- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.376
- 548
Ayy süpermişEvet gerçekten film başlıyor ve bitiyorhiç uzatma yok her sahnesi gergin
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy süpermişEvet gerçekten film başlıyor ve bitiyorhiç uzatma yok her sahnesi gergin
![]()
İnşallah mucizim inşallahİşte ben anormalim
İnşallaah kuzuşum nasip olur sağlıklı hayırlı Salih Saliha evlatlar Rabbim görüyor elbet![]()
Biz çok zor film beğeniyoruz genelde çok ayıplı sahneler oluyor netflix te o yüzden pek izleyemiyoruz ya. Böyle buldummu iyi geliyor aradaAyy süpermişen sevdiğim tarzda
![]()
ne anormali deli kız gayette normalsin sadece hayatta her şey bizim için işte. sen de bunlarla sınanıyosun ama sonunda yüzün gülecekİşte ben anormalim
İnşallaah kuzuşum nasip olur sağlıklı hayırlı Salih Saliha evlatlar Rabbim görüyor elbet![]()
hahahah gel kuzum bekliyorumAyy uzun zamandır çıkan filmlerden haberim yok kız. Ama TV ye son sığınak diye bir film düşmüştü. Süperdi tadı damağımda kaldı. Keşke yeniden çıksa diye gözüne bakıyorum. Nette yok telif şeysinden dolayı. Netfix de olabilir ama
Neeetutmayın beni size yemeğe geliyorum hatta hatta orada işe başlıyorum
![]()
Kuzummm dualarınız için çok teşekkürler elhamdülillah hiçbir sıkıntı yok dedi muayene tahlil vs baktı bir sıkıntı göremedi stres kaynaklı olmuyor dedi ..Oyy çok heyecanlı![]()
hadi inşallah
![]()
![]()
canım benimmm ne güzel haberler bunlarKuzummm dualarınız için çok teşekkürler elhamdülillah hiçbir sıkıntı yok dedi muayene tahlil vs baktı bir sıkıntı göremedi stres kaynaklı olmuyor dedi ..
Simier testi aldı enfeksin bişi var mı diye eğer varsa bişi dedi oda tüpleri tıklayabiliyor dedi işimizi garantiye alalım dedi
Sana 6 ay veriyorum dedi gebe kalmazsan gelll ama kalacaksın sen gebe dediii
İnotisol içerikli bir toz ilaç verdi dedi yumurtlama olsun kaliteli inofolic combiye devam dedi kan sulandirici devam dedi ..
Şükürler olsunnnn sıkıntı yok aşkom artık zamana kaldı ...
Bekliyor zamanını inşallah olacak![]()
Yaa süper haber kuzumKuzummm dualarınız için çok teşekkürler elhamdülillah hiçbir sıkıntı yok dedi muayene tahlil vs baktı bir sıkıntı göremedi stres kaynaklı olmuyor dedi ..
Smear testi aldı enfeksiyon bişi var mı diye eğer varsa bişi dedi oda tüpleri tıklayabiliyor dedi işimizi garantiye alalım dedi
Sana 6 ay veriyorum dedi gebe kalmazsan gelll ama kalacaksın sen gebe dediii
İnotisol içerikli bir toz ilaç verdi dedi yumurtlama olsun kaliteli inofolic combiye devam dedi kan sulandirici devam dedi ..
Şükürler olsunnnn sıkıntı yok aşkom artık zamana kaldı ...
Bekliyor zamanını inşallah olacak![]()
Aman kız he netfixi sanki o tarz filmler için icat etmişler gibiBiz çok zor film beğeniyoruz genelde çok ayıplı sahneler oluyor netflix te o yüzden pek izleyemiyoruz ya. Böyle buldummu iyi geliyor arada![]()
Hahah koşa koşa hemde aha bak böyle yerleri falan silerim cam silerimhahahah gel kuzum bekliyorum![]()
aaahahah burdaki camları silemezsin buna izin verememHahah koşa koşa hemde aha bak böyle yerleri falan silerim cam silerim![]()
![]()
Aha bu aynı ben![]()
Ay sorma yaa bir dizi açıyosun hemen şap şup hadi kapat baştan ara bilmemne amaanAman kız he netfixi sanki o tarz filmler için icat etmişler gibisenaryo mükemmel ama gözümüzü açıp izleyemiyoruz ki hahah
![]()
İnşallaah abla yane anormali deli kız gayette normalsin sadece hayatta her şey bizim için işte. sen de bunlarla sınanıyosun ama sonunda yüzün gülecek![]()
![]()
Ben geldimmmmm
Tinnommmmmmmmm
![]()
Parişimm gelmiş hoşgelmişşşş![]()
Geldim kuzum misafirim var koşturuyorum balım nasilsin balım
![]()
Parişimm gelmiş hoşgelmişşşş![]()
Mucizeleri mucizesi ne yapıyorsun çiçeğimmmmmömTinnommmmmmmmm
Geldim kuzum misafirim var koşturuyorum balım nasilsin balım
![]()
Kışkırtıyorlar beni yine gitmeyin yine mabusatutun beni tatlislar
Yaaa teşekkür ederim kuzum sorma bende çoooooooook sevindimmmmmcanım benimmm ne güzel haberler bunlarrabbim tez zamanda o diğer güzel haberi de almayı nasip eder inşallaaaaah
o zaman napıyosuuun strese hayır diyip akışına bırakıyosun
![]()