- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
Ahaha ay çok doğru tespit bu bakHahaha tuvalete gidip pıt yapsalar geçecek karın ağrıları bence![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahaha ay çok doğru tespit bu bakHahaha tuvalete gidip pıt yapsalar geçecek karın ağrıları bence![]()
HahahaMssPARE yemin ederim karnım ağrıdı gülmekten ya
Allah da seni güldürsün. Link bırakmışsın dedim ne oluyor bir an heyecanlandım. O da ne gördüğüm profil fotosu beni benden aldı
![]()
Hahahha daha tinos uyuyorGünaydın parişimmmmmm senin deli kızların hepsi uykucuuuuu![]()
Hahahah ayıp ona uc diyecenBugün Kü dersimiz çük meselesi çocohlaaa![]()
canım kafam bir dünya bu günlerde işler yoğun girip çıkıyorum buraya ya da sayfa açık oluyor bakamıyorum üstüne adet oldum bir de ama atlamışım
Bugün Kü dersimiz çük meselesi çocohlaaa![]()
Bundan sonra canım sıkkın olunca gidip bunları okuycamAhaha ay çok doğru tespit bu bakyapıp yapıp buraya geliyorlar yahuu
![]()
Hahaha
Iyi neşelenmişin ooo bir önceki tamammen bana yapmıştı dediki bu sana itafen sonra değiştirdi profilden de anlamıyorsunuz![]()
Aman iyi olda telâşlar gelir geçer canımcanım kafam bir dünya bu günlerde işler yoğun girip çıkıyorum buraya ya da sayfa açık oluyor bakamıyorum üstüne adet oldum bir de ama atlamışım![]()
sen yine yeni gördün ben sabah gördüm bütün moral gittiKızlar anam tv açtım savaş çıkmış yuhhh ya yuhhh Allahım bizden uzak dursun cirkleri cisramasin![]()
Ahahah ay hiç sıkılmasın canım kurabiyemm
Bundan sonra canım sıkkın olunca gidip bunları okuycam![]()
ALLAH im ya suriye bitti derken bu payladı herşeyin tam.ortasinda kaldık valla yazık ya masum insanlarasen yine yeni gördün ben sabah gördüm bütün moral gitti
amaç o zaten inşaAllah ilerlemeden uzlaşırlar bir şekilde yoksa bizide çekecekler içlerineALLAH im ya suriye bitti derken bu payladı herşeyin tam.ortasinda kaldık valla yazık ya masum insanlara
Kelebeğim bizim boğazlar var gemi geçişlerine izin verilmeyecek vay izin vermedin diye bize patlamasın korkuyorum inan kiamaç o zaten inşaAllah ilerlemeden uzlaşırlar bir şekilde yoksa bizide çekecekler içlerine
izin verse biri vermese biri her iki tarafta sıkıntı tarafsız nasıl kalacaz bilmiyorumKelebeğim bizim boğazlar var gemi geçişlerine izin verilmeyecek vay izin vermedin diye bize patlamasın korkuyorum inan ki
Daha yeni yeni düzelme oluyordu sil baştan yine aynı şey olucakizin verse biri vermese biri her iki tarafta sıkıntı tarafsız nasıl kalacaz bilmiyorum
döviz altın desen almış başını gidiyor zamlar kapıda sabah bunlarla güne başladım ne güzel dimi
sorma gerçekten geleceğimi düşünemiyorum önceden o kadar çok yapılacak listem vardı ki bu gidişle bişey kalmayacakDaha yeni yeni düzelme oluyordu sil baştan yine aynı şey olucak