- 20 Ağustos 2021
- 8.756
- 35.942
- 498
Gel kiraz sevennnn kız ben sana salep yapayım mm kar da yağıyor mis gibi içersin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gel kiraz sevennnn kız ben sana salep yapayım mm kar da yağıyor mis gibi içersin
Bu saatte ne keyfi aklım da deli sorularKeyif kahvesi be kuzu![]()
Oyyy balliskooo içelim bol tarçınlı valla, sohbet muhabbet muzikGel kiraz sevennnn kız ben sana salep yapayım mm kar da yağıyor mis gibi içersin![]()
Yavrimu kahve diyomBu saatte ne keyfi aklım da deli sorular![]()
Hahaahah tiniyii hiç deme kızı yüzünü göremiyorumm o derece hale geldim benEvet kuzum az fark var aramızds magni ile de 1 saat var onlar 1 saat geriden geliyortinnim zaten 8 saat maşallah
Türkiye ile 1 saat olması aramız çok iyi
![]()
Yaaaa ne güzel olurdu çiçeğim hep birlikte çıkın çıkın gelinnnnOyyy balliskooo içelim bol tarçınlı valla, sohbet muhabbet muzikoy canım çekti
![]()
HayaletHahaahah tiniyii hiç deme kızı yüzünü göremiyorumm o derece hale geldim ben![]()
Yazıkk yaaa 8 saat nedirrrHayalettininniii oldu ooo
ondan göremezsin hamiş
Olsun bu saatte sen keyif dersen deli depik sorular gelir aklımaYavrimu kahve diyom![]()
Kahve yerine başka birşey istiyor gibiiiOlsun bu saatte sen keyif dersen deli depik sorular gelir aklıma![]()
Ya seni yerimmmm unutmamışsınnnnn![]()
En sevdiğim ortam biliyon mu beybi tv açık olmayacak ama müzik olacakYaaaa ne güzel olurdu çiçeğim hep birlikte çıkın çıkın gelinnnnhemde ne güzel olurdu müzikli sohbetli hep sevdiklerimiz uzakta zaten
![]()
Wuuu ekşın diyosun yaniOlsun bu saatte sen keyif dersen deli depik sorular gelir aklıma![]()
Yaaaaaa ısiririm amaaa ben pisi demeyiinn![]()
Iyi geceler beybisular![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
İyi geceler parişimmn Allah rahatlık versin![]()
Iyi geceler beybisular![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()