Selam kızlar
Ayran içicem

Eklentiler

• IMG20220304131624.webp
    IMG20220304131624.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 30
Off bu troid ilaçları bende bıktım gari🤭
He kız güneş var ama soğuk 🤣 gari kalkayım ütüyr ben 🤧
Sorma ya sen hamileliktemi içiyon tek ben ömür boyu 😒
Bende şimdi dışarı serdim koltuk örtülerini yastık kılıflarını falan yıkattım. Dediğin gibi soğuk donduruyor 🤣🤣
Kolay gelsin bebişim fazla yorma kendini 🤩🤩

Abla ben miniş değilim yaa 🥴dün biri kocama tarif ederken x de çalışan şişman olan mı senin hanım demiş kocama nasıl dokunmuş gece boyu sinir oldum adama diye diye Bi kaldı🤣 halbuki şişman da değilim yapılıyım kilom da var ama şişman katagorisi değil yani 🤣terbiyesiz insanlar
ahahahah ben seni minnoş olarak hayal ediyorum 😂 uzun boylu yapılı derler ya ondansın sen o zaman 😂

hahah ah canımm o kadar mı kötü 😂

ben seni görmüştüm sanki hatırlıyorum yani ama senin beni hatırlamaman görmemen çook acı coco çoook :KK12:😂
Çok şey kaybetmişim gibi hissettim şu an 😳
Ama görmedim hiç görsem isminden hatırlarım galiba ya neyse yoğunluğuma ver ozocum 😍

Parem balım gecikmeli günaydın 🤭😍❤️

Gerçekten reklamsız uygulamalar var.
Eğer kıral,şart yoksa dene bence rahat edersin 😍
var guzumm ama işte ben şirkette indiremiyorum. yasssak 😁
Çok şey kaybetmişim gibi hissettim şu an 😳
Ama görmedim hiç görsem isminden hatırlarım galiba ya neyse yoğunluğuma ver ozocum 😍

Parem balım gecikmeli günaydın 🤭😍❤️
evet coco çok şey kaybettin dostum :KK53: olsun geç oldu güç olmadı 😁

var guzumm ama işte ben şirkette indiremiyorum. yasssak 😁

evet coco çok şey kaybettin dostum :KK53: olsun geç oldu güç olmadı 😁
Hele de bakim o zaman kimsin kimlerdensin bugüne kadar nerelerdeydin tanışmak kaynaşak😂😂

Hele de bakim o zaman kimsin kimlerdensin bugüne kadar nerelerdeydin tanışmak kaynaşak😂😂
hemen kendimden bahsedeyim eheem öhöömm :p ben çok eski üyeyim aslında ama girmiyordum bayağı. evlendikten sonra hamilelik konularını falan okumak için bakıyordum. e evlendiğimde 8 ay oldu yani yaklaşık 3 aydır falan burdayım ben de. o yüzden de denk gelemedik demek🤗

hemen kendimden bahsedeyim eheem öhöömm :p ben çok eski üyeyim aslında ama girmiyordum bayağı. evlendikten sonra hamilelik konularını falan okumak için bakıyordum. e evlendiğimde 8 ay oldu yani yaklaşık 3 aydır falan burdayım ben de. o yüzden de denk gelemedik demek🤗
Oo maşallah ben 1 senelik üyeyim daha tazeyim 😂😂

Back
X