Benim dünden çorba ile patatesli kanat var. Bakcam yemek az gelirse gözüme ya yoğurtlu birşeyler yaparım yanına yada pilav 🤣🤪
Bende döndüm dolaştım yeşil fasulye ye karar verdim hiç istemesem de 😅😅
Yok izlemedim canım bu akşamda ona bakalım adını aklıma yazayımda 😂😂
İzle kuzum seversin bence ya ben başrol oyuncularıböyle sempatik şapşik oluyor ya çok seviyorum .daha doğal oluyor 😅😅

Bende döndüm dolaştım yeşil fasulye ye karar verdim hiç istemesem de 😅😅

İzle kuzum seversin bence ya ben başrol oyuncularıböyle sempatik şapşik oluyor ya çok seviyorum .daha doğal oluyor 😅😅
Afiyet şifa olsun kurabiyem😍 ben çok severim yeşil fasülyeyi normalde ama bu sene hiç isteyerek yemiyoruz bizde onu nedense 😒

Bende öyle seviyorum birde azcık koniklik olsun istiyorum bir filmde valla diğer türlü ruhum daralıyor 😬😬

Biliyorum kız ben de şaka yapıyorumda azcık acaba öylemi düşündün gerçekten diye şeyttim 😬😬
Ordalarmı hiç bilmiyorum ki neresi orası bilmiyorum🤣 ama topluca gitmiştik ben uslu uslu bir ay mapus yattım geldim biryere bulaşmadım mapuslarda🤣🤣
O mapus yok mu o mapuss dediim ya tini ayda yılda bir konu açtın elinde patladı tertmeüz bir ay yattık çıktık perişimmm
stuck-behind-bar.gif

Yok kız sonradan izin verdi o topiğide açtı zaten hatta Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim ’ım başında hala 💜
Sadece o sahte hesapları biz farkedemedik o zamanlar
Hala biri arada yazınca elim ayağım titrer perişimm😂😂 biz gümbürtüye gittik ne işimiz olur reklamla şuan hiç ilgilenmiyorum bile
:110:
nervous-scared.gif

O mapus yok mu o mapuss dediim ya tini ayda yılda bir konu açtın elinde patladı tertmeüz bir ay yattık çıktık perişimmm
stuck-behind-bar.gif

Hala biri arada yazınca elim ayağım titrer perişimm😂😂 biz gümbürtüye gittik ne işimiz olur reklamla şuan hiç ilgilenmiyorum bile
:110:
nervous-scared.gif
Ahahaha giflere bittim yaa🤣🤣
Biz masumduk valla ama alnımızın akıyla yattık geldik. Hiç işimiz yokta birde milletün reklamınımı yapcaz ya biz düşmüşüz ne derdine 😑

cat-hiding.gif

Iyiyim şükür balım sen nasılsın 🍒😍💜
Bende çok şükür iyiyüm sosyom oturuyorum öyle ay sabah kahvaltı etmeden daha süpürdüm evi koca günde oturarak geçti canım sıkıldı kız bugün🤣🤣

Afiyet şifa olsun kurabiyem😍 ben çok severim yeşil fasülyeyi normalde ama bu sene hiç isteyerek yemiyoruz bizde onu nedense 😒

Bende öyle seviyorum birde azcık koniklik olsun istiyorum bir filmde valla diğer türlü ruhum daralıyor 😬😬
Her sene bir olmuyor ya ondandır . Bizde barbunya da öyleydik nasıl severdik şimdi yapacakken sonlara doğru erteliyorum😅😅 bi söz vardır ya bal yiyen baldan usanır diye galiba öyle oluyor

Her sene bir olmuyor ya ondandır . Bizde barbunya da öyleydik nasıl severdik şimdi yapacakken sonlara doğru erteliyorum😅😅 bi söz vardır ya bal yiyen baldan usanır diye galiba öyle oluyor
Evet doğru gerçekten ara verip spnra yine yeriz napalım 🤣🤣

Back
X