- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
He valla ya camdan kafamızı çıkaramıyoruzValla tam bilmiyorum amaLna16 diyi ki zaten tatil gibi yerde yaşıyorsun
bizimde buralarda totimiz donsun
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He valla ya camdan kafamızı çıkaramıyoruzValla tam bilmiyorum amaLna16 diyi ki zaten tatil gibi yerde yaşıyorsun
![]()
Krem yeleklide benim ciciklerimden belliHahaha kesinlikle şu fusya benim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Valla insan hep ikiz diyor ama düşününce tırsıyorOhh davul zurna çalarız
İnşallah canım Rabbim sağlıkla kucağınıza alacağınız hayırlı evlatlar nasip etsin
Bende çok istemiştim ikiz ama tırstım ya![]()
Çıldırıciiimmm Paremm tutmayın beniiiiAman dur kendine gel yapma çıldırma![]()
Hahah sonradan girip ayak uydurmaya çalışan da ben olayım bari
HahahahahahValla tam bilmiyorum amaLna16 diyi ki zaten tatil gibi yerde yaşıyorsun
![]()
Aminn kuzum en güzeli en hayırlısı olsunValla insan hep ikiz diyor ama düşününce tırsıyoraman sağlıklı olsun tek olsun diyorum canım hayırlısı sen nasıl oldun test verdin mi kurabiyemmm
İnşallah kuzum benimAminn kuzum en güzeli en hayırlısı olsun
Daha iyiyim canım test vermedim evde yapacağım testi bakalım rüyalarıma girdiakşam rüyamda pozitif görüyordum gördün mü işte gitmemiş gitmemiş diye söyleniyordum
rüyalar tersine çıkar dimi negatif olmuşumdur artık
![]()
Ayy o psikolojim zaten yerlerde süründüİnşallah kuzum benimhahahahah kuzum insanın piskolojisine kadar işliyor di mi bebeğim ama kaç gün oldu artık negatif olmuşsun dur çiçeğim
![]()
Yaaaaa bak seni yerimmmmmm tinnoşummmmmmmMuhteşeemmmleri ata ata mesajda hepinizii seve seve bir hal oldummm.Güzel dileklerinizz için pozitif enerjinizzz içinnn çok teşekkür ederiiim çiçeklerimRabbim en hayırlısını versiin kalplerimizi kucaklarımızı doldursun bizleri anne baba olmayı hakkıyla layık kılsın.
![]()
Canım etiketlerin için çok teşekkür ederim internetin yoktuYe, iç, gez,toz beybisiiiiiiiyi tatiller aşkommmm
Allahım ummadık anda seni müjdelendirsin çiçeğimm
amaaaaaaa boş durmaa
![]()
Tiniminimavihanim
![]()
Sen halay basisinHahah sonradan girip ayak uydurmaya çalışan da ben olayım bari![]()
Savaşın dibinde sayılırım canım 400 km aramız Ukrayna ile baya karıştı Ukrayna Rusya ve tüm Avrupa ülkeleri de karışacak gibi duruyor ne olacak bilmiyorum Allah korusun büyük bir savaş çıkacak gibiBu savaş bize bulaşır mı acep
Ah sosyalimmmm önemli değil bebeğimCanım etiketlerin için çok teşekkür ederim internetin yoktu![]()
Neredesiniz cnmSavaşın dibinde sayılırım canım 400 km aramız Ukrayna ile baya karıştı Ukrayna Rusya ve tüm Avrupa ülkeleri de karışacak gibi duruyor ne olacak bilmiyorum Allah korusun büyük bir savaş çıkacak gibibir kahin diyordu 2022 de bahar ayında savaş Rusya'dan çıkacak savaş diye şok oldum şuan böyle olunca Allah sonumuzu hayr etsin eğer Rusya karanediz üzerinden köprüleri açın derse ortalık karışacak NATO ülkesi Türkiye seçim yapmak zorunda kalacak ay bilmiyorum çok karışık
![]()