- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.376
- 548
Uzandım..Ben bulayım
Prof.doc.dok.pare
Yat uzan çocukluğuna dön yavrii![]()
Kan görüyorum hocam m m
Vahşet görüyorum m m m

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzandım..Ben bulayım
Prof.doc.dok.pare
Yat uzan çocukluğuna dön yavrii![]()
Uzandım..
Kan görüyorum hocam m m
Vahşet görüyorum m m m
![]()
Ahahah apaçi mii![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hep bunlar cahillikten apaçiler sizi tipe bak sen kimsin ya
ahahahah vallaha mııııAman kız karikatür yasak çaktırmadan kaldır hemen![]()
Kız bu ne soğukluk antep sıcak değil miGünaydın mutlu haftalar![]()
Yokkkk buzzzz hava soğuk ahahahKız bu ne soğukluk antep sıcak değil mi![]()
Aman sahipleri sonra dava açıyormuş telif şeysindenahahahah vallaha mııııniye ki acep?
evet ben de gördüm onları ve şok oldum. ben bilmiyordum böyle bir şey olduğunu burda öğrendim ve doğru bir şey değil gerçekten.Ben yazmiyacaktin ozom daha önce yazdım ban yedim bu sefer biri diyorki çocuğum olmayacak içinde bir his donasyon yaptır diyor ama beni huzursuz ediyor sanki suç isliyecem sanki başkasının çocuğu kabullenemeyecem yasak bir şey yaparım hissi var diyor...bana hakaret edende hayır diyor gaz veriyor
Biri demişki şuan belki önümden gecenin spermini aldım
Diğeri demiş ki inşallah yakışıklı yada güzel biridir ki çocuğum güzel olur
Bende yaptığınız doğru değil din haram kılıyor zina diyor dedim cahil dedi kim diyor bunu dedi kendin uydurma dedi diyanet mi demiş dedi
Bende diyanetin sağlık bakanlığının bilim kurulunun ve ceza mahkemesinin ne dediğini oraya paylaştım diyor ki o doçent hahaha saçma sapan şeyler yazmışım diyor oysa ben yazmadım din adamları bilim adamları yazmış sonra hakaret etti ve ban
Yazicam yine ve bu son olucak
![]()
Gezme ceylan oralarda seni avlarlarr![]()
burdaki soğuğu oraya mı götürdün helloşYokkkk buzzzz hava soğuk ahahah![]()
hahahah yuh ya ne diyimAman sahipleri sonra dava açıyormuş telif şeysinden![]()
Bende diyorum yazmasın muneye dicem konudan bizi engellesinevet ben de gördüm onları ve şok oldum. ben bilmiyordum böyle bir şey olduğunu burda öğrendim ve doğru bir şey değil gerçekten.
sana hak verdim ben ama üstlerine gitmeye gerek yok. bi kere söylemişsin anlamamışlar anlamazlar da. diyorum ya öyle insanlarla uğraşılmaz. kötü niyetli insan onlar. biz böyleleriyle uğraşamayız .
yazma bişi daha parişim. birak Allah bilsin de geç![]()
Hahahaha dünya umutların da değil![]()
Hahaha buda bennnnn
Allah'm nasıl oynuyor yaa
yaaa evet yazmayın ve de bakmayın orayaBende diyorum yazmasın muneye dicem konudan bizi engellesin![]()
kelebenkkk hoş geldin canımmhoşgeldin canım günaydın![]()
Günaydın mavişimhoşgeldin canım günaydın![]()