MssPARE MssPARE yemin ederim karnım ağrıdı gülmekten ya 🤣 Allah da seni güldürsün. Link bırakmışsın dedim ne oluyor bir an heyecanlandım. O da ne gördüğüm profil fotosu beni benden aldı 🤣🤣🤣🤣🤣
Hahaha
Iyi neşelenmişin ooo bir önceki tamammen bana yapmıştı dediki bu sana itafen sonra değiştirdi profilden de anlamıyorsunuz 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Hahaha
Iyi neşelenmişin ooo bir önceki tamammen bana yapmıştı dediki bu sana itafen sonra değiştirdi profilden de anlamıyorsunuz 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Her gün evi terkedecegim deyip üstüne o profil bütünleşmiş yani 🤣 gelir yakında yine hanımlar hepinizi çok seviyorum der, kocisle barışınca cahiller der 🤣 güzel kafa 🤣

koala-bear.gif

Selamımı verip gidiyorumm bibekleriiimmmm:KK55::KK55:

Bide yazmışlar ukraynilar ülkemize gelebilirler diye nasıl kizdim ya millet savaşın geyiğini yapıyor :sinirli::sinirli::sopa::sopa:

Kelebeğim bizim boğazlar var gemi geçişlerine izin verilmeyecek vay izin vermedin diye bize patlamasın korkuyorum inan ki
izin verse biri vermese biri her iki tarafta sıkıntı tarafsız nasıl kalacaz bilmiyorum
döviz altın desen almış başını gidiyor zamlar kapıda sabah bunlarla güne başladım ne güzel dimi

izin verse biri vermese biri her iki tarafta sıkıntı tarafsız nasıl kalacaz bilmiyorum
döviz altın desen almış başını gidiyor zamlar kapıda sabah bunlarla güne başladım ne güzel dimi
Daha yeni yeni düzelme oluyordu sil baştan yine aynı şey olucak

Back
X