Ohh davul zurna çalarız :KK76::KK76::KK76::KK76:

İnşallah canım Rabbim sağlıkla kucağınıza alacağınız hayırlı evlatlar nasip etsin 😍😍
Bende çok istemiştim ikiz ama tırstım ya 🤣
Valla insan hep ikiz diyor ama düşününce tırsıyor🤣🤣🤣 aman sağlıklı olsun tek olsun diyorum canım hayırlısı sen nasıl oldun test verdin mi kurabiyemmm

Aman dur kendine gel yapma çıldırma 🤣
Çıldırıciiimmm Paremm tutmayın beniiii🤣🤣🤣🤣
tenor.gif

Valla insan hep ikiz diyor ama düşününce tırsıyor🤣🤣🤣 aman sağlıklı olsun tek olsun diyorum canım hayırlısı sen nasıl oldun test verdin mi kurabiyemmm
Aminn kuzum en güzeli en hayırlısı olsun 😍😍
Daha iyiyim canım test vermedim evde yapacağım testi bakalım rüyalarıma girdi 🤣🤣 akşam rüyamda pozitif görüyordum gördün mü işte gitmemiş gitmemiş diye söyleniyordum🤣🤣 rüyalar tersine çıkar dimi negatif olmuşumdur artık 😑😒

Aminn kuzum en güzeli en hayırlısı olsun 😍😍
Daha iyiyim canım test vermedim evde yapacağım testi bakalım rüyalarıma girdi 🤣🤣 akşam rüyamda pozitif görüyordum gördün mü işte gitmemiş gitmemiş diye söyleniyordum🤣🤣 rüyalar tersine çıkar dimi negatif olmuşumdur artık 😑😒
İnşallah kuzum benim 😍😍😍 hahahahah kuzum insanın piskolojisine kadar işliyor di mi bebeğim ama kaç gün oldu artık negatif olmuşsun dur çiçeğim 😍

İnşallah kuzum benim 😍😍😍 hahahahah kuzum insanın piskolojisine kadar işliyor di mi bebeğim ama kaç gün oldu artık negatif olmuşsun dur çiçeğim 😍
Ayy o psikolojim zaten yerlerde süründü 🤣 eline bez versem vileda görevi yapacaktı neredeyse 🤣🤣 çok şükür şimdi yukarı çıktı da anlaşıyoruz işte 🤪

Muhteşeemmmleri ata ata mesajda hepinizii seve seve bir hal oldummm.Güzel dileklerinizz için pozitif enerjinizzz içinnn çok teşekkür ederiiim çiçeklerim :KK68::KK68::KK68::KK68:Rabbim en hayırlısını versiin kalplerimizi kucaklarımızı doldursun bizleri anne baba olmayı hakkıyla layık kılsın.:anne::KK74:Hoppa

Muhteşeemmmleri ata ata mesajda hepinizii seve seve bir hal oldummm.Güzel dileklerinizz için pozitif enerjinizzz içinnn çok teşekkür ederiiim çiçeklerim :KK68::KK68::KK68::KK68:Rabbim en hayırlısını versiin kalplerimizi kucaklarımızı doldursun bizleri anne baba olmayı hakkıyla layık kılsın.:anne::KK74:Hoppa
Yaaaaa bak seni yerimmmmmm tinnoşummmmmmm💐🌷 amin çiçeğim aminnnn yoldasınnnnn zikirleri çek tatilde boş durma 🤣🤣🤣 boş duranı Allah da sevmez kul da demişler aşkommmmm😍😍😍😍😍 gelsin geceler:KK23::21::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK70::KK70:

Bu savaş bize bulaşır mı acep
Savaşın dibinde sayılırım canım 400 km aramız Ukrayna ile baya karıştı Ukrayna Rusya ve tüm Avrupa ülkeleri de karışacak gibi duruyor ne olacak bilmiyorum Allah korusun büyük bir savaş çıkacak gibi 🥺🥺🥺 bir kahin diyordu 2022 de bahar ayında savaş Rusya'dan çıkacak savaş diye şok oldum şuan böyle olunca Allah sonumuzu hayr etsin eğer Rusya karadeniz üzerinden köprüleri açın derse ortalık karışacak NATO ülkesi Türkiye seçim yapmak zorunda kalacak ay bilmiyorum çok karışık 😐😐😐😐

Son düzenleme:
Savaşın dibinde sayılırım canım 400 km aramız Ukrayna ile baya karıştı Ukrayna Rusya ve tüm Avrupa ülkeleri de karışacak gibi duruyor ne olacak bilmiyorum Allah korusun büyük bir savaş çıkacak gibi 🥺🥺🥺 bir kahin diyordu 2022 de bahar ayında savaş Rusya'dan çıkacak savaş diye şok oldum şuan böyle olunca Allah sonumuzu hayr etsin eğer Rusya karanediz üzerinden köprüleri açın derse ortalık karışacak NATO ülkesi Türkiye seçim yapmak zorunda kalacak ay bilmiyorum çok karışık 😐😐😐😐
Neredesiniz cnm

Back
X