- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.374
- 548
Neyse işleri çokmuş affedelimBende küstüm gidiyorum filmime devam etmeye hiiii YaseminMssPARE
kurabiş gelirse yasemin Selin sana çok küsmüş dersinnnnn
Catlak-kurabiye
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neyse işleri çokmuş affedelimBende küstüm gidiyorum filmime devam etmeye hiiii YaseminMssPARE
kurabiş gelirse yasemin Selin sana çok küsmüş dersinnnnn
Catlak-kurabiye
![]()
Vardır bunda da bi hayırYa graves ilacı baska tiroid baska canım. Ben suan tiroit tedavisi görmüyorum gravesin tedavisini görüyorum.
Hastalıktan dolayı düşük riskin oluşur diyo ilaçtan değil zaten. Onca emegin boşa gider tedavini olmadan gebelik oluşmasın diyo.
Nasılsın tatlım.şu doktor katili olanlar var ya bazen hak veriyorum onlara pislikler
Kuzum sen enteptesin diye seni etiketlemedim rahatsız etmiyim dedimgünaydın beybito
günaydın bebişimmiyiyim canım haftanın son günü hava da güneşli bugün içim açıldı
sen napıyosun canımmmm
iyiyim canım benim. sen nasılsın? nasıl geçiyoNasılsın tatlım.![]()
Canım başka endokrinoloji bölümü varsa bide ona git farklı görüş al bakalımYa graves ilacı baska tiroid baska canım. Ben suan tiroit tedavisi görmüyorum gravesin tedavisini görüyorum.
Hastalıktan dolayı düşük riskin oluşur diyo ilaçtan değil zaten. Onca emegin boşa gider tedavini olmadan gebelik oluşmasın diyo.
Güzelim benim belkif3 senin için en hayırlısı bu birde böyle dene tedqvini ol bakalim sağlıkla getir bebeğini dünyaya canını sıkma eğer çözüm buysa uygulaYa graves ilacı baska tiroid baska canım. Ben suan tiroit tedavisi görmüyorum gravesin tedavisini görüyorum.
İyiyim bende bebeğim burda kar başladı şimdi bu manzara da kahvaltı yapıcam ama halen yataktan çıkmadımmmşu doktor katili olanlar var ya bazen hak veriyorum onlara pislikler
Kuzum sen enteptesin diye seni etiketlemedim rahatsız etmiyim dedimgünaydın beybito
günaydın bebişimmiyiyim canım haftanın son günü hava da güneşli bugün içim açıldı
sen napıyosun canımmmm
He ya tam da nevresimleri yıkadımay kurbik evet ne güzel güneş açtı yaa![]()
İyi çok şükür iyi geldi bana buraya gelmek ailem ve arkadaşlarımla vakit geçiriyorumiyiyim canım benim. sen nasılsın? nasıl geçiyo![]()
ah kıyamam ya. ne diceğimi bilemedim. bunda da vardır bi hayır kuzum. iyi ol da yine düşünürsünüz bebeğiMalesef ekimden beri dahiliyecilerde geziyorum oda artık bu bizden cıktı endokrine gitmen lazım bu işin uzmanı onlar dedi
hayat sana güzel helloşİyi çok şükür iyi geldi bana buraya gelmek ailem ve arkadaşlarımla vakit geçiriyorumsen nasılsın bakalım
Oyle kafana göre gidemiyosun endokrine randevu alamıyorsun yani dahiliyeci yönlendiriyo kayıt açıyor öyle gidiyosun. Beni zaten burdaki dahiliyeci yönlendirdi kaydımı açtı. Başka bi hastaneye gidip tekrar dahiliyeye muayene olmam lazım ama bilmiyorum ne yapıcamCanım başka endokrinoloji bölümü varsa bide ona git farklı görüş al bakalım
Geçmiş olsun canım Allah sifani versin inşallahYa graves ilacı baska tiroid baska canım. Ben suan tiroit tedavisi görmüyorum gravesin tedavisini görüyorum.
ahahahahahah bak ya niye kötü düşünüyosunHe ya tam da nevresimleri yıkadımdışarıda miss gibi kurusun
ama bak aha buraya yazıyorum kesin ben sererim rüzgar çıkar aşağı atar
![]()
ben bi daha bu topiğe girmiyim en iyisi herkes yatakta ya da tatilde kıskanıyomİyiyim bende bebeğim burda kar başladı şimdi bu manzara da kahvaltı yapıcam ama halen yataktan çıkmadımmm![]()
Güzelim benim belkif3 senin için en hayırlısı bu birde böyle dene tedqvini ol bakalim sağlıkla getir bebeğini dünyaya canını sıkma eğer çözüm buysa uygula![]()
ah kıyamam ya. ne diceğimi bilemedim. bunda da vardır bi hayır kuzum. iyi ol da yine düşünürsünüz bebeği
Tesekkür ederim kızlar Allah razı olsunGeçmiş olsun canım Allah sifani versin inşallah![]()
bak sıkma canını sakın. en doğrusu neyse onu yap. ilaçla başlanacaksa başla tedavini ol. iyileştikten sonra da çocuk düşünürsünüz kuzum. yaşın zaten küçük. önemli olan sağlığına kavuşmanTesekkür ederim kızlar Allah razı olsun![]()
Evet doğru ya dahiliye bölümü yeşil alan açıyor ondan sonra sıra alınıyorduOyle kafana göre gidemiyosun endokrine randevu alamıyorsun yani dahiliyeci yönlendiriyo kayıt açıyor öyle gidiyosun. Beni zaten burdaki dahiliyeci yönlendirdi kaydımı açtı. Başka bi hastaneye gidip tekrar dahiliyeye muayene olmam lazım ama bilmiyorum ne yapıcam
Kadın haklıda olabilir