa bey arasındayım artık ypacak herşeyi yaptım ben herşeye pür dikkat ediyorum yok demek ki bişiler ters gidiyor
Tinimm yine işe yaramadımı😕 olsun inşallah hele bir gelin direk tüp bebekle nasip olur artık 🤗😍 mehmrt reşit asoğluna baksana birde bende bu ay olmazsa ona gitmek istiyorum nasipse😬

Kayseride mi o doktor mucizem bakayımm
Yok kuzum İstanbul bahçecide pl
Çok sempatik bir doktormuş kuzumm aklımızda kalsın🥰

Çok sempatik bir doktormuş kuzumm aklımızda kalsın🥰
Aynen samimi geliyo ama bilmiyorum ben insatada n bişeyler sordum cevap verdi yorum yazmıştım Kayıplarımla ilgili güzel bişeyler yazmıştı

Diğerleri Bi çoğu gösteriş kendini beğenme gibi geldi bana ha gök.. P da dahil

Ha bak kayseri Mustafa taş onu da düşünebilirsib

Aynen samimi geliyo ama bilmiyorum ben insatada n bişeyler sordum cevap verdi yorum yazmıştım Kayıplarımla ilgili güzel bişeyler yazmıştı

Mustafa taş da meşhur kayseride

Hayır hayır kuzum sakın öyle düşünme. Nasip bu nerede ve hangi zamana gizlendi bilemeyiz. Yani bakma sana dediğime bende çok düştüm o hisse sanki hiç gelmeyecek gibi hiç olmayacak gibi hissediyor bazen. O yüzden hala inanması zaman alıyor. Beyini ne kadar olumsuza adapte etmişsem olumluyu kabul edemedi şaşırdı😁
Karar senin canım eğer çok yıpratmayacaksa seni gelmeden önce değerlendirirsin. Ama şöyle git ya zaten vaktim bol onu değerlendiriyorum olursa da olmazsa da moduna gir
Tamda anlattığın gibiyimm neler kuruyorum kafamda bilsenn neyse kurabiyemmmm Rabbim en hayırlısını versiin inşAllah görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler❤️❤️❤️🥰🥰🥰
Tinimm yine işe yaramadımı😕 olsun inşallah hele bir gelin direk tüp bebekle nasip olur artık 🤗😍 mehmrt reşit asoğluna baksana birde bende bu ay olmazsa ona gitmek istiyorum nasipse😬
Olmadı perişimmm ilk defa sancı ağrı hissetmedim regle dair umutlanmıştım boşa çıktı.Aklımdakı direk tüp bebek çiçeğimm o doktoru biliyorum evet ama eşim elektrik alamamış ondan gülmesine takmış🤣

Mustafa Taş aklımda mucizemmm evet galiba direk ona gidecem ah ah inşAllah hiç gerek kalmasa ama zor işte😢

Tamda anlattığın gibiyimm neler kuruyorum kafamda bilsenn neyse kurabiyemmmm Rabbim en hayırlısını versiin inşAllah görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler❤️❤️❤️🥰🥰🥰

Olmadı perişimmm ilk defa sancı ağrı hissetmedim regle dair umutlanmıştım boşa çıktı.Aklımdakı direk tüp bebek çiçeğimm o doktoru biliyorum evet ama eşim elektrik alamamış ondan gülmesine takmış🤣

Mustafa Taş aklımda mucizemmm evet galiba direk ona gidecem ah ah inşAllah hiç gerek kalmasa ama zor işte😢
İnşallah hiç gerek kalmaz bitanem 🤲🤲
Rabbim kolaylaştırsın gönlünce olsun her şey
Hamiş gelmeyi nasip etsin Rabbim inşallah 🤲

Allah razı olsun balımm. Çok şükür sanki bugün daha iyiyim ya inşallah geçer gider bir an önce. Sende atlatmıştın dimi canım. Tat koku kaybı oldu mu
Koku kaybı oldu kuzum. Tad kaybı olmadı ama yediğim şeyden hiç zevk alamıyordum.
Ben 4. 5. Gün çok çok kötü oldum sonrasında düzelmeye başlamıştım. Öksürük ve baş ağrısı 1 hafta kadar devam etti sonrasında

Hayırlısı olsun canım çare bitmez şükür biraz daha çaba gerekiyor demekki 😒 İlla olucak birgün hayırlı zamanda sağlıkla olsun inşallah😍
Ya çok gülüyor gerçekten ama yaklaşım vs çok iyi duruyor sayfasında tabi pradamı öyle gözüküyor bilmiyorum ama benimde içimden o geliyor direk 🤣 ahah gülmesine takması çok iyi amaya🤣🤣

Koku kaybı oldu kuzum. Tad kaybı olmadı ama yediğim şeyden hiç zevk alamıyordum.
Ben 4. 5. Gün çok çok kötü oldum sonrasında düzelmeye başlamıştım. Öksürük ve baş ağrısı 1 hafta kadar devam etti sonrasında
Hee anladım canım galiba benim de öksürük uzun kalacak gibi. Ona da pekmez iyi geliyor ya sürekli içiyorum bakalım
Aşın vardı dimi balım senin

Balım perim dua grubuna bak güzelim özelin kapalı yazamadım tatlım

Cookiie Cookiie

Hayırlısı olsun canım çare bitmez şükür biraz daha çaba gerekiyor demekki 😒 İlla olucak birgün hayırlı zamanda sağlıkla olsun inşallah😍
Ya çok gülüyor gerçekten ama yaklaşım vs çok iyi duruyor sayfasında tabi pradamı öyle gözüküyor bilmiyorum ama benimde içimden o geliyor direk 🤣 ahah gülmesine takması çok iyi amaya🤣🤣
🥰🥰❤️❤️❤️Adam başarılı geliyor banada perişimm biraz pahalı filann yazmışlar.Bizim miniklerimiz nazlı olacak galibaa ben her akşam böyle doktorları gözden geçiriyorum o gelince lütfen kulaklıgı tak diyor🤣🤣

Back
X