Uyusunlar parişimmmm 🍒🌷🎀🎀♥️🤍 biz buranın nöbetçileri hahahaha 🤣🤣🤣 pardon ama Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim geçemem o sabaha kadar burda 🤣🤣🤣🌷
Benim işim bitiyor bu sefer siz yoksunuz boş boş dolaşıyorum sonra siz geliyorsunuz ben aradan ayrılmak zorunda kalıyorum Bu döngü böyle gidiyor ama olsun biz böylede seviyoruz çiçeğimmmmm😍😍😍💓💓💓💓

Düşünme niye düşünüyorsunn hayat devam ediyorr genceciksinn önünde ne günlerin varr yaniii bende pişmanım boşuna bukadar düşündüm uğraştım dedim yanii
Di mi kuzummm haklısın aslında oluruna bırakmak lazım belki de hayırlısı böyle deyip ...
Ah Joummm içimdeki o bebek sevgisiiii nasıl da yiyor beniiii..
Rabbim büyük sevdiğini sınarmış Yaradan ne diyelim ve kuzum 🥺

• Beğen
Reactions: Jou
Bacımsu yesin seni :KK74: :KK74: :KK74: :KK74: :KK74: :KK74: :KK74: :KK74: :KK74: :KK74: :KK74: :KK74: :KK74: :KK74:

giphy.webp

Parişimmmm bissürüüü sanaaa :KK74::KK74::KK74::KK74::KK36::KK36::KK36::KK60::KK60::KK60::KK60::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK200::KK200:

Benim işim bitiyor bu sefer siz yoksunuz boş boş dolaşıyorum sonra siz geliyorsunuz ben aradan ayrılmak zorunda kalıyorum Bu döngü böyle gidiyor ama olsun biz böylede seviyoruz çiçeğimmmmm😍😍😍💓💓💓💓
Yaaaa evet çiçeğim biraz öyle oluyor di mi saat farkı çok diyee offff:cry:
Ama seni seviyorum beybisiiiiii sen olmasan da taaaa burdasın 🤍♥️🥰😍
Tinniiimmmm seni yerim mm:KK33::KK33::KK37::KK37::KK36::KK36::KK36:
Valla joum görmemişim msj etiketi iyi fırça yedim heheheheheeh🤣🤣🤣🤣 hamişimm bana nazi geçiyor 😍😍😍😍😍😍

Di mi kuzummm haklısın aslında oluruna bırakmak lazım belki de hayırlısı böyle deyip ...
Ah Joummm içimdeki o bebek sevgisiiii nasıl da yiyor beniiii..
Rabbim büyük sevdiğini sınarmış Yaradan ne diyelim ve kuzum 🥺
Öyle tabiii tamam çok zorrr düşünmemek elde değil orda yalnızsın olsada baksam diyorsun amaaa biyandan keyfine bakk kuzu olacakk benimde hiçbirşeyim yoktu doktorum bana çok düşünüyosun dedi bana ben kale almazdım ozaman niye olmuyo derdim yanii herkes derdi herşey kafayla bitiyo o beynindeki süt hormonu gibi birşey var o engelliyo düşünüyorsun ama sen fırsat vermiyorsun bebeğin olmasına öyle birşey bu kafanı rahat bırakk keyfine bakk bugünleri arıcan haaa 😁 aha hamileyim cok zorr hayal ettiğimiz gibi değil herşeyy 😂 sağa donüyom yoh sola donüyom yoh sırtüstü zaten olmuyo vuuuu 🤦‍♀️ vallahaa keyfini çıkarr

Öyle tabiii tamam çok zorrr düşünmemek elde değil orda yalnızsın olsada baksam diyorsun amaaa biyandan keyfine bakk kuzu olacakk benimde hiçbirşeyim yoktu doktorum bana çok düşünüyosun dedi bana ben kale almazdım ozaman niye olmuyo derdim yanii herkes derdi herşey kafayla bitiyo o beynindeki süt hormonu gibi birşey var o engelliyo düşünüyorsun ama sen fırsat vermiyorsun bebeğin olmasına öyle birşey bu kafanı rahat bırakk keyfine bakk bugünleri arıcan haaa 😁 aha hamileyim cok zorr hayal ettiğimiz gibi değil herşeyy 😂 sağa donüyom yoh sola donüyom yoh sırtüstü zaten olmuyo vuuuu 🤦‍♀️ vallahaa keyfini çıkarr
Vallaha bir yandan haklısın kuzimmm göbüşten rahat yatamıyorsun di mi :KK70::KK70::KK70: Selin bu günleri 🕯️ arayacak :-):-) dediğim gibi kuzum stres otomatik hormonları etkiliyor ama artık nuuuu stresssss 🤣🤣🤣

• Komik
Reactions: Jou
Back
X