Ayy uzun zamandır çıkan filmlerden haberim yok kız. Ama TV ye son sığınak diye bir film düşmüştü. Süperdi tadı damağımda kaldı. Keşke yeniden çıksa diye gözüne bakıyorum. Nette yok telif şeysinden dolayı. Netfix de olabilir ama

Neee:KK57::KK57:tutmayın beni size yemeğe geliyorum hatta hatta orada işe başlıyorum :kk77::kk77::kk77::KK76::KK76:
hahahah gel kuzum bekliyorum 😂

Oyy çok heyecanlı 😍 😍 hadi inşallah 😍 😍
Kuzummm dualarınız için çok teşekkürler elhamdülillah hiçbir sıkıntı yok dedi muayene tahlil vs baktı bir sıkıntı göremedi stres kaynaklı olmuyor dedi ..
Smear testi aldı enfeksiyon bişi var mı diye eğer varsa bişi dedi oda tüpleri tıklayabiliyor dedi işimizi garantiye alalım dedi 🤣🤣🤣🤣
Sana 6 ay veriyorum dedi gebe kalmazsan gelll ama kalacaksın sen gebe dediii 🥲
İnotisol içerikli bir toz ilaç verdi dedi yumurtlama olsun kaliteli inofolic combiye devam dedi kan sulandirici devam dedi ..
Şükürler olsunnnn sıkıntı yok aşkom artık zamana kaldı ...
Bekliyor zamanını inşallah olacak 💜🤲🏻🤍

Kuzummm dualarınız için çok teşekkürler elhamdülillah hiçbir sıkıntı yok dedi muayene tahlil vs baktı bir sıkıntı göremedi stres kaynaklı olmuyor dedi ..
Simier testi aldı enfeksin bişi var mı diye eğer varsa bişi dedi oda tüpleri tıklayabiliyor dedi işimizi garantiye alalım dedi 🤣🤣🤣🤣
İnotisol içerikli bir toz ilaç verdi dedi yumurtlama olsun kaliteli inofolic combiye devam dedi kan sulandirici devam dedi ..
canım benimmm ne güzel haberler bunlar😍 rabbim tez zamanda o diğer güzel haberi de almayı nasip eder inşallaaaaah🥰o zaman napıyosuuun strese hayır diyip akışına bırakıyosun 😁

Smear testi aldı enfeksiyon bişi var mı diye eğer varsa bişi dedi oda tüpleri tıklayabiliyor dedi işimizi garantiye alalım dedi 🤣🤣🤣🤣
Yaa süper haber kuzum 😍😍 bundan sonra no stres no panik😍 bi arkadaşıma da doktor bu tarz cümle kurdu ve şükür bişeye gerek kalmadan aldı müjdeli haberi 😍 inşallah sende de öyle olacak balım. İlaçların çok güzel onlara devam et ovülasyon günleri eğer seni strese sokuyırsa. Hiç takip etme derim. Gün aşırı birliktelik olsun gerisini boşver. Çünkü o testler ya da takvim falan ayrı bir geriyor insanı. Yani bende öyleydi

Biz çok zor film beğeniyoruz genelde çok ayıplı sahneler oluyor netflix te o yüzden pek izleyemiyoruz ya. Böyle buldummu iyi geliyor arada 🤣🤣
Aman kız he netfixi sanki o tarz filmler için icat etmişler gibi🤣🤣 senaryo mükemmel ama gözümüzü açıp izleyemiyoruz ki hahah🤣🤣🤣🤣

hahahah gel kuzum bekliyorum 😂
Hahah koşa koşa hemde aha bak böyle yerleri falan silerim cam silerim 🤣🤣 :temizlik::temizlik::temizlik:
tenor.gif

Aha bu aynı ben 🤣🤣

Geldim kuzum misafirim var koşturuyorum balım nasilsin balım

hug-telagram-emoji.gif

Kışkırtıyorlar beni yine gitmeyin yine mabusa😔😔tutun beni tatlislar
:duduk::duduk::duduk: Artık mola kimseye bir şey anlatmak yok olan sana oluyor zaten parişimmmm sen bize bi göz kırp kaçar geliriz kurtarııruzz bebeğsimm 🤣🤣😍😍😍 Ben de şimdi evi barkı toplıycam çiçeğimm

canım benimmm ne güzel haberler bunlar😍 rabbim tez zamanda o diğer güzel haberi de almayı nasip eder inşallaaaaah🥰o zaman napıyosuuun strese hayır diyip akışına bırakıyosun 😁
Yaaa teşekkür ederim kuzum sorma bende çoooooooook sevindimmmmm 🥰🥲🤍
Allah razı olsun kuzum umarım tez zamnda Rabbim isteyen herkeze nasip eder 🥰🥰🥰🥰
Evet strese hayır akışına bırakıyoruz dediğin gibi 🤣🤣🤣🤣

Back
X